bonboni

Споделен опит от потребител на ПОЛАРИС със запис

bonboni
Споделете своя опит

Светослав Кирилов – гр. София 

За диска разбрах от приятелка и през пролетта на 2019 г. поръчах 2 броя – за мен и за майка ми, която беше с тежки болести – Саркоидоза, Хашимото и т.н. Трупайки опит с прилагането му, ние с майка ми установихме, че реално той повлиява на доста болежки, като болки в кръста, болки в ставитеполагаме диска на болното място и болката изчезва. Човек се чувства по-добре, по-жизнен, и активен.

Мога да споделя, че диска действа най-добре и бързо когато го  използваш редовно и го поставяш на всички точки описани в упътването за ползване, а ако има локална болка поставяш го на мястото и тя по-бързо минава.

От пролетта на 2019г. до момента  семейството ни получи много поводи, с които да твърдим, че ПОЛАРИС диск има невероятното положително въздействие върху здравето.

При майка ми, която е  регистрирана с  Саркоидоза, при пореден преглед лекарите установиха, че разрастванията бяха изчезналидробът беше напълно изчистен от имунните грануломи и дори те изумени попитали какво е правила или пила, за да се стигне до този впечатляващ резултат. Майка ми споделила за диск ПОЛАРИС и приложението му, и че не беше провеждала никакви други лечения, освен редовното прилагане на диска. Това заболяване, според класическата медицина – не се лекува – може да се сравни с рак.  Когато отидохме на поредния преглед занесохме старите изследвания за сравнение (снимка на дроб, и др.).  В допълнение,  майка ми  е трудно подвижна,    документирано износени стави (лекарите намекваха за  смяна ), а в момента подобрението е  повече от  невероятно. Тя не можеше да спи от болка, да се качва до 2 етаж на къщата и имаше нужда от помощ в градината. След редовното приложение на диска  и от благоприятното му влияние тя започна да прави разходки спокойно, да си копае и сади сама в градината – нищо друго като лечение и препарати не е правила. В началото на 2019г. закупих  ПОЛАРИС диск и за баща ми , а  есента, той го закъса със сърцето (поне така му бяха казали). Настанихме го в болница, за да изследват сърцето, но след направени манипулации се установи, че той има злокачествен тумор (аденокарцином) в терминален стадий.  Не подлежи на операция т.к. имаше  разсейки, не се прилага и лъчетерапия. Дори не се вписа и за новите видове терапия, защото клетките бяха недиференцирани. Общата химиотерапия беше останала, като единствен вариант, но той се отказа от нея. Тогава със сестра ми започнахме да проучваме алтернативни форми на лечение – алое, канабидиолни капки, аюрведичен хранителен режим и билколечение и ПОЛАРИС диск разбира се, който прилагаше локализирано, където е туморът.  Поставяше два диска  /отпред и отзад като сандвич/, всеки ден минаваше за по няколко минути през всички точки /чакри/ за общо изчистване на организма. По времето на биопсии и болници той беше отслабнал много, загуби си гласа. Лекарите ни казваха, че едва ли ще посрещнем Новата 2020г. цялото семейство… Но към момента май 2020г.   баща ми /да чукна на дърво/ е жив и в чудесна форма, настроение, кондиция. Възстановил е теглото и гласа си……е, дробът остава увреден и  работи с  намален капацитет заради тумора, но по нищо не личи това да му пречи да води нормален и пълноценен живот.  Подходихме към баща ни  тактично, не сме крили състоянието му и не  си позволихме да го оплакваме докато е още жив. Той повярва, че е  възможно да се случи чудото и тази вяра ускори лечебният процес.

Аз също имам какво да допълня за своето преживяване с диск ПОЛАРИС – повече от 10 години имам брадавица в основата на мишницата, която премахнаха в МВР болница и след биопсия потвърдиха, че не е злокачествена.  След 2-3 три месеца  на същото място, се появи черно петно като „бенка“ като до миналата пролет беше достигнало с размер на 2 стотинки. По това време бях започнал да прилагам ПОЛАРИС диск по цялото тяло.  Есента при посещение при дерматолог за липом се сетих за „бенката“ – да я прегледат и да я махнат едновременно с липома. „Бенката“ беше напълно изчезнала.

