Енергията, която лекува и подмладява без електрическо захранване задвижва  потоци в човешкия организъм, като го стимулира сам да се излекува – изобретение на гениалния руски учен Джордж Лакховски, който е работил с Никола Тесла

Ако сме съгласни с твърденията на учените, че енергията е в различни форми, бихме могли да разберем нейното значение във всеки аспект на живота и разбира се, най-важното нещо за човека – здравето. Много често ще чуете изявлението „Нещо, се чувствам зле, като че нямам сили и енергия“. Човекът съзнателно говори истината. И, разбира се, истината, че когато няма достатъчно енергия, има заболяване. При липса на енергия нашите клетки не могат да работят по нормален начин, като например, когато бяхме по- млади и пълни с енергия и напълно здрави. В продължение на години ние се занимаваме с този въпрос в кръга на колеги от лекари и инженери и стигнахме до едно феноменално устройство, разработено от руските учени Жорж Лаковски и Никола Тесла. Това е енергиен диск  POLARIS/Поларис/, изключително прост и толкова мощен, за да бъдем изумени от неговата ефективност. И наистина невероятни са резултатите, които потребителите на диска ни разказват за различни здравни проблеми. Тук е един опит на г-жа Зухра Фетиц , който записахме по време на нашето посещение в Сараево.

Зухра за пръв път се срещна с POLARIS/Поларис/ преди една година, когато приятел я завел в салона си с намерението да й представи нещо ново и преди всичко полезно за аудиторията.

Докато говорили тя започна да използва диска в посочените в наръчника точки. В разговора за диска, който е поставила в долната част на корема, където останала повече от 30мин. вместо препоръчаните 10 минути. „Вечерта, когато се върнах вкъщи изхвърлих всичко от себе си, както никога преди в живота си“, добавя тя. С годините стомаха и червата ми, които съм имал от младостта ми значително се повредиха. Тъй като имам сгъната жлъчка често имах проблеми с храносмилането, когато ям нещо, което обичам след това изпитвам болка. Сега, когато става дума за това, поставям диска за няколко минути на стомаха и неприятностите във втория пропуск. Сега, когато  почуствам тежест и болка поставям диск POLARIS/Поларис/ за няколко минути на стомаха и неприятностите отминават незабавно.

Поръчах диск за един  приятел, с който се видяхме на сватба в Хърватия. Там той имаше толкова главоболие, че беше под въпрос дали  ще може изобщо да дойде на тържеството.  Дадох му моя диск POLARIS/Поларис/ и главоболието бързо изчезна. След като му подарих диска няма и ден, казва тя, този приятел не й благодари, че е спасил продължителното мигренозно главоболие.

При друг случай съпругът ми ме информира, че 4-четири годишния ни син има висока температура и че отива да го прибере от детска градина. Детето било толкова изтощено, че го качил на ръце в къщи, като оставил колата напряко на улицата. Прибрах се веднага и докато той слезна да паркира колата за 15-20 минути, направих лечение с диск POLARIS/Поларис/ – поставих го на сина ни за 2-3 минути на места посочени в инструкциите.  Когато съпругът се върна в апартамента, детето седеше на пода с топка и искаше да играе футбол на малки вратички, както често правят вкъщи двамата. „Какво му направи? Сироп ли му даде“, попита той.  Показах му POLARIS/Поларис/ и той каза: „Е, това е чудо.“ Когато детето го болят зъбките и му поставя диск POLARIS/Поларис/ то бързо се облекчава.

Съпругът и аз сме частници, имаме много работа  и много напрежение. Детето ни е много активно и често се буди през нощта. Но откакто  POLARIS/Поларис/ е в къщи  ние сме по-спокойни, малкия има по-здрав сън, както и ние също.

 

03.07.2018г.

Коментарите са затворени