IMG_7817-1
Споделете своя опит

Споделен опит от потребител на ПОЛАРИС със запис

К. Киров – гр. Добрич

Здравейте! И сърдечни благодарности за създаването на този диск!

Поръчвам за втори път – този път за роднини и близки. Ползвам диска от близо година и половина, кажи-речи ежедневно. Работя с хора (като учител и обучител) и в голяма част от времето си съм или на крак, или седнал пред компютър. В изправено положение в активна дейност рядко успявам да следя и да внимавам за баланса в тялото си. Това като цяло засилва травми и проблеми, които имат от предишни години, свъзани с болки в гръб, таз, колене, глезен, пета. Ползата от диска усещам в две направления: от една страна, емоционално ми помага да запазвам баланс и дистанция в натоварващи ситуации по време на работа – не се напрягам и оставам с меко отношение и към себе си, и към другите, а от друга страна, вечер или сутрин, докато съм на компютър или чета книга, минавам с диска по цялото си тяло – под ходилата, пета, колене, таз, корем, слънчев сплит, сърце, гърло, чело, теме – и усещам хармонизирането, затоплянето, движението на вълни в тялото си (доста сходно на процедури Рейки или медитации).

Споделял съм диска с познати и роднини, които в даден момент имат болки или някакво напрежение, без да им казвам какво и защо им го давам. Обратната връзка от тях е също затопляне, успокояване, отшумяване на проблема.

Ще ми се да науча повече за технологията и за начина на работа на това (на пръв поглед) обикновено дискче. Дано се използват принципите и разбиранията за човешката същност във все повече направления и аспекти от живота ни!

Благодарности и всичко добро!

С уважение,

К. Киров

Диана на 43г. от  София

Майка ми прехвърля топката на мен да дам обратна връзка – аз също използвам диска и съм много въодушевена от въздействието му.

При мен беше такъв случая – Февруари 2019 почувствах, че в областта на жлъчката/черния дроб и накрая се присъедини и стомаха – нещо не е наред. Направиха ми изследвания с ехограф, както и изследвания на кръвта, като се търсеха причините за състоянието. Обаче от резултатите на изследванията се видя, че далака ми е увеличен, и че имам увеличена продукция на тромбоцити, като цялото внимание се насочи в тази посока. Няколко пъти докторите ме питаха дали имам някакви други оплаквания, но не обръщаха внимание на оплакванията ми в дясно, които същевременно ускорено и застрашително се изостряха. Неразположението ми не беше взето особено сериозно, но на мен ми ставаше все по зле. Накрая майка ми каза „Абе вземи и пробвай диска“. Обясни ми на какъв принцип действа, и аз веднъж го сложих, като по-скоро ми се стори, че неразположението се засили. Отначало си казах „Той май на мен не ми действа“ – като го махнах от себе си за момент, но майка ми каза да го подържа по-продължително. Аз го закрепих в областта на черния дроб и направо изключих, че е там. Тръгнахме да пазаруваме, ходихме на кафе и т.н. отидоха 2-3 часа и изведнъж се сещам аз, че диска е още там (той се закрепя лесно на тялото, така че можеш наистина да забравиш, че си го поставил особено на не много подвижни места)  .  Болките и изключителното неразположение, които изпитвах почти повсеместно, отпред и отзад в дясната част под гръдния кош и вече непрестанно раздразнения ми стомах, всичко това на куп беше утихнало, сякаш нищо не е имало. Тогава го махнах, за да продължим с предприетата програма, но около половин час след махането усетих неразположението да се възвръща. От този момент нататък го ползвах ежедневно така – докато болката/бодежите и т.н. не стихнеха, го държах на болезнените места (тези фази ставаха все по-къси) и след това го махах. Сега (средата на юли 2019 г), вече повече от месец аз нямам никакви оплаквания. При изследванията стигнахме и до биопсия на костен мозък, за поставяне на точна диагноза. Но това, което ме караше да се чувствам болна, междувременно го премахна диска, защото лечението все още не беше започнало.

След като се поразрових и зачетох, видях че в началото диска може да увеличи неразположението/болките (реакция на тялото, която често е знак за активиране на оздравителния процес), като в последствие се редуцира до изчезване, както беше при мен. От тогава аз го използвам ежедневно и го поставям върху всичките чакри, като неразположението изчезна напълно. Споделям за чудесните ефекти на диска на много мои познати, които вече направиха своите поръчки.

Диска за мен е едно невероятно разкритие, което трябва да бъде споделено с възможно повече хора. На мен ми хареса принципно и това, че от разпространителите му не се търси търговския интерес, защото пише, че „Достатъчно е да имате един диск, който може да се използва от цялото семейство“, т.е. не се внушава нуждата от индивидуално ползване, за да се купува за всеки по отделно, както и – диска е конструиран така, че е много издръжлив и не е нужно при всяка драскотина да се опасяваме, че е повреден и би трябвало да закупим нов. Напротив, обяснено е, че може да се използва и цял живот (стига да не го губим). Което веднага говори за една хуманна и морална позиция на хората стоящи зад диска.

Искрено съм благодарна на майка ми, че не ми позволи да игнорирам диска като опция да си помогна! Защото може би щях вече да гълтам лекарство след лекарство, чиито негативни странични въздействия щяха да ме карат да си блъскам главата със следващите здравословни проблеми, възникнали на тази база ..

Благодаря и на активните български разпространители, без които нямаше да стигнем до това чудесно откритие!

И от все сърце съм благодарна на Д-р Дино Томич, че е реализирал продукцията и разпространението на тази невероятно полезна разработка на гениалните за мен Джордж Лаковски и Никола Тесла.

Г-жа Вълчева гр. Пловдив
Имам болки във врата,  жлъчката и черен дроб.
Имам хроничен фарингит,  сливиците ми да са постоянно увеличени  Медицинско лице съм холистик и натуропат. Свикнала  съм  да наблюдавам .

