Доказани истини за спокойна бременност и едно решение без аналог

Само, защото е много възможно да преминавате през редица емоции по време на бременността си, не означава, че трябва да спрете да правите всичко възможно, за да се чувствате щастливи и да усетите максималното блаженството от самия процес на създаване на живот. Независимо от това, дали вече се чувствате щастливи или търсите начин да повишите настроението си по време на бременност, ние, от ПОЛАРИС БГ, имаме много предложения за Вас.

ПОЛАРИС диск енергийно подхранване на организма и нервната система на клетъчно ниво

Не много от Вас сте запознати с енергийния аспект на човешкото тяло. Но това е въпрос на време и желание да се запознаете със скрития потенциал на тази мощна сила – Жизнената енергия. Липсата на информираност в тази насока не позволява на качественото повлияване на здравето Ви през периода на бременност. Фокусът върху отключването на потенциала на регенеративните способности на тялото е от голямо значение. Това ще помогне да осъзнаете силата и възможностите си.

Какво е ПОЛАРИС диск?

Ключ към потенциала на всеки човек.

ПОЛАРИС диск е единствения уред, който работи на научна основа, и с помощта на който можете да опознаете своята истинска енергийна природа. Ще бъдете удивени от новите познания за жизнената енергия и нейното възхитително позитивно влияние във всички аспекти на вашето здраве и живот.

Повече информация може да намерите тук.

Как ПОЛАРИС диск може да повлияе положително на Вас и бебчето Ви?

Редовното прилагане на диск ПОЛАРИС има успокояващ и релаксиращ ефект върху майката. Това се базира на факта, че диска действа директно върху нервната система, което повлиява сънят. Поощрява се парасимпатиковата нервна система, която е отговорна за регенеративните процеси в организма, което позволява да се захраните отлично с жизнена енергия. Допълнително, енергийните честоти, които се излъчват от диска влияят на клетъчно ниво. Когато се започне терапията от ядрото на проблема, тогава лечението е качествено и ефективно в дългосрочен план. Помнете! ПОЛАРИС диск е напълно естествен метод на лечение, БЕЗ химия и външна намеса.

Отключвайки потенциала на естествено лечение в тялото си, Вие помагате не само на себе си, чрез облекчаване на временните симптоми на бременност, но гарантирано допринасяте за здравето на бебчето. Когато Вие сте спокойна, уравновесена и уверена – то усеща това и така му позволявате да може да получи отлична грижа дори, когато е все още във Вас.

ПОЛАРИС диск може да се използва по време на бременността, както и след раждането. Той облекчава всеки етап от нея, физически и емоционално, правейки изживяването от майчинството спокойно, леко, по-сърдечно и изпълнено с удовлетворение и щастие.

Безопасно ли е да се прилага ПОЛАРИС диск по време на бременност?

Да, абсолютно, от момента на зачеването до раждането и след това е безопасно да се прилага. Това е само положителна Жизнена енергия.

С прилагането на диска, Вие се превръщате в канал на лечебна и жизнена енергия към Вашето бебе.

При прилагането на диск ПОЛАРИС моето бебе също ли се захранва с жизнена енергия?

Да, то бива заредено с жизнена енергия. Тя има положителен ефект върху бебето, като го дарява със спокойствие, здраве, подобрява усвояемостта на хранителни вещества, което е от изключителна важност за малкият изграждащ се организъм.

Ето и ползите за Вас от приложението на ПОЛАРИС диск:

 • Емоционален баланс и увереност при възникнала тревожност, страхове и негативни мисли.
 • Дълбока релаксация, намален стрес и умора, подобрен сън.
 • Може да помогне за намаляване на повдигане и гадене.
 • Чувство на хармония, комфорт, любов и приемане на променящото се тяло.
 • Помага за облекчаване на болките в кръста, за балансиране на кръвното налягане и за подобряване на кръвообращението.
 • Успокояващ ефект върху майката и бебето преди, по време и след раждането.
 • Помага за контрола и намаляване на болката като улеснява раждането.
 • Ускорява възстановяването и заздравяването след раждането, както на физическо, така и на емоционално ниво.
 • Дава повече енергия на майката за справяне с новите ситуации и отговорности, като напрежението е драстично намалено.
 • Подобрява съня на бебето, намалява и премахва колики, подпомага развитието и растежа на бебето.