Прилагам ПОЛАРИС  диск и  когато получа  крампи в краката  –  отпуска мускула в рамките на около 30 секунди – големия мускул,  подбедрица, а прасеца още по-бързо.

Присъствието на ПОЛАРИС ДИСК във всеки дом на семейството ни осигуравя спокойствие, хармония и увереност, че каквото и да поднесе живота с вяра и енергиита му мощ ще се справим.

Благодаря Ви.

гр. Пловдив

За 3 месеца намалих МАТ от 380 на 160 единици …..

Адиса Хотич, Сански мост

Уважаеми д-р Томич,

Трябва да споделя своя опит с прилагането на ПОЛАРИС. Поръчах си вашия ПОЛАРИС и наистина не мога да не бъда във възторг от ефекта, макар да го ползвам едва от три седмици.

От 1993 година, ето вече повече от двайсет години, имам Хашимото. Онова, което е останало от щитовидната ми жлеза, е съвсем малко, но аз не се предавам и продължавам да търся начини за лечение. Затова безкрайно се зарадвах, когато прочетох вашата статия на atma.hr. А тъй като и вижданията, които следвам през последните години по отношение на храненето, са сходни с вашите, аз веднага си поръчах ПОЛАРИС.

И точно както съветвате в статията си, не се разделям с него. Но не само аз, моето семейство – също, а ние сме петима. Двете с дъщеря ми третираме щитовидната жлеза и чакрите, а останалите – всичко, според нуждите.

Точно когато ПОЛАРИС пристигна, имах много силни болки в ухото, цялата предишна нощ не можах да заспя и трябваше да взема бруфен. Когато получих ПОЛАРИС, третирах ухото си само по две минути всеки ден и то ми мина. Разстройството на децата – мина. Главоболието – мина. Синузитът мина за един ден. Простудата – мина.

Щом сложат ПОЛАРИС и им се доспива, болките ги отпускат, отпускат ни.

Нямам други думи, освен дълбока БЛАГОДАРНОСТ.

Моят мъж подходи с известно недоверие към ПОЛАРИС, защото, както се изрази, малко съм му досаждала с поученията си какво е добро и здравословно, но след два дни го поиска сам. И сега редовно  си служи с него, не се налага да го карам аз. Храносмилането му проработи автоматично, а преди имаше запечен стомах, болна жлъчка, леко повишено кръвно налягане и т.н.

С една дума, д-р Дино, благодаря ви, че ПОЛАРИС е достъпен за нас!

Аз вече го препоръчах на мнозина и смятам, че ще има все повече поръчки от Сански Мост.

С надежда че ще ми отговорите, когато успеете, ви поздравявам сърдечно и ви желая всичко най-хубаво за Новата година.

Адиса Хотич

Сански Мост, Босна и Херцеговира

 

Снежана Корлин, Загреб

Уважажеми д-р Дино, с помощта на вашия диск ПОЛАРИС през тази половин година успях да намаля TSH от 30 na 3. Благодарна съм ви за диска, който е наистина съвършен. Благодаря ви!

С уважение, Снежава Корлин

 Оливера Ефтимовски, Белград

Моя приятелка лекарка ми препоръча ПОЛАРИС за невралгия на троичния нерв. Използвам биоптронна лампа, плочата на Тесла, също така процедури с комбиниран апарат – 7 терапии на месец и пия карбапин. Не считах, че ми е нужен и ПОЛАРИС, докато тя не ми даде своя да се опитам да го държа. Реакцията беше много силна – сълзене на очите и течене на носа, не можах да издържа повече от 3 минути. На вашия сайт не успях да открия споделен опит за това заболяване. Поръчах си ПОЛАРИС и през първите десет дни реакцията намаляваше, сега без проблеми го държа по десет минути сутрин и десет вечер. Чувствам подобрение, смятам, че това се дължи на ПОЛАРИС. Искрено го препоръчвам при проблеми със заболявания на синусите, щитовидната жлеза, болки в ставите. Досега всички ползватели за доволни.