Когато не  работи добре черният дроб и жлъчката, кожата на лицето  се омазнява много
сериозно – челото, брадата и т.н.  Искам да споделя, че жлъчката и черният дроб подобриха функцията си значително. Извода ми се базира на промяната в кожата на лицето ми. Омазняването не се наблюдава вече. Ползвам дисковете ежедневно . Подбирам този тип дрехи, за да мога да ги нося винаги до мен, а и да съм сигурна, че няма да ги загубя.

Ако случайно почувствам, че имам проблем с жлъчката, поставям директно
диска върху нея – като за около 2-3 минути максимум болката изчезва.Подобри се паметта, концентрацията ,а нервното напрежение и безпокойството изчезнаха, Увеличи се енергията и издръжливостта  на тялото ми.Водата, храната добиват друг вкус,ако оставя диска до тях.

Мога да разказвам много,но нека всеки открие ползите за себе си.

Бих казала ,че Поларис Диск е лекар на постоянно разположение.

Успех!

Николай Иванов, гр. София

Ползвам диска Ви от 20 април 2019г. Ежедневно в енергийно активните точки от 1 до 7 включително и допълнителните от блога Ви. До тук имам почти напълно изчезнал невродермит по дланите на ръцете(от 10 балната система – на 1).
Опитвам се да елиминирам диабет тип 2 който ми диагностицираха  август 2018г. След като третирах няколко пъти ( дотук 4 ) на местата с мравучкане и сърбеж има добър ефект. Сърбежа е почти изчезнал. Естествено използвам диета. Многа съм доволен от ефекта върху здравето ми.

Благодарности на д-р Томич и екипа му, че са довели до хората това полезно устройство!

Моля в следващите статии в блога ви да опишете по-подробно за различните видове енергии в организма и влиянието им.

Желая ви Успех!
Николай Иванов

Светослав 80 г., гр. София
 
Използвам диска от края на декември 2018 г., и много ми помага. Имах проблем с венците, които ме боляха, слагах диска горе на 5,6 и 7 чакри за венците и щитовидната жлеза. Преди използвах Елудрил, сега не ми трябва, защото имам ПОЛАРИС. За шипове – като седна на стола, сядам върху диска, взимам и лекарства. Винаги, когато сядам под един от краката ми има диск и така махнах шип в предната част на десния крак. Сега се сещам, че можеше да използвам едновременно и диска на жена ми да стъпвам и на него с другия крак, но ето от сега нататък ще го правя. Жена ми вземаше хапчета за сън, а сега не се налага. Дадохме на племенницата ни да пробва диска и тя също поиска един, първата положителна реакция от диска е спокойният и пълноценен сън, който тя не можела да има от доста време насам. Диска помага и е хубаво да споделим опита си с другите.

Илия 86г.– с. Брезник

Използвам диска от почти година и половина. Имах момент, в който го споделих с приятели, но изчезна, не ми се върна. След няколко месеца успях да си закупя нов и да продължа лечението си. Имам венозна недостатъчност, която се повлия отлично от диска. С ежедневното прилагане запушената вена в областта на глезена беше отпушена. Кракът ми беше отекъл, не можех да си обуя панталона нормално, имах болки и сърбеж. След полагането на диска редовно на крака, отока и запушването се премахнаха, крака започна да се оросява, движението ми стана по свободно. Понеже има още за изчистване в крака и кръвта ми, затова си взех още един диск, който ще полагам от двете страни на крака (като сандвич), за по-бърз и оптимален ефект.

Даниела Пеева

Здравейте,
Пиша ви, за да благодаря на създателите на диска. Аз го ползвам за очите си. От 4- години започнаха да излизат ечемици непрекъснато капсоловани, некапсоловани . В око обикновенно над 3, стигала съм и до 9 на око. Съпроводено е с кръвоизливи, бялото на лявото око въобще не се виждаше, беше си цялото кървясало и това беше непрекъснатото му състояние. Стандартната медицина не помогна, капах , мазах, компреси, в добавка илачи за пречистване на кръвта, специален хранителен режим, повлиава се временно и то само за некапсолованите, в момента, в който спра химията до две седмици окото е в същото състояние. Хирург любезно предложи капсолованите да ги отвори, категорично отказах , та те непрекъснато се появяват нови и нови. Ходила съм при трима специалисти, в най-добрите клиники, по едно време измислиха нова екстра херпес в окото. След химията реших да пробвам всякакви бабини илачи: кърма в окото, очанка, сребърна вода , варени яйца, лайка… няма нещо за което да съм прочела и да не е тествано като теста продължава средно 2 месеца . Просто не можех да намеря причинителя на проблема. Ходих на различни видове терапии, които не използват традиционна медицина, в момента в който спра терапията отново се влошава. В момента съм на хранителен режим и диск ПОЛАРИС. Ечемиците изчезнаха, остана само един. От капсолованите няма следа, тялото ги абсорбира въпреки уверенията на хирурзите, че това не е възможно без хирургична намеса. Все още има кървясване на окото, но е все по-рядко и за все по-кратко време надявам се скоро да изчезне завинаги . Дискът го ползвам близо 2 месеца всеки ден. Просто исках да ви благодаря! Желая здраве и упех на всички!

