Превенция и лечение на камъните в бъбреците?

Може би сте чували за Камъни в бъбреците и колко са болезнени. Има вероятност някои от Вас да страдат от тях в момента. Статистически 10% от хората ще получат камъни в бъбреците поне веднъж в живота си. Преживяването може да се сравни с това да се качиш на влакче на ужасите. Макар че процеса на изкарването им е сравнително неприятен, добрата новина е, че все пак около 64% от случаите камъните биват изкарани благодарение на промяна в навиците (хранане, хидратация, мислене) и приложението на ПОЛАРИС ДИСК – тази комбинация може да намали риска от влошаване на състоянието при вече налични образувания.

За превенция – редовното използване на ПОЛАРИС ДИСК (2-3 пъти седмично)+ пиенето на енергийно заредена вода – помага на организма да изхвърли ненужните токсини и вещества, които биха образували песъчинки и камъчета. Средното количество вода на ден да бъде между 1.5- 2 л. От към хранене – може да се намалят храните богати на животински протеин и сол, да се намалят храни богати на оксалати – ядки, шоколад, кафе, зелени растения(спанак, зеле, рукола, и др.), цвекло, и сладък картоф. (консултация със специалист е желателна).

Как да си направим енергийно заредена вода? – прочетете в края на статията.

Какво са камъни в бъбреците и как са попаднали в тялото ни?

Камъни в бъбреците или още наречени Нефролитиаза са малки, твърди минерални образования, които се формират в бъбреците и минават през пикочните пътища, за да напуснат тялото през уретрата (това е мястото, през което пишкаме).

Kidney stonesКамъните типично се образуват, когато някои от минералите в урината станат високо концентрирани. Поради причината, че урината ни има повече от 3000 различни компонента, включително сол и широка гама минерали, и когато съотношението на количество течности към минерали даде превес на минералите, или когато в урината липсват правилните съставки, които са отговорни за разрушаването на минералите – те могат да се скупчат формирайки песъчинки или камъчета. Един от най-често срещаните варианти на камъчета е съединението, наречено калциев оксалат, който става високо концентриран, така се образуват калциеви камъчета. Те се различават по размер, форма, състав, цвят и размер. Могат да бъдат малки, колкото песъчинка, големи като яйчице, гладки, ръбести или дори остри.

Female urinary systemПовечето от случаите камъчетата се изкарват от тялото в рамките на няколко дни, но понякога може да отнеме седмици на болки и дерзания. Тези натрупвания може да причинят мъчителна болка в кръст, долна част на корема и често и болезнено уриниране, гадене и кървава урина.

Според опита на някои жени, камъните в бъбреците може да бъдат по-болезнени и от раждане. Силата на болката, която ще усетим значително зависи от вида на камъка. По-малките лесно биха могли да бъдат прекарани с помощта на повече вода и болкоуспокояващи, но някои от по-сериозните камъчета е възможно да не могат да бъдат освободени по този начин. Понякога те са твърде големи, за да излязат през уретрата. Бъбречни камъни, които не могат да бъдат прекарани през системата (когато състоянието е изпуснато) по естествен път, се налага да бъдат раздробени чрез шокови вълни, операция или катетер – методи от  класическата медицина.

Male urinary systemОчевидно, най-добрият вариант за нас е изобщо да не получаваме камъни в бъбреците, затова пийте вода и редовно прилагайте ПОЛАРИС ДИСК.

Причини

Една от основните причини за образуването им е недостатъчната хидратация на тялото, което предразполага солта и минералите да се скупчат в клъстер. Хранителните навици също могат да бъдат причина – някои храни като спанак, ядки и шоколад имат висока концентрация на калциев оксалат. Заболявания като подагра, инфекции на пикочният тракт, и някои метаболитни дисбаланси е възможно да повишат риска от получаването на камъните.

Сега ще разгледаме как се захранва енергийно отделителната система и психосоматичните причини за образуване на камъни в бъбреците.