Сърдечен поздрав, магистър фармацевт Оливера

Клаудия Поло, Загреб

Уважаеми,

На контролния преглед преди 3 месеца резултатите ми бяха T4 78,35, TSH 6;66 и терапията ми с Euthyrox беше увеличена от 25 мг на 50 мг, според лекарката – до края на живота ми. Тъй като тогава (преди 3 месеца) започнах да ползвам  ПОЛАРИС всеки ден, по 15 минути на ден, на своя глава вземах само по 25 мг от лекарството и резултатът отпреди няколко дни ми е в границите на нормата: T4 90,79, TSH 4, 96. Препоръчвам ПОЛАРИС на всички, които имат проблеми, като се имат предвид моите успешни резултати. Освен това с него се спасявам и от всички болки в стомаха (гастрит, ПМС), така че съм ужасно щастлива, че съществува.

Благодаря ви.

Сърдечни поздрави.

Таня Коцич, Белград

Хай Дино, използвам диска ежедневно и ми се струва, че в мен се извършва някакво усилено прочистване (много често ходене в тоалетната, някоя и друга ситна пъпчица на лицето, дори болка в долната част на корема, сякаш ще ми дойде, макар че през последните месеци цикълът ми изостава  поради лошо функциониране на щитовидната жлеза). Също така ми се струва, че все повече изчезва (по-рано почти всекидневното) чувство на стягане в областта на щитовидната жлеза… онова усещане, сякаш някой ви души с ръце.

Ще го използвам буквално както го препоръчвате, с голяма благодарност… дори спя с диска до възглавницата си

Ако даде Господ да работи, с удоволствие ще го препоръчам на всички. Важно е от собствен опит да кажа на хората, че ми е помогнал.

Желая ви всичко най-хубаво, ще се чуем, ако има нужда и се надявам, че ще успеете с д-р Велков да организирате срещи с обучителен характер (както прочетох във форума в нейния профил), където хората ще могат да се събират и да обменят опит и знания.

Поздрави🙂

Александра Терзич Сакович, Монреал, Канада

Благодаря ви за статиите и всички коментари за резултатите досега. Що се отнася до вашата статия, която достигна до мен от Подгорица (препрати ми я една приятелка само заради заглавието, защото й е известно, че имам проблем с щитовидната жлеза), веднага си казах:ТОВА Е! Обобщение на всички медицински четива, които отдавна проучвам и изключително логичен протокол.

Четох я, после я препрочитах и най-после започнах да живея. Пиша това, за да ви представя преживяването на една жена, която има проблеми, и се е срещнала с вашия текст.

Що се отнася до диска, никога не съм ви докладвала, но вече не се изпотявам нощем, за което веднъж ендокринологът ми каза: „това е добре, защото се освобождаваш от токсините”. От 2010 година имах нощно изпотяване, което винаги се засилваше през зимата. Акупунктурата ми помагаше само за кратко, а после отново го получавах. Представяте си какво е качеството на съня, когато се събуждате мокри и уморени.

От деня, когато започнах да третирам гръдната чакра, минаваха седмици, а аз се боях да призная на самата себе си, че нощното изпотяване е минало. Дискът окончателно затопли цялото ми тяло, така че повече нямам треска! В медицината този проблем не се смята за важен, но аз си мисля какво би станало след десет години с моя организъм, ако проблемът не беше решен.

Храносмилателната ми система работи МНОГО по-добре и това е също доказателство, че топлината е влязла в тялото ми, а тъй като вече не ям глутен, то и работата, която й поставям, е много по-лесна.

Знаех, че моят проблем е студенината, която се беше натрупала в организма ми и всячески ми пречеше, затова си позволявам да правя заключения как ми е помогнал дискът.

Това не е всичко… вече почти не чувствам и болка в гърдите, а от гинекологична гледна точка цветът на кръвта и нейната миризма през този период са доказателство, че и в това отношение нещата се балансираха. Е, сега, след като сама почувствах всички тези положителни промени, можете да си представите какво желание имам и колко съм мотивирана да предам това и на другите и колко, в края на краищата, моята история наистина ще бъде важна.

При това искам да обърна внимание, че моят начин на живот е ок и дори бих могла да го нарека ЗДРАВОСЛОВЕН, но въпреки това имах един куп трудности, свързани със здравето, които не можеха да бъдат решени единствено със здравословния начин на живот.