Юлия Нейчева

Уважаема г-жо Янкова,
Споделям с удоволствие и благодарност ползите за мен от диска Поларис. Прилагам го вече втора година при усещане за нервно напрежение. При покачване на кръвното получавам болки в тила и това влияе зле на зрението ми. Като положа диска под тила болките изчезват и зрението се нормализира. Подарих оригинални дискове на цялото си семейство и всички активно ги използват в ежедневието си. А сега възнамерявам да подаря и новия вариант на диска (този с 9 кръга) на сина ми – специалист психиатър за неговата практика.
Поздрави: Юлия Нейчева, Бургас

Анастасия, 80г., София

Искам да изкажа своята голяма благодарност на разпространителите на диска POLARIS. Много дълги години страдах от болки в коленете, движех се много трудно, бях стигнала дори до бастун. Ползвам диска от 3 месеца и чудото се случи. Краката вече не ме болят, движа се без затруднения. Всичко стана неусетно и аз дори не осъзнах напълно как се случи. Аз съм на 80 год.Изпитвах безкрайна умора и безсилие.Пак така неусетно ме напусна умората, а подтиснатото ми настроение вече го няма. Горещо го препоръчвам!!! На вас фирма POLARIS от сърце благодаря!

Мирослав Иванов

Здравейте д-р. Томич!
Аз също се уверих във истинността и възможностите на „POLARIS „!
Въздействието върху водата, която обработвам с диска е феноменално и
дава явна, сигурна представа, потвърждава, че „POLARIS “ е активен!
Много Ви моля, да ми кажете и посъветвате, най-вероятно не само мен,
мога ли да пречиствам и зареждам кристалите и минералите ми с диска?
Много Благодаря!
Мирослав

Отговор:
Здравейте,
Кристалите се почистват най-добре с  вода, а диск Поларис спомага да бъдат зареждани.
Кварца почиства пространството и получава добри вибрации. Всички  видове  кристали могат да бъде зареждани – поставят се 30 минути върху диска.
 /Може и по-дълго време, няма да навреди/ и след това се поставят във всички помещения на дома или офиса.

Владимир Петков
Здравейте, от няколко месеца имам диска и съм много доволен, както от
общото енергизиране (слагане последователно на 7-те чакри), така и при
болки и проблеми на отделни органи и места. Но имам един въпрос: при
изразени разширени вени и на двата крака, къде би трябвало да се слага
диска? Поздрави; Вл. Петков

Отговор:

Постъпили сте много разумно като първо сте ползвали диска на всички чакри. За конкретния проблем Ви препоръчваме да стъпвате върху диска за 15-20мин. всеки ден последователно на двата крака. Наред с това можете да продължите да ползвате диска на всяка чакра. Добре е да зареждате и водата, която употребявате с него. Поставете го за 30мин. под каната или бутилката с вода и след това пийте от нея колкото пожелаете. Това допълнително спомага за решаване на проблема. Желаем Ви здраве и много радости.

Споделен опит от потребител на ПОЛАРИС със запис

Силвия Гинчева

Много Ви благодаря, зарадвахте ме. Бременна съм в 6-та седмица и само диска облекчава неразположенията, които имам вследствие на бебето. И аз усещам, че действа, ползвам го от един месец, зареждайки чакрите всеки ден и наистина усещам разлика!
Благодаря Ви!

Весна Джукич, Маастрихт, Холандия

Добър вечер, доктор Томич,

Бих искала да споделя своя опит с поларис и да ви благодаря, че ми дадохте възможността да го използвам. Още преди да поръчам вашия поларис, аз вече вярвах, че точно това ми трябва, но благодарение на личния си опит сега съм напълно убедена.

Имах например болки в коляното, което увредих вследствие на падане от скутер. Вечер държах полариса на мястото на болката и още на другия ден всичко беше нормално и без болки.

От дълго време имах проблеми с дясното ухо и  някакво постоянно леко възпаление, като понякога болката е по-силна. Когато държа поларис на ухото си, след половин час болката изчезва.

Мога да посоча още много примери, но най-голяма радост ми доставя това, че в моя дом сега има много повече позитивна енергия и аз вече не съм така потисната. Не се отделям от поларис и когато излизам, го слагам в чантата си.

Десетгодишната ми дъщеричка също го ползва и вече чувства колко й помага.

Това е засега.

Много ви благодаря, че ни дадохте възможност да си осигурим нещо толкова просто и ефикасно за нашето здраве.

Сърдечно ви поздравявам,

Весна Джукич

 

Адиса Хотич, Сански мост

 

Уважаеми д-р Томич,

Трябва да споделя своя опит с прилагането на ПОЛАРИС. Поръчах си вашия ПОЛАРИС и наистина не мога да не бъда във възторг от ефекта, макар да го ползвам едва от три седмици.

От 1993 година, ето вече повече от двайсет години, имам Хашимото. Онова, което е останало от щитовидната ми жлеза, е съвсем малко, но аз не се предавам и продължавам да търся начини за лечение. Затова безкрайно се зарадвах, когато прочетох вашата статия на atma.hr. А тъй като и вижданията, които следвам през последните години по отношение на храненето, са сходни с вашите, аз веднага си поръчах ПОЛАРИС.

И точно както съветвате в статията си, не се разделям с него. Но не само аз, моето семейство – също, а ние сме петима. Двете с дъщеря ми третираме щитовидната жлеза и чакрите, а останалите – всичко, според нуждите.

Точно когато ПОЛАРИС пристигна, имах много силни болки в ухото, цялата предишна нощ не можах да заспя и трябваше да взема бруфен. Когато получих ПОЛАРИС, третирах ухото си само по две минути всеки ден и то ми мина. Разстройството на децата – мина. Главоболието – мина. Синузитът мина за един ден. Простудата – мина.

Щом сложат Поларис и им се доспива, болките ги отпускат, отпускат ни.

Нямам други думи, освен дълбока БЛАГОДАРНОСТ.

Моят мъж подходи с известно недоверие към ПОЛАРИС, защото, както се изрази, малко съм му досаждала с поученията си какво е добро и здравословно, но след два дни го поиска сам. И сега редовно  си служи с него, не се налага да го карам аз. Храносмилането му проработи автоматично, а преди имаше запечен стомах, болна жлъчка, леко повишено кръвно налягане и т.н.

