Разширени вени и Хипертония – ПОЛАРИС диск Приложение

Както споменахме в предишната статия, приложението на ПОЛАРИС диск е свързано с подобряване на състоянието на организма, като се цели стартирането на процеса на регенерация.

В тази статия ще обърнем внимание на други две реакции на тялото, които е хубаво да бъдат регулирани – Разширени вени и Хипертония.

Приложението на ПОЛАРИС диск при Разширени вени

Коренната чакра е частично енергийно блокирана или с други думи в дисбаланс. Краката и второстепенните им чакри са доста замърсени със застояла блокирана енергия. В допълнение, чакрата на слънчевият сплит обикновено е засегната.

  1. Приложете диска както е описано в упътването за даденият период, за да може чакрите да се балансират и енергията да започне да си протича свободно през тях.
  2. Да се обърне внимание на чакрата на пъпа, половата чакра и коренната чакра, като се направят допълнително ежедневни сесии с диска по още 10-15 мин, разбира се трябва да има почивка между първата сесия на всички чакри и тази.
  3. Приложете диска ежедневно на краката и по-специално на второстепенните чакри на тазобедрените и коленните стави, второстепенните чакри на стъпалата и на засегнатите области при всяка възможност когато седнете. Времетраенето на второстепенните чакри може да е по-дълго, дори и да се спи с диска на тях. Ако имате възможност вземете 2 диска ги приложете от двете страни на засегнатите части (представете си един сандвич)
  4. Приложете диска също допълнително на предна и задна чакра на слънчевият сплит, както и на черният дроб, което ще подпомогне пречистването на кръвта.
  5. Препоръчително е да забележите възприятията си спрямо околният ви свят, и да се стараете да клоните към позитивният полюс. Изказвайте своята истина, и поддържайте емоции и чувства, които клонят към позитивната енергийна скала (виж на изображението по-долу)
  6. Свържете се с компетентен диетолог, фитнес или йога инструктор, психотерапевт, които ще подпомогнат на няколко фронта оздравяването ви.
  7. Обърнете внимание на упражненията в йога, които биха спомогнали да отворите чакрите, като тези упражнения се правят също по време на приложението на диска.

 

високо кръвноХипертония (Високо кръвно налягане)

Приложението на ПОЛАРИС диск на главните чакри е основно правило за започване на процеса на регенерация. Навлизайки в детайл разбираме, че чакрата менг мейн контролира кръвното налягане. Нормалният й размер е от порядъка на 1/3 до ½ от средният размер на другите главни чакри. Пациентите страдащи от високо кръвно налягане имат преактивирана чакра менг мейн. Ако големината на чакрата менг мейн е в съотношение около 1:1 спрямо нормалната големина на другите чакри, тогава вероятно пациентът има малко по-високо от нормалното кръвно налягане. Ако съотношението е повече от 1:2, това означава, че кръвното налягане е доста по-високо. С други думи, ако чакрата менг мейн е 15 см в диаметър, а другите главни чакри са с диаметър 7 см, това означава, че кръвното налягане е много по-високо от нормалното. Чакрата менг мейн може да бъде с натрупване или намалена жизнена енергия. Приложението на ПОЛАРИС диск в областта на кръста, където се намира тази чакра, спомага за балансирането на дейността и функцията й.

Пациентите с високо кръвно налягане обикновено имат натрупана и преактивирана чакра на слънчевият сплит, което довежда до преактивиране на чакрата менг мейн. Чакрата на слънчевият сплит и чакрата менг мейн са изпълнени с мръсна енергия. За да се повлияе положително високото кръвно налягане, чакрата на слънчевият сплит и чакрата менг мейн е необходимо специално внимание на тези две места, като диска се прилага ежедневно на предна и задна чакра на слънчев сплит и чакра менг мейн, но задължително с почивки измежду сесиите. С прилагане на диска активността на тези чакри ще бъде намалена и стабилизирана. За да се постигне траен ефект на стабилизиране на тези чакри е препоръчително да се обърнем към вещ диетолог, фитнес или йога инструктор и психотерапевт, за да може да се повлияе процеса на подобрение на няколко фронта. Основен аспект е възприятието ни към живота и околната среда и хората, за да можем да постигнем едно добро задържане на подобрението, за което диска спомага.

Гръбначният стълб и областта на главата също трябва да бъдат лекувани, тък като те също са изпълнени с мръсна енергия, било то от мисли, от блокажите на другите чакри, от където протича тази енергия нагоре. Приложението на диска в тези области може да стане по следният начин: в областта на главата си прилагате по описанието в упътването, докато на гръбнака прилагате по задните чакри, които са посочени на снимката в статията. При лягане или сядане поставяте диска на съответните места и задържате възможно най-дълго там тъй като те не са главни чакри.

На физическо ниво високото кръвно налягане може да бъде причинено от лошото функциониране на бъбреците или от други външни фактори. В повечето случаи, причината или причините за неразположението остават неизвестни за класическата медицина. Състоянието още се нарича есенциална хипертония. Тя може да бъде контролирана, но от гледна точна на класическата медицина се предполага, че то е „нелечимо“. От гледна точка, на лечението с жизнена енергия високото кръвно налягане с неустановен произход се дължи на преактивирането на чакра менг мейн, което от своя страна се дължи на преактивирането на чакрата на слънчевият сплит. С други думи, есенциалната хипертония има предимно емоционален произход. Чрез системно прилагане на ПОЛАРИС диск кръвното налягане може да бъде нормализирано трайно.

Прилагането на диск ПОЛАРИС заедно с промяна в мисленето, храненето и физическата активност, биха дали едни отлични резултати на позитивни личности като Вашата. Искате да си помогнете! Това означава, че сте на правилното място.

Скала на емоциите

скала на съзнанието

ПОЛАРИС диск – изборът да бъдем здрави!

 

Коментарите са затворени