Споделяме тази статия след неколкократни запитвания от наши клиенти за приложенията на ПОЛАРИС диск при бебета и деца.

child sleeping with discПОЛАРИС ДИСК ПРИ БЕБЕТА И ДЕЦА

Приложението на ПОЛАРИС диск при бебета и деца няма точно пределен протокол за брой минути, отново се свежда да индивидуалният случай на детенцето. Препоръчителните времеви диапазони на сесия са:

 • Бебета – да се прилага по максимум от 1 минута на чакрите от 1-5, а при 6-7 чакра да се прилага по 10-15 сек на чакра. Допълнителни сесии, може да се правят, но с интервал от 3-4 часа между сесиите. Диска да е поне на 1,5 м – 2 м разстояние от бебето в стаята, когато не се правят сесии.
 • Деца – колкото по-голямо детето може да се прилага за по-дълго време. Препоръчителните времена са: 4-5 минути на чакрите от 1-5, и по 1 минутка на 6-7 чакра. В рамките на денят могат да се правят 2-3 сесии, с интервал от 3-4 часа.
 • Да се зарежда водата, която приема бебето или детето, и да се пие преди и след прилагането на диска. Зареждането става лесно, като поставим съдът с водата върху диска и държим за 30 минути.

За разлика от децата приложението на ПОЛАРИС диск при възрастни  като продължителност се прилага индивидуално в зависимост от естеството на случая, но основно се спазват следните препоръчителни времеви диапазони на сесия.

 • Да не се спи с диска в близост до главата
 • Препоръчително се прилага по 5-10 минути при 1-5 чакра, а при 6-7 чакра (областта на главата) по 2-3 минути, като при възрастните дори по-малко.
 • На местата различни от главните чакри може да се прилага и за по-дълго време 10-20 минути 2-3 пъти на ден.

Жизнената енергия безопасна ли е за децата?

Енергия на ПОЛАРИС диск е чиста и напълно естествена и на този принцип е абсолютно безредна. Диска се прилага върху точките, за да подобри, балансира и възстанови състоянието на детето.

ПОЛАРИС диск може да се прилага също и като допълнително лечебно средство едновременно с предприетите терапии при по-тежки състояния като пневмонии, счупвания, нервни смущения, и други. Дискът повлиява положително също и при деца с увреждания, сензорни проблеми и стрес.

Предимства от приложенията на ПОЛАРИС диск при бебета и деца

 • Успокоява и подобрява съня на бебетата и децата.
 • Спомага да намали стресовият ефект при децата от промени, като поощрява парасимпатиковата система.
 • Подобрява концентрацията в училище, а оттам и повишаване успеваемостта на учениците и студентите при вземане на тестове.
 • Активно работи за премахване на нервното и стресово напрежение, като влияе положително при лечение на тревоги, фобии и страхове.
 • Действа благоприятно и като съпътстващо средство ускорява процеса при лечение на пристрастявания, депресии, и свръхчусвителност .
 • Оказва благоприятно влияние при третиране на места с локализирана болка; създава облекчаване и спомага за по-бързо зарастване на рани, преди и/или след оперативни лечения, за отпускане на мускулният тонус /в някои случаи/.

ПОЛАРИС диск може да се приложи както общо върху тялото чрез полагането му върху всичките чакри, а може и да се приложи локално – при нараняване например. Освен регенерацията, която той поощрява, диска влияе положително и на ума, и емоциите – като успокоява децата, намалява и дори премахва негативни емоции и чувства на гняв, страх, тревожност. При главоболие, зъбобол, вирусни инфекции, счупена кост и други неприятни неразположения диска се прилага, като успешно повишава защитните и регенеративни сили на организма.

Кой може да използва ПОЛАРИС диск?

Дискът преобразува енергиините потоци вибриращи по безкраени начини около нас, събира енергия, честоти и трептения, въвежда ги в тялото и създава поток и разгражда енергийните блокажи. Чрез диск ПОЛАРИС  енергийните интензитети се засилват, а създалия се вихър и енергията се движи в неговите спиралните кръгове. Резултата е получени торсионни полета, които се използват за самолечение на тялото отвътре навън. Предвид факта, че енергията е натурална може да се изполва от всяко живо същество без ограничение на възраст и пол.

 

За тези от вас, които желаят да научат повече информация за поляризационен диск ПОЛАРИС  в следващите редове споделяме допълнителна информация .

Екипът от лекари и инженери на д-р Дино Томич от години проучва работата на големите учени Никола Тесла и Джордж Лаковски. Едно от най-простите и същевременно най-мощни техни открития е ПОЛАРИС. Изследвали са този уред с най-модерните квантови и биорезонаторни апарати, където той показа смайващи резултати, потвърдени в още по-голяма степен при практическото му приложение.