С една дума, д-р Дино, благодаря ви, че ПОЛАРИС е достъпен за нас!!!

Аз вече го препоръчах на мнозина и смятам, че ще има все повече поръчки от Сански Мост.

С надежда че ще ми отговорите, когато успеете, ви поздравявам сърдечно и ви желая всичко най-хубаво за Новата година.

Адиса Хотич

Сански Мост, Босна и Херцеговира

 

Антон Ризман, Любляна

Уважаеми господине д-р Дино Томич,

Бог да ви благослови вас и вашия Поларис. Използвам го от две седмици и вече забелязвам положителна промяна в поведението на моята уголемена простата. Но аз съм убеден, че с него лесно ще се справя и с още един проблем, който имам понякога – с ускорения пулс.
Най-добри пожелания и всичко хубаво!

Антон Ризман

Ормож

Д-р Небойша Джорджевич, Ниш

Текст: Уважаеми господин Томич, аз съм специалист по спешна медицинска помощ, като вас и аз се занимавам с алтернативна медицина – акупунктура, квантова диагностика, метода Боуен, су йоко, лайф коучинг и др. Предлагам ви съструдничество за пласирането на поларис в нашия град Ниш, възхитен съм от неговите качества.

Марина Тешич, Шибеник:

Привет, имам въпрос, свързан с поларис, моят диск е в тъмночервен цвят, а на снимките всички са по-различни, означава ли това, че има някаква разлика между тях?
Д-р Томич:
 Не, новите уреди поларис са цветни и в пластична обвивка. По този начин са защитени от водата и металите, които могат да попречат на работата им. Между другото, те са по-дълготрайни и по-устойчиви на механическо действие. Въздействат по същия начин, по-точно казано – фантастично. 

Марина Тешич Сараджен, Шибеник:
ааа, супер, благодаря за бързия отговор. Възможно ли е още днес да се чувствам по-добре, след като съм го ползвала само ЕДИН ден? Вчера имах големи проблеми със ставите, не мигнах цяла нощ, по принцип поради  постоянните болки страдам от хронична умора, но днес през целия ден имам енергия и болките ми намаляха с 80%. Пия поляризирана вода и го слагам на чакрите и през целия ден го държа в джоба си.

Д-р Томич: Възможно е подобряване само след десет минути, а какво остава за един ден. Вашият организъм сега празнува и се къпе в море от енергия, която страшно му е липсвала през цялото време. Когато сте жадни и изпиете чаша вода, моментално се чувствате по-добре; това е нещо подобно, само че става въпрос за енергия.

Марина Тешич Сараджен, Шибеник:
Точно така се чувствам. Хиляди благодарности за статията и за светлината!!! Нямаше как иначе за узная за този божествен уред!

Марина Панич, Белград
Първо да ви се представя. Казвам се Марина, живея и работя в Белград. Работя във фармацевтична компания, но истинското ми житейско призвание е да помагам на другите с енергийни техники. На 34 години съм, рейки мастър, третирам редовно себе си и другите, имам и редовни Tesla healing treatment. За първи път научих за Поларис на atma.hr. Поръчах го и го притежавам от десетина дни. Не е достатъчно да се каже, че съм във възторг от диска. Неговата енергия е мощна и прекрасна. Най-силно я чувствам на слънчевия сплит. През това кратко време майка ми се спаси от главоболието си, а приятелката ми – от възпаление на пикочния мехур. Дискът е мнооого мощен! Обичам го и му се възхищавам. Желанието ми е да намери път до колкото се може повече хора. Приятелски поздрав.

Йелка Русмир, Босна и Херцеговина

Мъжът ми имаше възпаление на бъбреците, повече от месец се борихме с температура 37,3. Високо кръвно налягане, подуване на ставите и 4  плюса в урината. В началото на декември поръчах Поларис и оттогава мъжът ми го използва редовно. Кръвното му налягане сега е идеално, ставите му вече не се подуват. 3 седмици кихаше, кашляше и храчеше секрет, от носа му течеше поток и бяхме страшно притеснени. А след това последва подобрение: кашлицата спря, носът му вече не тече, но продължава да има плюсове в урината, сега са 3, и бъбреците му пропускат протеините.  Докато ви пиша, нямам под ръка изследванията, за да отразя точно резултатите, но разликата между първите и последните изследвания е очевидна към по-добро. Този път искам да благодаря за полариса и се надявам, че скоро ще мога да ви се обадя с още по-добри резултати.

МНОГО БЛАГОДАРЯ, с уважение, Йелка

Оливера Ефтимовски, Белград

Моя приятелка лекарка ми препоръча поларис за невралгия на троичния нерв. Използвам биоптронна лампа, плочата на Тесла, също така процедури с комбиниран апарат – 7 терапии на месец и пия карбапин. Не считах, че ми е нужен и поларис, докато тя не ми даде своя да се опитам да го държа. Реакцията беше много силна – сълзене на очите и течене на носа, не можах да издържа повече от 3 минути. На вашия сайт не успях да открия споделен опит за това заболяване. Поръчах си поларис и през първите десет дни реакцията намаляваше, сега без проблеми го държа по десет минути сутрин и десет вечер. Чувствам подобрение, смятам, че това се дължи на поларис. Искрено го препоръчвам при проблеми със заболявания на синусите, щитовидната жлеза, болки в ставите. Досега всички ползватели за доволни.

Сърдечен поздрав, магистър фармацевт Оливера

Таня Коцич, Белград

Хай Дино, използвам диска ежедневно и ми се струва, че в мен се извършва някакво усилено прочистване (много често ходене в тоалетната, някоя и друга ситна пъпчица на лицето, дори болка в долната част на корема, сякаш ще ми дойде, макар че през последните месеци цикълът ми изостава  поради лошо функциониране на щитовидната жлеза). Също така ми се струва, че все повече изчезва (по-рано почти всекидневното) чувство на стягане в областта на щитовидната жлеза… онова усещане, сякаш някой ви души с ръце.

