Поларис е единствения уред, който работи на научна основа, и с помощта на който можете да опознаете своята истинска енергийна природа. Ще бъдете удивени от новите познания за жизнената енергия и нейното възхитително позитивно влияние във всички аспекти на вашето здраве и живот.
Пръстените на диска са истински кръгови антени или спирали, които могат да приемат и предават енергия, като я увеличават многократно – нещо подобно на сателитна антена. Седем Пръстени на Поларис са напълно хармонизирани със седемте енергийни центрове (чакри) в нашето тялото, установява в енергийното поле (аура) перфектна хармония която отразява състоянието на физическото ни тяло или най-общо казано на нашето здраве.
Пръстените са проектирани в съответствие с принципа на златното съотношение, най-съвършената хармония в природата.

Жизнената енергия е навсякъде около нас.

kosmokur-energija1
kosmokur-energija2

С ПОЛАРИС в ръцете вие се превръщате в първокласен лечител без нито ден обучение.

Той просто многократно засилва притока на жизнена енергия (биоенергия) в нашия организъм и го стимулира да се излекува сам по съвсем естествен начин, който всъщност е и единственият възможен начин. В действителност нашият организъм разполага с всички механизми да се излекува сам и с всички природни лекарства, които въздействат безпогрешно и не могат да бъдат предозирани.

Проблемът възниква, когато се стигне до спад на нивото или нарушение в протичането на енергията в организма, което ПОЛАРИС успешно компенсира и решава.

Поларис има много широко приложение. Той се използва при: гинекологични и урологични проблеми; стерилитет; ПMС (предменструален синдром), климактерични проблеми; отслабени либидо и потентност; хемороиди; гръбначни и ставни заболявания; неправилна циркулация на кръвта, студени крайници, пълнота; запек и проблеми с червата, болки от всякакъв характер; белодробни и сърдечни проблеми, проблеми на щитовидната жлеза и синусите; главоболие, безсъние и лошо настроение……

Има голям брой положителни отзиви от опита на потребители на ПОЛАРИС от обикновените хора до доктори по медицина

ПОЛАРИС ще ви върне за кратко време радостта от живота.

Нужно е да се напомни, че ако държите ПОЛАРИС в помещението, в което се намирате (дневна, спалня или офис), той ще изчисти пространството от вредни електромагнитни излъчвания и дори от отрицателната енергия на други хора. ПОЛАРИС е непресъхващ извор на жизнена енергия. Просто наблюдавайте настроението на близките си вкъщи или на колегите в службата в помещението, в което се намира ПОЛАРИС. Ще бъдете приятно изненадани.

Можете да го носите в чантичката си (не му пречат нито мобилният телефон, нито електрическите уреди), да третирате някоя точка на вашето тяло, ако се наложи, където и да се намирате или да помогнете на друг човек. Може да се носи и в самолет.

Сложете поляризационния диск на болното място или на слънчевия сплит (3-тата чакра точно над стомаха) и почувствайте промяната. Понякога болката ще се засили, преди да ви стане по-добре.

Поставянето върху слънчевия сплит ще ви отпусне. В случай че спите неспокойно, дръжте диска близо до леглото и ще усетите промяна в качеството на съня.

Следвайте инстинкта си и експериментирайте колкото желаете.

Децата и животните реагират инстинктивно, чувствайки добрата енергия, и често няма да ви позволяват да им вземете диска.

Поливайте растенията вкъщи с вода, която е стояла половин час върху поляризационния диск, сложете диска директно върху растението или под саксията, за да използва неговата енергия

kosmokur-torbica
kosmokur-psenica

Пшеницата, под която беше поставен поляризационният диск, имаше по-голяма маса поне с 30% и по-дълги и по-жизнени листа от онази, която не се развиваше под въздействието на диска.

Същото се случва и с човешкия организъм, на който въздейства дискът.  За много кратко време здравословните проблеми изчезват и се постига жизненост на организма.

Поставете кристал (за предпочитане кварц) върху поляризационния диск и направете истински енергиен фонтан в помещението, в което прекарвате времето си. Ако сложите диска под съд с храна, особено индустриално преработена, ще забележите колко по-вкусна и по-поносима ще стане тя. Също така можете да поставите върху диска кана с вода. След 30 мин. ще получите най-мощната лечебна напитка. Вместо мъртва безполезна вода ще пиете жива и енергизирана вода с много приятен вкус, ще пиете чиста енергия, така необходима за вашия организъм. Дискът няма никакво отделно излъчване, намагнетизиране или нещо подобно. Кръговите пръстени, антените, направени от специална сплав, просто засилват, поляризират и насочват притока на енергията, която се намира навсякъде около нас.

Срокът на годност на диска е неограничен и няма нужда от никаква поддръжка.

Хубаво е да знаеш, че няма нищо невъзможно. Нали? Може да се каже, че бъдещето до голяма степен вече е настъпило.

www.polarisdisc.bg

Коментарите са затворени