Отделителната система се контролира и захранва от чакрата менг мейн и половата чакра. Чакрата менг мейн контролира и захранва бъбреците и уретера, както и кръвното налягане. Половата чакра контролира и захранва енергийно пикочния мехур и уретрата. Всеки бъбрек си има второстепенна чакра, както и пикочният мехур е снабден с второстепенна чакра, която се влияе също и от коренната чакра.

Бъбреците се влияят също и от чакрата на слънчевия сплит. В някои случаи дълго таеният гняв под формата на натрупана мръсна енергия се спуска надолу от чакрата на слънчевия сплит към единия или двата бъбрека. В повечето случаи, задната чакра на слънчевият сплит и бъбреците са с нисък капацитет на работа и енергийно захранване.

За да подпомогнем енергино системата си ето как може да се приложи ПОЛАРИС ДИСК..

Как да приложим ПОЛАРИС ДИСК?

  1. Да се прилага старателно ежедневно според описанието приложено в упътването на диска. Целта е да се подпомогнат всичките главни енергийни центрове, за да може енергията да протича спокойно през енергийните канали. (следвайте упътването, което ще получите с диска)
  2. Да се прилага допълнително в областта на чакра Менг мейн, и на предната и задната чакри на слънчевият сплит (задната чакра на слънчевият сплит е огледална на предната), както и в областта на бъбрека, който е засегнат.
  3. След захранването на бъбрека е възможно да се изпита слаба болка в задната част на главата, което означава, че диска трябва да се приложи на чакрата Менг мейн, на второстепенната чакра на тила и на целия гръбначен стълб, докато не се почувства намаляване или спиране на главоболието.
  4. Приложението на диска е желателно да бъде възможно най-често в началото, за да може да се повлияят образувалите се камъчета/пясък.
  5. Превантивните мерки – прегледайте в началото на статията, какво може да се направи, за да се намали риска от появата.

тяло

Как да си направим енергийно заредена вода?

Наливаме си водичка от чешмата, изворна или минерална било то в чаша или шише. Поставяме съдът с водата върху ПОЛАРИС ДИСК и оставяме да престои за 30 мин. – Водата е готова за пиене. Пийте преди и след прилагането на диска. Ако имате налични камъчета в бъбреците – пийте поне 2 – 3 л вода на ден, ако пиете превантивно вода, може да варирате между 1,5 – 2 л дневно, в зависимост от състоянието си и сезона. През топлите и студените месеци щадете бъбреците си, като давате на организма вода със стайна температура или топла вода.

ПОЛАРИС е мощно средство за повишаване на прилива на биоенергия (жизнена енергия) във вашия организъм. Става въпрос за чиста наука, т.е. за ефекти на физиката. Днес е безспорно, че ние сме същества с електромагнитна природа и всички, на които това не им е ясно, ще се убедят лично, прилагайки ПОЛАРИС.

Болестта на физическо ниво се появява известно време след като се стигне до спад на нивото и нарушаване на хода (на застой) на енергията в нашия организъм. Не пропускайте възможността да си помогнете с ПОЛАРИС ДИСК и неговото положително влияние върху организма ни към цялостна регенерация.

Завършваме статията с един от любимите ни цитати на Никола Тесла

„Майка ми разбираше човешката природа по-добре и никога не ме мъмреше. Тя знаеше, че човек не може да бъде избавен от глупостта си чрез усилията на друг или чрез наказания, а само чрез задействане на собствената му воля.“ – Никола Тесла

N.Tesla

ЗАПОМНЕТЕ!

ТЯЛОТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА НАШИТЕ МИСЛИ!

За повече информация за диск ПОЛАРИС кликнете тук, консултация и поръчки се обадете на 0886 777 126, за поръчки кликнете тук. 

ПОЛАРИС ДИСК – ИЗБОРЪТ ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ!

Коментарите са затворени