Ще го използвам буквално както го препоръчвате, с голяма благодарност… дори спя с диска до възглавницата си…

Ако даде Господ да работи, с удоволствие ще го препоръчам на всички. Важно е от собствен опит да кажа на хората, че ми е помогнал.

Желая ви всичко най-хубаво, ще се чуем, ако има нужда и се надявам, че ще успеете с д-р Велков да организирате срещи с обучителен характер (както прочетох във форума в нейния профил), където хората ще могат да се събират и да обменят опит и знания.

Поздрави🙂


Кристина, Земан, Мишчевич, Сремска Митровица

Драги Дино, обещах да ти пиша какво се случи при прилагането на диска у нас. Най-голямо въздействие имаше при алергията на майка ми. Тя имаше алергия под гърдите и между тях, която предизвикваше сърбежи и се проявяваше като  малки мехурчета. Мажеше ги със синодерм и екодерм, но това имаше нищожен ефект. След като започна да третира тези места с диска, първо изчезна сърбежът, а после и мехурчетата. И то много бързо! Сега останаха само тъмни петънца. С една дума, благодаря ти. Прекрасно е.

Д-р Сладжана Велков, Скопие
Майка ми има положителен опит с Поларис. Казва, че когато го сложи, чувства леко мравучкане и може по-дълго да издържа на физическо напрежение.

Малгожата Слайф – д-р Сладжана Велков

И аз го ползвам. Супер е!
Весна Джинович, Белград:
Бъди здрав! Моят опит е положителен. Спя с твоя поларис до възглавницата. Събуждам се отпочинала и без схванат врат.

 Бояна Шошкич, Подгорица
А за диска бих могла да ви кажа, че снощи го сложих на нощното шкафче до главата си и спах до сутринта като бебе, ще видя как ще бъде нощес, защото вече почти 15 дни се събуждам всяка нощ около 3 часа, а главата ми е мокра от пот, нещо нормално, защото на 50 години вече навлизам в менопаузата.

Барбара Сарич, Любляна

Хай, хай, Дино, кажи ми, моля те, колко струва този диск в евро, защото  майка ми е толкова силно впечатлена, че ми трябва още един. Дино, моля те, приготви ми още един диск, защото освен майка ми е впечатлена и приятелката ми.

Татяна Караянов, Нови Сад
Травмирах ръката си, държах диска 10-15 минути на болното място и болката изчезна напълно, фантастично.

Алма Фугер, Загреб

Държах диска десет минути на стомаха на Джошуа, както пише в упътването,
и той не пожела да яде до осем и половина вечерта. Имам проблеми с него, непрекъснато е гладен, на всеки два часа иска да яде. Аз не се разделям с диска.

Забележка: Джошуа е седемгодишният син на Алма.

 Любица Кърнач, Ердевик

Три години имах пронизваща болка в главата, на 2 см вляво от темето. Направила съм всички снимки, но нищо не могат да открият, а от лекарства почти не се повлиява. Използвах поларис по 2-3 минути на това място и болката напълно изчезна. Невероятно! Поздравявам ви и ви благодаря.

Д-р Марина Релич, Сремска Митровица

Дискът работи. Аз си живея с него в джоба. Много ти благодаря.

Марина Йованович, Белград
Купих поляризационния диск и съм страшно доволна. Чувствам неговата чудесна енергия. Много благодаря.

Мерсия Мустафич, Нови Пазар
Действа, Бога ми, детето ми по-бързо заспива, мен престана да ме боли главата, ето, в момента седя върху него, толкова е добър, че не можеш да повярваш.

Малгожата Слайф, Бечей
Майката на моя приятелка, която е на 80 години, благодарение на поларис реши проблема си със студените крака, който се дължеше на лошата циркулация. Вечер слагала поларис под стъпалата си по за 20 минути и казва, че цяла нощ краката й са горещи. Много е доволна!

Опитайте водата преди и  след като сте я третирали с ПОЛАРИС. Разликата е очевидна!

Драгана Бачанек, журналистка, (life coach) Белград
Хей,точно си мислех за теб от сутринта, не се разделям с полариса, някак си го обикнах, по принцип аз използвам интуитивно всички тези продукти, така постъпвам и с полариса.

Та, слагам го всекидневно на трите долни чакри и на гърлото, защото след онзи твой текст разбрах, че щитовидната ми жлеза функционира по-бавно. След няколко дни започнах да я усещам като кнедла в гърлото си. Тъй като вече ми е ясен принципа на холистичното лечение, приех това като реакция, която води към излекуване.

Допълнително включих и Луголов разтвор и ми се струва, че нещата се подобряват.

Но онова, което зная, е, че не бих могла да ползвам нещо, ако не ме влече към него… ти го разбираш… а виждам, че и синът ми също често държи диска в ръцете си, което също ме радва.

Благодаря ти, Дино, че попита.

 Снежана Юрас, Риека

Честити празници на вас и вашето семейство, с пожелание за здраве, щастие и радост. Много ви благодаря, че помагате на хората да оздравеят и връщате надеждата им за по-добър живот!

Йоки Безовник, Хвар

Добър ден.
Аз съм една много щастлива ползвателка на поларис, моите приятели ме слушат предимно с недоверие, но това не ме интересува. Котката ми се спаси от отравяне, преживя, слагах полариса под нея, когато и където тя паднеше, ето на, жива е!

Анита Шипе, нутриционист, писател, Загреб

Anita Šupe commented on this.
1 hr · Edited ·
Отличен текст и умен лекар, който разсъждава извън рамките на класическия медицински поглед на „специалист” за тялото като съвкупност от несвързани части.Изглежда и по нашите краища лека-полека си пробива път функционалната медицина, прогресивна форма на медицината, която гледа на човека като на цялост, т.е. като на взаимодействие между генетиката, околната среда и начина на живот (хранене, стрес, начин на мислене, емоционално състояние) на всеки индивид.

