ПОЛАРИС ДИСК – приложение – Намали и дори премахни неразположението от ИШИАС и ДИСКОВА ХЕРНИЯ

В продължение на нашите статии за приложение на ПОЛАРИС ДИСК ще обърнем фокуса към костната и мускулната система, поради повишения интерес.

Както в предишните статии посочихме – необходимо е да се подходи с внимание към различните неразположения, за да можем да намерим първопричината и да я премахнем. Да се направят необходимите изследвания, анализ на мисли и поведение, необходимото проучване за здравето си и как може да си помогнете.

Неразположенията, които се появяват на физическо ниво в костната и мускулната системи могат да бъдат контролирани на енергийно ниво и да се захранят с ПОЛАРИС ДИСК. Чакрите, които контролират тези две системи са основната чакра (коренна) и второстепенните чакри на ръце и крака. Правилната работа на коренната чакра в голяма степен зависи от чакрата на третото око (аджна чакра).

Костната и мускулната системи също се влияят от чакрата на слънчевият сплит чрез черния дроб и от чакрата на далака чрез далака, които оказват влияние върху качеството на кръвта. Неподходящите емоции в дългосрочен план могат да предизвикат влошаване на работата на основната чакра и по този начин да се проявят като различни заболявания на костната и мускулната системи.

Чакрата на пъпа също влияе на костната и мускулната система, тъй като тя в голяма степен контролира и захранва системите свързани с разграждането и усвояването на храната и изхвърлянето на непотребните вещества. Тя също помага при регулирането и хармонизирането на по-ниско разположените чакри, включително и на основната чакра. Като цяло болните от артрит имат слаба чакра на пъпа.

тяло

Приложение на ПОЛАРИС ДИСК при болки в кръста – ИШИАС И ДИСКОВА ХЕРНИЯ

Болките в кръста могат да бъдат следствие на неразположение на бъбреците, на гръбначния стълб, при лордоза, дискова протрузия, дискова херния, или обездвижване. Коренната чакра захранва и контролира гръбначния стълб. При неразположения на гръбначния стълб – коренната чакра е засегната. В много от случаите болките в кръста могат да имат емоционална причина. Тогава чакрата на слънчевия сплит е с натрупване на мръсна и болестотворна енергия. Част от тази енергия се насочва към долната част на гръбначния стълб и в по-дълъг период от време довежда до дискова херния и в следствие ишиас.

Приложение:

  1. Дискът да се приложи ежедневно върху всички посочени в упътването енергийни центрове, за да може потокът от енергия да се балансира и освободи. След 3-4 седмици ежедневно прилагане може прилагането да се намали на 3 пъти седмично (в зависимост от случая разбира се – може и да си продължите ежедневното прилагане).
  2. Допълнително към т.1 диска се прилага в областта на предната и задната чакри на слънчевия сплит, за да може да се балансира тази чакра (5-10 мин). Относно споменатото влияние на Аджна чакра върху действието на първа чакра е желателно да се обърне сериозно внимание на възприятията ни към заобикалящата ни среда (енергопсихотерапевт е добър избор). За да можем да поощрим чувството на вътрешен мир, допълнителна сесия с диска да се приложи в областта на предна и задна сърдечна чакра (5-10 мин). Представете си как чакрата на сърцето става по-голяма. Следваща чакра за приложение е чакрата на пъпа (5-10мин). Тази точка може да бъде прилагана 2-3 пъти дневно докато се почувства облекчение.
  3. Потребителите на ПОЛАРИС ДИСК с дискови хернии спят с диска, като го закрепват на мястото с колан, към който се пришива джобче за диска. Ефекта е много добър и полезен, като се намалява дори и премахва болката.

Описанието в т.3 се отнася за лумбална дискова херния, която е в пъти по-често срещана от цервикалната. За приложения при цервикална дискова херния, приложете по същия начин, като при т.3 поставете диска в областта на шията, където е хернията. При ишиас – диска се прилага също в областта на кръста, откъдето е началото на засегнатия седалищен нерв, толкова дълго, колкото е необходимо, за да се почувства облекчение.

ишиас

Важно: Едновременно с диска, е необходимо да се консултирате с вещи специалисти в областта на диетология, енерго-психотерапия, физиотерапевт, йога инструктор за премахване на корена на неразположението.

Завършваме статията с един от любимите ни цитати на Никола Тесла

„Майка ми разбираше човешката природа по-добре и никога не ме мъмреше. Тя знаеше, че човек не може да бъде избавен от глупостта си чрез усилията на друг или чрез наказания, а само чрез задействане на собствената му воля.“ – Никола Тесла

N.Tesla

ЗАПОМНЕТЕ!

ТЯЛОТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА НАШИТЕ МИСЛИ!

За повече информация за диск ПОЛАРИС кликнете тук, консултация и поръчки се обадете на 0886 777 126, за поръчки кликнете тук. 

ПОЛАРИС ДИСК – ИЗБОРЪТ ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ!

Коментарите са затворени