Изводът от моя опит е, че енергийната медицина е просто необходима и трябва да бъде съставна част от всяка форма на лечение.

Пробвала съм какво ли не от алтернативната медицина, но КАТЕГОРИЧНО най-ефикасен е ПОЛАРИС!

Миряна Донич, Тръстеник

Трябва да похваля вашия ПОЛАРИС. Дъщеричката ми спи по-добре, преди страдаше от безсъние заради хашимото. Откакто използвам ПОЛАРИС, аз не пия обезболяващи. Често ме болят раменете и ръцете. Също така спя отлично. Поздрави.

Ясна Раданович, Линц

Уважаеми д-р Томич, обаждам ви се във връзка с лечението на щитовидната жлеза с ПОЛАРИС, намалиха ми дозата на лекарството от 125 мг на 100 мг, това е успех. Продължавам лечението с ПОЛАРИС.

Поздрави от Линц.

Роза Синкович, Суботица

Благодаря… След двумесечна употреба резултатите на щитовидната жлеза ми се подобриха с 30%.

Поздрави,

Роза

Светослав Кирилов – гр. София 

За диска разбрах от приятелка и през пролетта на 2019 г. поръчах 2 броя – за мен и за майка ми, която беше с тежки болести – Саркоидоза, Хашимото и т.н. Трупайки опит с прилагането му, ние с майка ми установихме, че реално той повлиява на доста болежки, като болки в кръста, болки в ставитеполагаме диска на болното място и болката изчезва. Човек се чувства по-добре, по-жизнен, и активен.

Мога да споделя, че диска действа най-добре и бързо когато го  използваш редовно и го поставяш на всички точки описани в упътването за ползване, а ако има локална болка поставяш го на мястото и тя по-бързо минава.

От пролетта на 2019г. до момента  семейството ни получи много поводи, с които да твърдим, че ПОЛАРИС диск има невероятното положително въздействие върху здравето.

При майка ми, която е  регистрирана с  Саркоидоза, при пореден преглед лекарите установиха, че разрастванията бяха изчезналидробът беше напълно изчистен от имунните грануломи и дори те изумени попитали какво е правила или пила, за да се стигне до този впечатляващ резултат. Майка ми споделила за диск ПОЛАРИС и приложението му, и че не беше провеждала никакви други лечения, освен редовното прилагане на диска. Това заболяване, според класическата медицина – не се лекува – може да се сравни с рак.  Когато отидохме на поредния преглед занесохме старите изследвания за сравнение (снимка на дроб, и др.).  В допълнение,  майка ми  е трудно подвижна,    документирано износени стави (лекарите намекваха за  смяна ), а в момента подобрението е  повече от  невероятно. Тя не можеше да спи от болка, да се качва до 2 етаж на къщата и имаше нужда от помощ в градината. След редовното приложение на диска  и от благоприятното му влияние тя започна да прави разходки спокойно, да си копае и сади сама в градината – нищо друго като лечение и препарати не е правила. В началото на 2019г. закупих  ПОЛАРИС диск и за баща ми , а  есента, той го закъса със сърцето (поне така му бяха казали). Настанихме го в болница, за да изследват сърцето, но след направени манипулации се установи, че той има злокачествен тумор (аденокарцином) в терминален стадий.  Не подлежи на операция т.к. имаше  разсейки, не се прилага и лъчетерапия. Дори не се вписа и за новите видове терапия, защото клетките бяха недиференцирани. Общата химиотерапия беше останала, като единствен вариант, но той се отказа от нея. Тогава със сестра ми започнахме да проучваме алтернативни форми на лечение – алое, канабидиолни капки, аюрведичен хранителен режим и билколечение и ПОЛАРИС диск разбира се, който прилагаше локализирано, където е туморът.  Поставяше два диска  /отпред и отзад като сандвич/, всеки ден минаваше за по няколко минути през всички точки /чакри/ за общо изчистване на организма. По времето на биопсии и болници той беше отслабнал много, загуби си гласа. Лекарите ни казваха, че едва ли ще посрещнем Новата 2020г. цялото семейство… Но към момента май 2020г.   баща ми /да чукна на дърво/ е жив и в чудесна форма, настроение, кондиция. Възстановил е теглото и гласа си……е, дробът остава увреден и  работи с  намален капацитет заради тумора, но по нищо не личи това да му пречи да води нормален и пълноценен живот.  Подходихме към баща ни  тактично, не сме крили състоянието му и не  си позволихме да го оплакваме докато е още жив. Той повярва, че е  възможно да се случи чудото и тази вяра ускори лечебният процес.

