Покрай настъпилата пандемия в световен мащаб, както и поради факта, че грипните щамове мутират всяка година с по-голям интезитет и последици, екипът на ПОЛАРИС БГ  пожела да сподели с всички настоящи и бъдещи клиенти как ПОЛАРИС ДИСК може да се използва за подпомагане на организма в превенцията и за поощряване на правилната работа на имунната и лимфната система. По този начин ние вярваме, че защитената и добре работеща система трудно допуска външни вредители, а допуснатите елиминира по-лесно.

ПОЛАРИС е уникален уред, с помощта на който можете да опознаете своята истинска енергийна природа. Ще бъдете удивени от новите познания за жизнената енергия и нейното възхитително позитивно влияние във всички аспекти на вашето здраве и живот.

Жизнената енергия е навсякъде около нас, а чрез ПОЛАРИС многократно се засилва притока на жизнена енергия (биоенергия) в нашия организъм. Той  го стимулира да се излекува сам по съвсем естествен начин, който всъщност е и единственият възможен начин. В действителност нашият организъм разполага с всички механизми да се излекува сам и с всички природни лекарства, които въздействат безпогрешно и не могат да бъдат предозирани.

Проблемът възниква, когато се стигне до спад на нивото или нарушение в протичането на енергията в организма, което ПОЛАРИС успешно компенсира и решава.

 тялоПрилагането на ПОЛАРИС диск в областта на коренната чакра (Първа чакра – перинеум) укрепва тялото и увеличава неговите защитни сили. Постоянството в приложението спомага на чакрата да се задейства и да излезе от старата заработена и утвърдена програма на застой и дисбаланс, като се стимулира костният мозък да произвежда повече червени и бели кръвни клетки. Укрепването на тялото е допълнително стимулирано от приложението на диска в областта на чакрата Менг мейн, тимуса, чакрите в областта на стомаха.

Препоръка: При пациенти с вече повишена телесна температура над 38-39 С е препоръчително коренната чакра да се захранва през второстепенните чакри на стъпалата и ръцете, за да сте сигурни, че ще повишавате защитните сили на организма без това да предизвиква допълнително повишаване на температурата.

Чакрата на слънчевият сплит (Трета чакра – слънчев сплит), която е центърът на низшите чувства е основен фактор влияещ върху имунитета и имунната система. По този начин се засяга неблагоприятно имунитета и имунната система. Имунната система също бива повлияна от чакрата на слънчевият сплит, но чрез черния дроб, който пречиства кръвта. Поставете диска над стомаха, под свързването на ребрените дъги, за да повлияете на всякакви храносмилателни и гастритни нарушения, стомашни болки, язва на стомаха и дванадесетопръстника, тежест, нарушено храносмилане, метеоризъм (подуване на червата), главоболие, безсъние, сърцебиене, високо кръвно налягане, депресия, безпокойство.

За да се възстановите при налични дихателни и сърдечни проблеми като бронхит, астма, кашлица, сърдечни проблеми, болки в гръдния кош, сърцебиене, болки в гърдите, безпокойство поставете диска по средата на вашата гръдна кост – вашата четвърта чакра.

polaris-9Щитовидната жлеза е наречена също диригент на целия организъм. Когато тя не работи както трябва, се стига до увреждане на органите, ускорено стареене и до редица други здравословни проблеми. Препоръчва се задължително третиране на тази точка (5-10 мин.) за съхраняване на общото здраве и запазване по-дълго време на младежки вид. Поставете диска на долния край на врата, вдлъбнатината над гръдната кост (пета чакра ) при индикации като тиреоитид, тиреоитид на Хашимото, всякакви нарушения на функцията на щитовидната жлеза, бронхиална астма, бронхит, проблеми в устната кухина, венците и зъбите, възпаление на гърлото и сливиците, апоплексия (мозъчен удар).

Главоболие, нарушения на зрението, проблеми със слуха, синузит, виене на свят се повлияват като като поставите  диска на шеста чакра ( средата на челото)  за не повече от 2-3 минути, а при по-възрастните хора и по-кратко.

            Редица медицинси експрети твърдят, че едно от най-доброто средство за добър имунитет е добър и спокоен сън. За да осигурите спокойствие на вашата нервна система, и да се избавите от безсъние,   всякакви церебрални нарушения, главоболие ползвайте ПОЛАРИС на върха на главата, линията, която свързва върховете на ушите, за не повече от 2-3 минути, а при възрастните хора и по-кратко!

Нужно е да се напомни, че ако държите ПОЛАРИС в помещението, в което се намирате (дневна, спалня или офис), той ще изчисти пространството от вредни електромагнитни излъчвания и дори от отрицателната енергия на други хора. ПОЛАРИС е непресъхващ извор на жизнена енергия. Просто наблюдавайте настроението на близките си вкъщи или на колегите в службата в помещението, в което се намира ПОЛАРИС.

Също така можете да поставите върху диска кана с вода. След 30 мин. ще получите най-мощната лечебна напитка. Вместо мъртва безполезна вода ще пиете жива и енергизирана вода с много приятен вкус, ще пиете чиста енергия, така необходима за вашия организъм.

При слабо кръвообръщение и студени крака заемете седнало положение, поставете диска под стъпалото на единия крак, а после под стъпалото на другия в продължение на 10-15 мин. Ускорява неколкократно зарастването на постоперативните рани и счупените кости. С оглед на това, че става въпрос за естествена биоенергия, той може да бъде използван и от хора с инпланти и пейсмейкър.

Един бърз начин за неутрализиране на стреса е да сложите дланта си върху диск ПОЛАРИС  или да го вземете между дланите си за няколко минути (толкова, колкото ви е приятно) и след кратко време ще почувствате успокояващия му ефект. Този ефект може да бъде постигнат и ако поставите диска на третата чакра, в областта над стомаха. Поради факта, че цялото ни тяло е представено на китките, стъпалата и ушните миди, много бързо активизиране и хармонизиране на всички органи ще се постигне с поставянето на диска в тези области в продължение на няколко минути.

Следвайте инстинкта си и експериментирайте колкото желаете.

Завършваме статията с един от любимите ни цитати на Никола Тесла

„Майка ми разбираше човешката природа по-добре и никога не ме мъмреше. Тя знаеше, че човек не може да бъде избавен от глупостта си чрез усилията на друг или чрез наказания, а само чрез задействане на собствената му воля.“ – Никола Тесла

ЗАПОМНЕТЕ!

ТЯЛОТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА НАШИТЕ МИСЛИ!

За повече информация за поляризационен диск ПОЛАРИС кликнете тук, за заявки и консултация тел. 0886 777 126, или на сайта на фирмата – кликнете тук. 

ПОЛАРИС ДИСК – ИЗБОРЪТ ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ!

Коментарите са затворени