Всички резултати от изследванията им и предписаните препоръки за използването му се отнасят само за ПОЛАРИС – диска с девет пръстена, изработен по технология на екипът на д-р Томич, и не могат да бъдат използвани, за който и да било друг продукт. Всичко, което е цитирано на сайта, е плод на личния опит на многобройните ползватели на ПОЛАРИС. Надяваме се, че и вашият опит ще обогати нашата вече голяма съкровищница от знания за ефектите и възможностите при прилагането на този мощен уред.

Бъдете в постоянен контакт с насСподелете своят опит  

След големия успех в някои страни на Европа и Северна Америка ПОЛАРИС сега е достъпен и на българския пазар.

ПОЛАРИС диск е уникален по своята същност инструмент, който може да се прилага в ежедневието ни за подобряване и регенерация на състоянието на организма ни. Регенерацията, която диска поощрява се базира на спецификата на изработка на диска. Той представлява антена по своята същност и благодарение на прецизността, с която д-р Дино Томич и екипът му са пригодили диска, повлиява благоприятно на парасимпатиковата нервна система, от където се позволява на организма да премине от програма на стрес (симпатикова нервна система – „Бий се или бягай“) – т.е. блокаж и готовност за реакция, към състояние на градене и растеж – което е характерно за тялото ни в състояние на активна парасимпатикова нервна система. Регенерацията е процес, който според Джордж Лаковски, е наистина уникален и за пореден път ни доказва, колко перфектно изградени са човешките тела.

Регенерация на тялото според Лаковски

Общата идея е регенерацията на тялото, което е нещо много по-добро от лекуването. Регенерацията представлява възобновяването на непоправимо повредени или изгубени клетки с нови. Тази регенерация се случва по напълно естествен начин. Нашите клетки се състоят от резонансни (вибрационни) честоти и ще бъдат възстановени, защото отново ще бъдат поставени в правилната честота, което води до по-доброто функциониране на тялото по много начини.

Лаковски продължава работата си, като започва да предполага, че трябва да е възможно да се спрат и дори да се премахнат дегенеративни заболявания като левкемия и рак по този начин. Тогава той се сблъсква с технически проблем – как всъщност да направи тази машина. След дълъг период на експериментиране той призова Никола Тесла за помощ, който е имал над 1000 патента и вече е имал готови за употреба планове.

Много-вълновият осцилатор е съвместната разработка на двамата учени позволила да се активират лечебните процеси и преди всичко е позволил да се лекуват повечето случаи на рак, левкемия, остеопороза и др. Важна част от работата на Лаковски се е състояла през 1920-1930. В страните, като Франция, Италия, Англия и Германия са функционирали множеството машини на Лаковски, но те бавно започнали да изчезват отново. Много хора казват, че причината за всичко това се дължи на бързите резултати, осигурени от машините, което прави болниците ненужни и не могат да се реализират печалби от тях.

Втората световна война напълно сложила край на голяма част от работата на Лаковски. Просто изчезнали, почти за една нощ. При посещението си в Съединените щати той бил ударен от лимузина, докато пресичал пътя и въпреки протеста си бил отведен в болница, където починал при мистериозни обстоятелства на 72-годишна възраст.

В следствие схемите и знанията се потулват докато д-р Дино Томич не решават със своите сътрудници да разработят оригиналните, недовършени и неразпространени схеми.

„Много от заболяванията са признати за нелечими, което ни ограничава в лекуването им и ни прави зависими до живот от лекарства. Защо да се подлагаме на това, при положение, че тези заболявания са били лекувани още преди десетки години?“ – казва д-р Томич, който е част от клиника за квантова медицина в Белград, Сърбия. В продължение на две десетилетия той изследва методите за лечение извън класическата медицина. Той се занимава с квантова и био енергийна медицина, доказан хомеопат и отличен експерт по акупунктура, рейки и други.

Повече по темата за Мултивълновият осцилатор може да прочетете тук: Джордж Лаковски и многовълновият осцилатор

Както вече знаем – Жизнената енергия ни обкръжава и е част от нас. Когато имаме недостиг на жизнена енергия ние чувстваме – изтощение, раздразнение, доспива ни се, имаме желание да се захраним по начини, които подсъзнателно търсим – било то с храна, с вода, с драми в семейството, с разходки в планината, с витамини и минерални добавки – но.. реално от какво се нуждае организма ни? Той се нуждае от жизнена енергия, която можем да си набавим именно с ПОЛАРИС диск.

Завършваме статията с един от любимите ни цитати на Никола Тесла

„Майка ми разбираше човешката природа по-добре и никога не ме мъмреше. Тя знаеше, че човек не може да бъде избавен от глупостта си чрез усилията на друг или чрез наказания, а само чрез задействане на собствената му воля.“ – Никола Тесла

TeslaЗа повече информация за поляризационен диск ПОЛАРИС кликнете тук, за заявки и консултация тел. 0886 777 126, или на сайта на фирмата – кликнете тук.

ПОЛАРИС ДИСК – ИЗБОРЪТ ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ!

Коментарите са затворени