Г-жа Маргот Хинц на 83 г. от Дортмунд  е била член на хор, с който е пътувала по целия свят. За съжаление блясъкът на една кариера е прекъснат поради здравословни проблеми. Ето какво казва тя за това:

„Моите проблеми започнаха с болки в гърба, заради които лежах в болница; имах тесен гръбначен канал, но с помощта на инжекции лекарите решиха това. Проблемите ми обаче не спряха. Започнаха да ме болят краката и на всеки два месеца ходих в ортопедията, за да ми поставят  инжекции за болка.

След време инжекциите спряха да действат и моя лекар ми инжектира кортизон. Ефекта от него също беше кратък и тъй като нищо не ми помагаше ми препоръча операция. Другите двама лекари, от които поисках мнение, потвърдиха, че имам нужда от нова става, защото няма алтернативно решение за тазобедрена артроза. Отказах се, защото след подобна операция моя приятелката получи деменция.

Реших да опитам и с хиалурон, който заплатих сама, но без успех. И тогава разбрах за поляризационен диск Поларис, който използвам вече шест седмици. Преди това се придвижвах с проходилка, защото не можех да отида от дневната до кухнята. След като започнах да  използвам  Поларис забелязах, че болките постепенно изчазваха  и дори мога да вървя без проходилката. Все още на всеки 2 месеца ходя в ортопедията. Когато отидох  миналата седмица докторът ми беше приготвил инжекция. Засмях се и  му казах: „Докторе, можете да я запазите за себе си, защото аз вече не се нуждая от нея!“. Той ме погледна странно и предпазливо поиска да постави ръце върху бедрото ми /реши, че съм направила операция/, но аз му показах диск Поларис, който използвам и му отговорих, че той дълго време  полагаше ръце върху мен с инжекции, които не ми помогнаха.

Чудото нямаше край, когато направи изследване за моята мобилност и  извода е, че съм 75% по-подвижна от последния път. Всички познати, които ме виждат без проходилка също ме питат дали съм  се оперирала, а аз с радост им разказвам за моя опит с Поларис.

Всеки ден пия най-малко 1л. вода, която зареждам с диска  Поларис, заредена вода,  от която се чувствам по-жива и дееспособна. Цветята в къщи също поливам с нея; растят и цъфтят като луди“.

В човешката природа винаги има надежда, че ще бъде по-добре и когато наистина е така, е трудно да запазим емоциите, искрите в очите и да не преживяваме това като победа за всички нас. Всеки ден получаваме информация за невероятните резултати на диск ПОЛАРИС за различни здравни проблеми. Благодарни сме на всички, които ни съобщават и изпращат опита си, защото това е начин да предадем полезна информация и всички заедно изпълняваме задължението на света, което е да си помагаме взаимно.

И така, въпреки че сме научени да мислим по по-различен начин, ако разберем нашата истинска природа, приемем възможността и по-различния подход към проблема тогава „Чудесата са наистина възможни” – добавя създателя на диска д-р Томич

Коментарите са затворени