Ние събираме, съхраняваме и обработваме вашите данни с цел обработка на поръчката за вашата покупка и за целите на всякакви последващи гаранции и реклама. Лични данни се събират, ако вие доброволно ни ги предоставите като част от вашата поръчка или ако създадете клиентски профил или ако се регистрирате за бюлетина. Вашите лични данни се препращат на доставчици на услуги (превозвачи, логистични фирми, банки), които ние използваме при изпълнението на поръчката.
Съгласно Федералния закон за защита на данните вие имате право на безплатна и свободна информация за вашите данни, които съхраняваме и – при необходимост – право на корекция, ограничаване на обработването или изтриване на тези данни и на основните причини за свързани с кредитоспособността неблагоприятни решения, съобщаването на събрани или запаметени вероятности, тяхното формиране и използваните видове данни.
Ако сте се абонирали за бюлетина, предоставената от вас по време на регистрацията лична информация ще бъде използвана за изпращане на персонализирани бюлетини до вас. Няма данни, които да са достъпни за трети лица. Нашата политика за поверителност съответства на Федералния закон за защита на данните (BDSG) (от 25 май EU-DSGVO – EU Регламент за защита на данните) и на Закона за електронните медии (TMG) на Федерална република Германия.

Коментарите са затворени