Аз също имам какво да допълня за своето преживяване с диск ПОЛАРИС – повече от 10 години имам брадавица в основата на мишницата, която премахнаха в МВР болница и след биопсия потвърдиха, че не е злокачествена.  След 2-3 три месеца  на същото място, се появи черно петно като „бенка“ като до миналата пролет беше достигнало с размер на 2 стотинки. По това време бях започнал да прилагам ПОЛАРИС диск по цялото тяло.  Есента при посещение при дерматолог за липом се сетих за „бенката“ – да я прегледат и да я махнат едновременно с липома. „Бенката“ беше напълно изчезнала.

Прилагам ПОЛАРИС  диск и  когато получа  крампи в краката  –  отпуска мускула в рамките на около 30 секунди – големия мускул,  подбедрица, а прасеца още по-бързо.

Присъствието на ПОЛАРИС ДИСК във всеки дом на семейството ни осигуравя спокойствие, хармония и увереност, че каквото и да поднесе живота с вяра и енергиита му мощ ще се справим.

Благодаря Ви.

Александра Терзич Сакович, Монреал, Канада

Моите уважения, д-р Томич,

Тъкмо ни връчиха две пратки с ПОЛАРИС!

Моята сестра в Подгорица (33), която имаше ужасна аритмия, откакто използва ПОЛАРИС, не изпитва вече никакви смущения.

Благодаря ви, че ще ни съобщихте колко дълго може да бъде използван дискът след изчезване на симптомите на болестта.

Благодаря ви още веднъж за всичко!

Приятелски,

Александра

Ян Ерик Зигдел, Стокхолм, Швеция

Thanks!
My wife bought a disk and I was skeptical.
But I had cardiac arrhythmia (atrial undulation) and was planned by my cardiologist to have an electro-cardioversion a few days later.
She put the disk on my heart chakra, and after a while the arrhythmia stopped by itself
And she sleeps better when it is under the cushion.
So we will continue experimenting with it.

(Моята жена купи диска, но аз бях скептично настроен. Имах обаче аритмия и моят кардиолог ми беше назначил електрокардиоверсия след няколко дни. Тя ми сложи диска на четвъртата (сърдечната чакра) и скоро аритмията от само себе си престана. И жена ми заспа по-добре, отколкото когато държаше диска под възглавницата си. Ще продължим да експериментираме с него.)

Айтос 

Бях много зле с коленете и се оправих.

Светослав Кирилов – гр. София 

За диска разбрах от приятелка и през пролетта на 2019 г. поръчах 2 броя – за мен и за майка ми, която беше с тежки болести – Саркоидоза, Хашимото и т.н. Трупайки опит с прилагането му, ние с майка ми установихме, че реално той повлиява на доста болежки, като болки в кръста, болки в ставитеполагаме диска на болното място и болката изчезва. Човек се чувства по-добре, по-жизнен, и активен.

Мога да споделя, че диска действа най-добре и бързо когато го  използваш редовно и го поставяш на всички точки описани в упътването за ползване, а ако има локална болка поставяш го на мястото и тя по-бързо минава.

От пролетта на 2019г. до момента  семейството ни получи много поводи, с които да твърдим, че ПОЛАРИС диск има невероятното положително въздействие върху здравето.