ALTERNATIVAINFORMACIJE.COM

Александра Терзич Сакович, Монреал, Канада

Моите уважения, д-р Томич,

Тъкмо ни връчиха две пратки с Поларис!

Моята сестра в Подгорица (33), която имаше ужасна аритмия, откакто използва Поларис, не изпитва вече никакви смущения.

Благодаря ви, че ще ни съобщихте колко дълго може да бъде използван дискът след изчезване на симптомите на болестта.

Благодаря ви още веднъж за всичко!

Приятелски,

Александра

Елена Кодзо, Лондон

 

 

Отлично! Много се радвам за онази жена, която имаше проблеми с менструацията. Тя го е използвала и е впечатлена, защото ми каза, че е имала много съсиреци, а сега мензисът й се е регулирал. Мисля, че тя има и сериозен емоционален проблем – патологична привързаност към майка си и е извънредно недоверчива. Ако малко повече вярва в себе си, всичко ще се оправи. Поларис действа! Сигурна съм.

Аз го използвам редовно и никъде не ходя без него. Бях в Непал, получих хранително отравяне, Боже мили, ако не беше той, сигурно щях да свърша в болницата, сигурна съм сто на сто. За една нощ той ми помогна да си възстановя баланса, естествено имаше реакции, но такива, които говорят, че организмът е максимално задействан за самозащита или за промяна на всички енергийни структури, значи и срещу бактериите и вирусите. Невероятно. Чудесно. Благодарна съм на всички, които са го създали независимо какво са имали предвид.

Въздейства и на съня. Бях в едно семейство, в което млад човек страда от инсомния. Тази нощ, след като държа диска на слънчевата чакра, бързо заспа. Прекрасно.

 

Мирослав Сукур, Белград

Приятно ми е, докторе, по-добре спя… преди и Мелатонин не помагаше. Много ви благодаря. Мики

Ян Ерик Зигдел, Стокхолм, Швеция

Thanks!
My wife bought a disk and I was skeptical.
But I had cardiac arrhythmia (atrial undulation) and was planned by my cardiologiost to have an electrocardioversion a few days later.
She put the disk on my heart cakra, and after a while the arrhythmia stopped by itself…
And she sleeps better when it is under the cushion.
So we will continue experimenting with it.

(Моята жена купи диска, но аз бях скептично настроен. Имах обаче аритмия и моят кардиолог ми беше назначил електрокардиоверсия след няколко дни. Тя ми сложи диска на петата (сърдечната чакра) и скоро аритмията от само себе си престана. И жена ми заспа по-добре, отколкото когато държаше диска под възглавницата си. Ще продължим да експериментираме с него.)

Блаженка М, Паро, Паг, Хърватия

Уважаеми доктор Томич,

Почти две години имах две бучки на гърдата с големината на грахово зърно вследствие на мастит. Преди три месеца те отново се активизираха, беше много болезнено и продължи цял месец. През тези две години изобщо не можех да спя на дясната си страна заради болки в гърдата (като типичен медицински работник отлагах изследването с ултразвук, защото знаех, че хирургията няма да ме отмине), но преди 3 седмици сложих диска и още на шестия ден почувствах облекчение, тъканта стана мека и вече не напипвах бучките. Веднага отидох на ултразвук и резултатът е наред. При третирането се съсретоточих повече на чакрите, а на гърдата си го слагам само между другото и не очаквах да има резултат, но бях изненадана положително. Докторът каза, че е рядко кистите да се пукнат от само себе си, а затворените инфекции понякога пламват и се разрешават оперативно… Имаше и някакви реакции на 3-тата и 5-тата чакра, а на 6-тата ми се появи епистаксис. Колкото и невероятно да звучи, изглежда, че дискът действа. Благодаря ви и сърдечен поздрав.

 

Йока Йованович, Германия

Уважаеми д-р Томич,
Благодаря ви за вашата коректност и за едно наистина чудесно човешко качество – искреността. Благодаря ви от сърце… рядко се среща такъв лекар. 39 години работих в областта на медицината, щастлива съм, че се запознах с вас. Бъдете здрав, живейте здравословно и мислете здравословно… бъдете честити… бъдете!

Сърдечен поздрав,

Йока Йованович
Роланда Долар, Жировница, Словения

 

Преди една седмица майка ми падна и си счупи бедрото. Когато я вдигнахме, почувствах болка в гръбначния стълб. Болката се засили вечерта, когато легнах да спя – не можех нито да лежа, нито да заспя. На другия ден си спомних, че имам  Поларис. През целия ден си слагах  диска на лубмалните прешлени и болката изчезна. Също така чувствам колко силно въздейства.

Катарина Попович, Котор

Моите уважения. Пиша, за да благодаря за съветите и подкрепата. Точно днес, на този ден на жената, цикълът ми се възстанови. От 2 месеца не съм пила хапчетата, благодарение на които той ми се възстановяваше. И след 2 месеца на здравословно хранене и Поларис най-накрая чудото се случи. Много благодаря.Не можех да повярвам, че това ще се случи, но наистина се случи. Благодаря до небето!

Миленко Милосавлевич, Кула

Поздравления за Дино и браво на него, Поларис е едно чудо!

Александра Терзич Сакович, Монреал, Канада

Благодаря ви за статиите и всички коментари за резултатите досега. Що се отнася до вашата статия, която достигна до мен от Подгорица (препрати ми я една приятелка само заради заглавието, защото й е известно, че имам проблем с щитовидната жлеза), веднага си казах:ТОВА Е! Обобщение на всички медицински четива, които отдавна проучвам и изключително логичен протокол.