Може да се запознаете с допълнителните приложения на ПОЛАРИС диск, споделен опит и още много интересни публикации  тук.

Нашите сътрудници са на разположение за консултации  и поръчки на

       тел. + 359 886 777 126.

А какво може да направите, за да допълните добрия ефект върху здравето и красотата в този специален за вас етап:

Правете редовни пренатални масажни терапии

Докосването на тялото може да допринесе позитивно, ако се чувствате тревожност. Освен облекчаване на мускулното напрежение и подобряване на здравословното Ви състояние, масажната терапия също може да допринесе за облекчаване на редица неразположения и появата на драматичните промени в тялото възникнали по време на бременността.  Масажът подобрява подвижността и циркулацията на кръвта, функцията на крайниците, цялостния телесен тонус, психическото и физическото състояние, намалява дискомфорта по време на бременността и подпомага подготовката за раждането. Много проучвания доказват положителния ефект от пренаталните масажи в насока подобряване на настроението. Като БОНУС при кърмене – масажът може да помогне за увеличаване на хормоните отговорни за образуването на кърма като я увеличава.

Опитайте АРОМА терапия

Ароматите могат да бъдат мощни стимулатори за поощряване на щастието във Вас. Само полъх на определена есенция може да Ви върне в моментите на щастие, които сте имали през живота си.

Важно: Преди да използвате АРОМА терапия се консултирайте с Вашият лекар за етеричните масла, които възнамерявате да използвате, за да сте сигурни, че те ще бъдат безопасни за Вас и бебето.

Медитирайте

Медитацията може да има безброй предимства:

 • Намаляване на стреса
 • По-ефективно овладяване на безпокойството
 • Насърчава положителния поглед към живота
 • Засилва самосъзнанието
 • Зарежда Ви с добри чувства към себе си и другите
 • Подобрява съня и др.

Посетете подготвителни семинари за родителство

Знанието е сила и освен това намалява стреса. Подготвяйки се за предстоящата си роля на родител може да намалите тревожността си.

Упражнявайте се

Ефекта от упражненията върху настроението са доказани многократно. Чрез тях се повлияват благоприятно тревожността и депресията, увеличават производството на ендорфини, което може не само да доведе до чувство на щастие, но и да повлияе положително за намаляване на болката.

Хранете се здравословно

Ползите от здравословното хранене са изключително много, включително контрол на теглото и повишаване на имунитета. Споделяме линк към направени проучвания в областта на диетиката и как храненето влияе на мозъка и мислите ни. Към видеото.

Здравословен сън

Много бременни изпитват умора през този период, което може да създаде усещане за нестабилност. Подобряването на съня значително може да подобри състоянието ви.

Поради тези и други причини, от съществено значение е да подобрите качество на съня си по време на бременност.

Дарявайте и правете добри дела за другите

При много бременни се отключва възможността да видят света около себе си в един по-различен и пълноценен нюанс. Приноса да се създаде един по-добър свят е от полза, както за вас, така и за детето.

Основни акценти от статията

Бременността може да доведе със себе си редица емоции. Дори и да имате усещането, че бременността е за Вас, има моменти, като сутрешното гадене, болките, и други, които ще направят процеса малко по-труден и неудовлетворяващ.

В моментите, когато ще Ви е най-трудно ще имате нуждата да имате необходимите инструменти и решения, за да си върнете доброто емоционално и физическо здраве и баланс. Чрез обръщане на вниманието към здравето, и грижата за себе си е възможно да възвърнете поне малко щастието в очите си.

Няма причина, поради която да се отказвате да си дадете доза щастие по време на този свещен период, а именно периода на създаване на нов живот.

Погрижете се за себе си и подарете на близките се

ПОЛАРИС диск безценен помощник за здраве и красота

Завършваме статията с един от любимите ни цитати на Никола Тесла

Майка ми разбираше човешката природа по-добре и никога не ме мъмреше. Тя знаеше, че човек не може да бъде избавен от глупостта си чрез усилията на друг или чрез наказания, а само чрез задействане на собствената му воля.“ – Никола Тесла

ЗАПОМНЕТЕ!

ТЯЛОТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА НАШИТЕ МИСЛИ!

За повече информация за поляризационен диск ПОЛАРИС кликнете тук,

за консултация и поръчки тел. 0886 777 126 или сайта на фирмата – кликнете тук.

ПОЛАРИС диск – ИЗБОРЪТ ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ!

Коментарите са затворени