Джордж Лаковски и многовълновият осцилатор

Днес сме решили да споделим малко история свързана с разработването на проекта на Лаковски с помощта на Тесла. Как Лаковски достига до знанията и какво му е липсвало, за да разработи схемата си.

Резонансната честота на клетките на човешкото тяло

Джордж Лаковски, руски учен по произход, е вярвал, че всяка клетка в човешкото тяло има своя собствена честота. Здравите клетки излъчват определена честота. При засегната част от тялото, като възпаление или болестно състояние – резонансът им става по-малко интензивен. Когато вируси, микроби и бактерии превземат организма, те започват да разрушават здравите клетки със своята вредна честота. Лаковски е искал да изобрети устройство, което да е способно да създаде поле от честоти в широк спектър, така че всеки път, когато човек застане в полето на честотния спектър, неговите болни клетки да разпознаят собствената си честота, като се настроят и започнат да резонират в собствената си честота, което ще премахне болестното състояние.

Регенерация на тялото според Лаковски

Общата идея е регенерацията на тялото, което е нещо много по-добро от лекуването. Регенерацията представлява възобновяването на непоправимо повредени или изгубени клетки с нови. Тази регенерация се случва по напълно естествен начин. Нашите клетки се състоят от резонансни (вибрационни) честоти и ще бъдат възстановени, защото отново ще бъдат поставени в правилната честота, което води до по-доброто функциониране на тялото по много начини.                      

Лаковски продължава с работата си, като започва да предполага, че трябва да е възможно да се спрат и дори да се премахнат дегенеративни заболявания като левкемия и рак по този начин. Тогава той се сблъсква с технически проблем – как всъщност да направи тази машина. След дълъг период на експериментиране той призова Никола Тесла за помощ, който е имал над 1000 патента и вече е имал готови за употреба планове.

Много-вълновия осцилатор е позволил да се активират лечебните процеси и преди всичко е позволил да се лекуват повечето случаи на рак, левкемия, остеопороза и др. Важна част от работата на Лаковски се е състояла през 1920-1930. В страните, като Франция, Италия, Англия и Германия са функционирали множеството машини на Лаковски, но те бавно започнали да изчезват отново. Много хора казват, че причината за всичко това се дължи на бързите резултати, осигурени от машините, което прави болниците ненужни и не могат да се реализират печалби от тях.

Втората световна война напълно сложила край на голяма част от работата на Лаковски. Просто изчезнали, почти за една нощ. При посещението си в Съединените щати той бил ударен от лимузина, докато пресичал пътя и въпреки протеста си бил отведен в болница, където починал при мистериозни обстоятелства на 72-годишна възраст.

В следствие схемите и знанията се потулват докато д-р Дино Томич не решават със своите сътрудници да разработят оригиналните, недовършени и неразпространени схеми.

„Много от заболяванията са признати за нелечими, което ни ограничава в лекуването им и ни прави зависими до живот от лекарства. Защо да се подлагаме на това, при положение, че тези заболявания са били лекувани още преди десетки години?“ – казва д-р Томич, който е част от клиника за квантова медицина в Белград, Сърбия. В продължение на две десетилетия той изследва методите за лечение извън класическата медицина. Той се занимава с квантова и био енергийна медицина, доказан хомеопат и отличен експерт по акупунктура, рейки и други.

Какво е привлякло д-р Томич към леченията, които не са признати от класическата медицина?

В практиката си като гинеколог, той достига момента на краен предел от към лечение в общоприетите норми на класическата медицина. В търсенето си да помогне в лечението на своите пациенти, той бива подтикнат да проучи други начини за лечение. Използването на фармацевтични препарати, чието приложение води до множество странични ефекти и в много случаи не съпътства лечението на заболяването, а само третира симптомите.

Къде е решението?

С навлизане в материята, която е вече била известна на учените д-р Джордж Лаковски и Никола Тесла, използвайки техните високочестотни осцилатори и антени, са успели да помогнат за премахването на много здравословни проблеми при различни хора. Погледнете снимките по-долу, които да правени през 40-те години на миналия век, те говорят сами по себе си. Благодарение на високо-честотният осцилатор не само раната на лицето е елиминирана, но също и бръчките са изчезнали, кожата е здрава, а косата по-плътна. С други думи, лицето не е само излекувано, но и подмладено. Ако това е било възможно тогава, защо да не го направим и днес?