Четох я, после я препрочитах и най-после започнах да живея. Пиша това, за да ви представя преживяването на една жена, която има проблеми, и се е срещнала с вашия текст.

Що се отнася до диска, никога не съм ви докладвала, но вече не се изпотявам нощем, за което веднъж ендокринологът ми каза: „това е добре, защото се освобождаваш от токсините”. От 2010 година имах нощно изпотяване, което винаги се засилваше през зимата. Акупунктурата ми помагаше само за кратко, а после отново го получавах. Представяте си какво е качеството на съня, когато се събуждате мокри и уморени.

От деня, когато започнах да третирам гръдната чакра, минаваха седмици, а аз се боях да призная на самата себе си, че нощното изпотяване е минало. Дискът окончателно затопли цялото ми тяло, така че повече нямам треска! В медицината този проблем не се смята за важен, но аз си мисля какво би станало след десет години с моя организъм, ако проблемът не беше решен.

Храносмилателната ми система работи МНОГО по-добре и това е също доказателство, че топлината е влязла в тялото ми, а тъй като вече не ям глутен, то и работата, която й поставям, е много по-лесна.

Знаех, че моят проблем е студенината, която се беше натрупала в организма ми и всячески ми пречеше, затова си позволявам да правя заключения как ми е помогнал дискът.

Това не е всичко… вече почти не чувствам и болка в гърдите, а от гинекологична гледна точка цветът на кръвта и нейната миризма през този период са доказателство, че и в това отношение нещата се балансираха. Е, сега, след като сама почувствах всички тези положителни промени, можете да си представите какво желание имам и колко съм мотивирана да предам това и на другите и колко, в края на краищата, моята история наистина ще бъде важна.

При това искам да обърна внимание, че моят начин на живот е ок и дори бих могла да го нарека ЗДРАВОСЛОВЕН, но въпреки това имах един куп трудности, свързани със здравето, които не можеха да бъдат решени единствено със здравословния начин на живот.

Изводът от моя опит е, че енергийната медицина е просто необходима и трябва да бъде съставна част от всяка форма на лечение.

Пробвала съм какво ли не от алтернативната медицина, но КАТЕГОРИЧНО най-ефикасен е Поларис!

 

Д-р Андрей Краснюк, Земун        

Уважаеми доктор Томич,

Поларис пристигна чрез магистър Оливера преди около месец и половина и първото, което ме въодушеви е, че още от първите дни престанах да чувствам умора, особено в следобедните часове, след работа, така че можех да свърша много повече задачи от обичайното. След това спонтанно забелязах, че мога да се разхождам много по-дълго, макар да не съм в някаква особена кондиция, и разходката ме изморява по-малко от обикновено.  Тъй като работя предимно седнал, от време на време имах болки в гърба, но сега веднага поставям диска на болното място и болката много бързо отзвучава. Дискът въздейства положително на настроението и подобрява качеството на съня. Използвах го според упътването, но понякога и по-дълго без никакви проблеми. Не пречи на животните вкъщи, а когато се отбият приятели, казват, че се чувстват приятно. Ето, толкова от мен, засега всичко е супер и се надявам, че ще продължа да го ползвам успешно.

Приятелски поздрав,

Д-р  А. Краснюк

Мария Зорец, Марибор                                                                                                        

Здравейте, д-р Дино!

Много благодаря за отговора. Чрез списание „Мистерии” поръчах 10 броя ПОЛАРИС и ще ги продавам на приятели (договор с Господин Ветрович).

И на края да не забравя за себе си: От десет години имам проблеми  с износване на ставите. ПОЛАРИС ми премахва болките, когато работя по-дълго на земята. До него спя като малко дете. Имам нужда от по-малко почивка, от спане, сутрин се събуждам като нова – свежа и пълна с енергия. БЛАГОДАРЯ НА БОГА, НА НИКОЛА ТЕСЛА И НА ВАС, ДОКТОРЕ, ЧЕ СМЕ ОТКРИЛИ ЧУДОДЕЙНИЯ ПОЛАРИС. Според мен всяко семейство трябва да притежава поларис.

Желая ви много успехи и всичко най-хубаво!

С благодарност,

Мария Зорец, Марибор

Стояна Зиберт, Копър
Надявам се, че няма да ме укорите и че това известие, че ще ви намери в добро настроение и чакането няма да бъде напразно.

Чувствам се много по-добре. Светът не ми се струва вече така сив. Започнах дори да се смея. Понякога дори запявам. Вече имам желание. Стигнах до извода, че хората не са толкова лоши, както понякога си мислех в последно време. Започнах да правя кратки разходки рано сутрин, щом стана. Сърцето вече не ме боли. Храносмилането ми се подобри. Краката и гърбът вече не ме болят така. Но с пикочния мехур нещата не са каквито трябва да бъдат. Той пропуска, хахахаха…

Вие, скъпи д-р Дино, върнахте надеждата ми за живот с уреда ПОЛАРИС, който ми изпратихте като подарък по пощата. Отново много, много благодаря и нека Бог ви върне стократно добрината!

Катарина Попович, Будва

Нямам думи да изразя благодарността си към вас за съветите и за ПоларисJ

 

Яворка Радович, Белград

Уважаеми, д-р Томич, благодаря ви до небето, задето се спасих от болките в ставите, използвайки Поларис.

 

Саня Антунович, Сремска Митровица

Докторе, поларис ми вдъхна такава вяра… сила и дръзновение. Хемороидите ми се прибраха. Нищо не ме боли… пигментът ми се появява почти на всички места (витилиго). Сега нямам запек, а преди имах, толкова съм се измъчвала. Много съм щастлива и позитивно настроена. Аз, която нощем се стрясках, будех, сега спя спокойно и се събуждам отпочинала с полариса.

Много ви благодаря.

