Помощ! – Хроничен синузит

Една от доста наболелите теми при много от нас е проблемът със синусите. Неразположение засягащо горните дихателни пътища и причиняващо доста болка и страдание. Поддържането на здравето е приоритет за нас, затова навременното третиране и премахване на определено заболяване е от голямо значение. Ние от ПОЛАРИС искаме да споделим начина на приложение и действие на диска при проблемни синуси. Преди това ще опишем как се засяга дихателната система, за да се прояви синузита на физическо ниво.

Какво е ПОЛАРИС диск? – прочетете тук

Дихателната система се захранва енергийно от аджна чакра, чакрата на гърлото, чакрата на слънчевия сплит и задната чакра на сърцето. Аджна – отговаря за носа. Чакрата на гърлото и второстепенната чакра на гърлото – отговарят за трахеята. Задната чакра на сърцето – отговаря за бронхиалните тръби и белите дробове. Чакрата на слънчевия сплит за диафрагмата, която отговаря за движението на белите дробове. Тя в значителна степен захранва енергийно долната част на дробовете. Емоционалните проблеми или стресът могат да причинят затлачване в чакрата на слънчевия сплит, което да повлияе отрицателно на диафрагмата и да се появи като затруднение в дишането.

Левия лоб на белия дроб притежава две второстепенни чакри разположени в задната му част – лява горна и лява долна второстепенна чакра. Десния лоб на белия дроб има три второстепенни чакри разположени в задната част – дясна горна, дясна средна и дясна долна второстепенна чакра.

При хроничен и остър синузит, чакрата на слънчевия сплит обикновено е затлачена. Част от болестотворната енергия се придвижва към аджна чакра, което прави носните синуси чувствителни към инфекции и възпаления. В много от случаите, ако не и при всички, хроничният синузит в по-малка или по-голяма степен е причинен от отрицателни чувства.

За поръчки кликнете тук

Начин на приложение:

  1. Прави се цялостно балансиране на чакрите, според упътването, веднъж или два пъти дневно.
  2. Допълнителни сесии се прилагат на предна и задна чакри на слънчев сплит (задната чакра е огледална на предната, като местоположение) и на чакрата на черния дроб. Черният дроб е също замърсен.
  3. Изключително важно е да се балансира чакрата на слънчевият сплит, затова можем да си помогнем също и с дихателни техники, които помагат да се изчистят мислите. Защо мислите? Защото благодарение на тях, чакрата на слънчевият сплит е замърсена и затлачена, именно заради нашите възприятия спрямо определените ситуации и хора в живота ни.
  4. Можем да направим допълнително захранване на чакрите на сърцето с цел да се постигне ефект на вътрешен мир, който ще помогне да се регулират низшите чувства.
  5. Важно е също да се захрани допълнително и чакрата на третото око, което ще помогне да се изчисти навлязлата болестотворна енергия там.
  6. За да стимулираме имунната система и да се укрепи тялото, захранваме допълнително коренната чакра и чакрата на пъпа.
  7. Допълнителното прилагане на чакрите от т. 2-6 да се прилага 3 пъти седмично, докато т.1 ежедневно, докато не се получи подобрение в състоянието, след което може да се редуцира на 3 пъти седмично.

Помнете да пиете заредена енергийно вода с ПОЛАРИС диск, както и при възможност да си захранвате храната с него. Това подпомага процесите на регенерация в тялото да се активират по-бързо.

Запомнете: ПОЛАРИС диск е единствения уред, който работи на научна основа, и с помощта на който можете да опознаете своята истинска енергийна природа. Ще бъдете удивени от новите познания за жизнената енергия и нейното възхитително позитивно влияние във всички аспекти на вашето здраве и живот.

Завършваме с любим цитат на Никола Тесла:

„Майка ми разбираше човешката природа по-добре и никога не ме мъмреше. Тя знаеше, че човек не може да бъде избавен от глупостта си чрез усилията на друг или чрез наказания, а само чрез задействане на собствената му воля.“ – Никола Тесла

N.TeslaТЯЛОТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА НАШИТЕ МИСЛИ!

За повече информация за диск ПОЛАРИС кликнете тук, консултация и поръчки се обадете на 0886 777 126, за поръчки кликнете тук.

ПОЛАРИС диск – ИЗБОРЪТ ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ!

Коментарите са затворени