Ето защо заедно с неговите колеги, лекари и инженери, решили да проучат това решение. Закупили схемите и устройствата от музея на Никола Тесла в Белград, които са били използвани в миналото. Работата с тях и постигнатите резултати са били поразителни.

Всичко, което съществува, има своята вибрация. Колкото по-интензивно вибрират нашите клетки, толкова по-лесно се защитават от вредните външни и вътрешни фактори, а човек е по-здрав, по-жизнен и по-активен. Има един прост и бърз начин да повишим притока на жизнена енергия в своя организъм и по този начин да подобрим своето здраве и настроение.

Доказано е научно, че хората са електромагнитни същества. Редица диагностични процедури в класическата медицина като магнитен резонанс, EKG, EEG, EMG и други се базират на измерването на електромагнитните параметри, чрез които се определя здравословното състояние на човека. По думите на доктор Дино Томич, така както е възможно да се извърши диагностика, така с помощта на електромагнитните вълни е възможно да се приведе целият организъм в балансирано здравословно състояние. Доктор Томич е успял да достигне до завидните резултати, за постигането на които е работил доктор Джордж Лаковски (Georges Lakhovsky), а те говорят, че с прилагането на високофренквентни осцилатори и вортекс антени могат да се лекуват успешно редица болести, които днес се смятат за нелечими.

Доктор Томич постепенно ни въвежда в разказа за ПОЛАРИС – поляризационният диск, който помага при лечението на много болести. „Попаднах на снимки на жена, направени през четиридесетте години на миналия век, на които ясно се вижда открита рана на лицето и пълното й излекуване след използването на вибрационни апарати. Не само че раната е затворена, но и кожата на тази жена се е стегнала и подмладила (снимки 1,2, 3). Вдъхновен от това, заедно с няколко колеги лекари и инженери започнах да се занимавам с тази проблематика. Набавихме си и направихме повечето апарати, които са използвани по онова време. Оригиналните схеми на апаратите си осигурихме от Музея на Никола Тесла в Белград и от други краища на света, където бяха достъпни. Резултатите, които постигахме с направените апарати при лечението на различни заболявания, бяха невероятни.”

1 баба2 баба3 баба

Най-силно впечатление на нашия събеседник е направила поляризационната антена, т.е. поляризационният диск, известен днес с названието ПОЛАРИС,  изобретен от доктор Джордж Лаковски. ПОЛАРИС е уникален малък електронен апарат, без електрическо зареждане, който се състои от антенни кръгове или спирали, приемащи и изпращащи енергия от околната среда. Жизнената енергия е навсякъде около нас, а поляризационният диск многократно ускорява нейното протичане и я насочва на онези места, на които го поставим. Деветте пръстена на диска са вибрационно хармонизирани със основните енергийни центрове на тялото.

polaris-9

„Зад всичко това стои принципът на резонирането. ПОЛАРИС е създаден така, че неговите пръстени да засилват връзката на нашето тяло с универсалното енергийно поле. Когато клетката разпознае своята честота, която е увеличена с помощта на ПОЛАРИС, тя започва да резонира с нея и многократно да усилва честотната амплитуда, съответно силата на своята вибрация. Тя отново вибрира така силно, както е вибрирала в зората на живота и тогава е в състояние да се противопостави на другите разрушителни честоти, т.е. да се защити от всички вредни външни и вътрешни фактори – обяснява д-р Томич и метафорично завършва: – Ако си представим, че нашето тяло е къщата, в която живеем, ПОЛАРИС ще бъде прозорецът, който, когато се отвори, пропуска вътре свеж въздух и светлина, или в краен случай – соларен панел, който събира енергия за работата на цялата система. С употребата на този обикновен уред, който няма никакви противопоказания, по естествен начин допринасяме да подобряване на своето здраве, а така и на всички останали страни от нашия живот.”

dr-dino-tomic-3

 

 

Коментарите са затворени