Светлана Кокотович, Шабац

Поларисът е чудо, бих го препоръчала на всички. Мен ме излекува от дългогодишно страдание. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛНА!

Александра Иванкович Банич

Струвате колкото злато, господин Дино, не бъдете скромен, помогнали сте на мнозина… нека късметът бъде навсякъде с вас…

 

Ана Арзеншек, Рогашка Слатина

Употребява се за всичко… Поларис е закон…

Роза Синкович, Суботица

Благодаря… След двумесечна употреба резултатите на щитовидната жлеза ми се подобриха с 30%.

Поздрави,

Роза

Дамян Комич, Кран

Д-р Томич, благодаря, че приехте приятелството ми.

Вчера правих изследване на една пациентка с уреда на д-р Фол на 10 гочки на едната ръка. Госпожата е на 70 години. При това не знаех, че използва Поларис. Всички стойности бяха около 55 +/- 2. Бях учуден и я попитах дали употребява някакъв резонаторен уред. Каза, че не употребява, но след това ми призна, че има някакъв диск… Донесе Поларис и тогава го видях за първи път. Бях във възторг, на госпожата нищо не й стана ясноJ Веднага почувствах въздействието му, преди още да го взема в ръце. Госпожата ми каза, че употребява уреда от малко повече от месец, а както ви казах, резултатът на всички десет точки беше около 55.

Светлана Кокотович, Шабац

 

Ползвам вашия диск почти година и съм много доволна, имах чести възпаления на пикочния мехур, откакто ползвам поларис, вече нямам. Благодаря ви, вие наистина ме спасихте от дългогодишния ми кошмар. Поздрави.

 Миряна Донич, Тръстеник

Трябва да похваля вашия поларис. Дъщеричката ми спи по-добре, преди страдаше от безсъние заради хашимото. Откакто използвам полариса, аз не пия обезболяващи. Често ме болят раменете и ръцете. Също така спя отлично. Поздрави.

Дамян Комич, Кран (имейл след два месеца)

Миналия път пак имах случка с един господин. Беше претърпял операция в коремната кухина, а след това раната изобщо не можеше да зарасне… Един приятел му дал поларис и човекът се ядосал – какво ще прави сега с тоя кръг като някаква вещица… но след известно време и лекарите били изненадани.

Често проверявам как се чувстват и моите родители. Майка ми казва, че сънят й е невероятно дълбок и качествен, става рано, а при баща ми няма и следа от болките в рамото… Сега поларис е техен спътник и те не могат да се начудят…

И по принцип, Дино, Поларис работи невероятно. Истинска електроцентрала.

Ясна Раданович, Линц

Уважаеми д-р Томич, обаждам ви се във връзка с лечението на щитовидната жлеза с поларис, намалиха ми дозата на лекарството от 125 мг на 100 мг, това е успех. Продължавам лечението с поларис. Поздрави от Линц.

Даринка Вихер, Словения

Много ви благодаря, д-р Томич… ПОЛАРИС е закон!!! Трябва да ви кажа, че го употребявам от 2 месеца и се оправих  напълно.Много, много съм доволна. Хубав ден.

Ивана Стоянович, Лучани

Уважаеми д-р Томич,

Искам по този начин да изразя възхищението си от вашия ПОЛАРИС. Преди петнайсетина дни си поръчах два и започнах по-интензивно да го използвам, както и цялото ми семейство.Преди го вземах назаем от сестра ми, чиято свекърва купи диск за всички членове на семейството и за някои роднини. И всички имат положителен опит с него.Нека спомена и това, че благодарение на поларис успях да съживя почти всичките си повяхнали цветя.

Предраг Джонич, Горни Рибник

Купихме Поларис заради дъщеричката ни, но го ползваме и съпругата ми, и аз. Наистина е чудо.

Клаудия Поло, Загреб

Уважаеми,

На контролния преглед преди 3 месеца резултатите ми бяха T4 78,35, TSH 6;66 и терапията ми с Euthyrox беше увеличена от 25 мг на 50 мг, според лекарката – до края на живота ми. Тъй като тогава (преди 3 месеца) започнах да ползвам  Поларис всеки ден, по 15 минути на ден, на своя глава вземах само по 25 мг от лекарството и резултатът отпреди няколко дни ми е в границите на нормата: T4 90,79, TSH 4, 96. Препоръчвам Поларис на всички, които имат проблеми, като се имат предвид моите успешни резултати. Освен това с него се спасявам и от всички болки в стомаха (гастрит, ПМС), така че съм ужасно щастлива, че съществува.

Благодаря ви.

Сърдечни поздрави.

Снежана Корлин, Загреб

Уважажеми д-р Дино, с помощта на вашия диск поларис през тази половин година успях да намаля TSH от 30 na 3. Благодарна съм ви за диска поларис, който е наистина съвършен. Благодаря ви!

С уважение, Снежава Корлин

Ярослав Чорни, Бели Поток-Авала

 

Уважаеми д-р Томич,

Много поздрави и благодарности за вашия диск „ПОЛАРИС”. Боледувам от параплегия и другите съпътстващи заболявания от 63-тата си година. След двумесечно ползване на ПОЛАРИС по вашите напътствия забелязвам следното:

– Сънят ми е по-спокоен и без сънища със сцени от филми на ужасите. Сутрин се събуждам без невроза.

– Метаболизмът ми се подобри, нямам запек.

– Болките в гърдите, както и в ставите и т.н. местещи се болки изчезнаха или значително намаляха.

– Изкашлянето е облекчено.

– Синусите са изчистени и проходими.

– Либидото е засилено.

-Засега толкова. Продължавам да употребявам диска и да пия вода, стояла половин час върху него.

В очакване на нови здравословни подобрения препоръчвам диска на всички хора с нарушено здраве.

Още веднъж благодаря,

Ярослав

 

Коментарите са затворени