При майка ми, която е  регистрирана с  Саркоидоза, при пореден преглед лекарите установиха, че разрастванията бяха изчезналидробът беше напълно изчистен от имунните грануломи и дори те изумени попитали какво е правила или пила, за да се стигне до този впечатляващ резултат. Майка ми споделила за диск ПОЛАРИС и приложението му, и че не беше провеждала никакви други лечения, освен редовното прилагане на диска. Това заболяване, според класическата медицина – не се лекува – може да се сравни с рак.  Когато отидохме на поредния преглед занесохме старите изследвания за сравнение (снимка на дроб, и др.).  В допълнение,  майка ми  е трудно подвижна,    документирано износени стави (лекарите намекваха за  смяна ), а в момента подобрението е  повече от  невероятно. Тя не можеше да спи от болка, да се качва до 2 етаж на къщата и имаше нужда от помощ в градината. След редовното приложение на диска  и от благоприятното му влияние тя започна да прави разходки спокойно, да си копае и сади сама в градината – нищо друго като лечение и препарати не е правила. В началото на 2019г. закупих  ПОЛАРИС диск и за баща ми , а  есента, той го закъса със сърцето (поне така му бяха казали). Настанихме го в болница, за да изследват сърцето, но след направени манипулации се установи, че той има злокачествен тумор (аденокарцином) в терминален стадий.  Не подлежи на операция т.к. имаше  разсейки, не се прилага и лъчетерапия. Дори не се вписа и за новите видове терапия, защото клетките бяха недиференцирани. Общата химиотерапия беше останала, като единствен вариант, но той се отказа от нея. Тогава със сестра ми започнахме да проучваме алтернативни форми на лечение – алое, канабидиолни капки, аюрведичен хранителен режим и билколечение и ПОЛАРИС диск разбира се, който прилагаше локализирано, където е туморът.  Поставяше два диска  /отпред и отзад като сандвич/, всеки ден минаваше за по няколко минути през всички точки /чакри/ за общо изчистване на организма. По времето на биопсии и болници той беше отслабнал много, загуби си гласа. Лекарите ни казваха, че едва ли ще посрещнем Новата 2020г. цялото семейство… Но към момента май 2020г.   баща ми /да чукна на дърво/ е жив и в чудесна форма, настроение, кондиция. Възстановил е теглото и гласа си……е, дробът остава увреден и  работи с  намален капацитет заради тумора, но по нищо не личи това да му пречи да води нормален и пълноценен живот.  Подходихме към баща ни  тактично, не сме крили състоянието му и не  си позволихме да го оплакваме докато е още жив. Той повярва, че е  възможно да се случи чудото и тази вяра ускори лечебният процес.

Аз също имам какво да допълня за своето преживяване с диск ПОЛАРИС – повече от 10 години имам брадавица в основата на мишницата, която премахнаха в МВР болница и след биопсия потвърдиха, че не е злокачествена.  След 2-3 три месеца  на същото място, се появи черно петно като „бенка“ като до миналата пролет беше достигнало с размер на 2 стотинки. По това време бях започнал да прилагам ПОЛАРИС диск по цялото тяло.  Есента при посещение при дерматолог за липом се сетих за „бенката“ – да я прегледат и да я махнат едновременно с липома. „Бенката“ беше напълно изчезнала.

Прилагам ПОЛАРИС  диск и  когато получа  крампи в краката  –  отпуска мускула в рамките на около 30 секунди – големия мускул,  подбедрица, а прасеца още по-бързо.

Присъствието на ПОЛАРИС ДИСК във всеки дом на семейството ни осигуравя спокойствие, хармония и увереност, че каквото и да поднесе живота с вяра и енергиита му мощ ще се справим.

Благодаря Ви.

Анастасия, 80г., София

Искам да изкажа своята голяма благодарност на разпространителите на диска ПОЛАРИС. Много дълги години страдах от болки в коленете, движех се много трудно, бях стигнала дори до бастун. Ползвам диска от 3 месеца и чудото се случи. Краката вече не ме болят, движа се без затруднения. Всичко стана неусетно и аз дори не осъзнах напълно как се случи. Аз съм на 80 год.Изпитвах безкрайна умора и безсилие.Пак така неусетно ме напусна умората, а подтиснатото ми настроение вече го няма. Горещо го препоръчвам!!! На вас фирма ПОЛАРИС от сърце благодаря!

 

И. Тодорова – гр. София

Здравейте!

Ползвам    диска   от   няколко  години.   Не  само   аз, но и  семейството    ми  и  приятели.  В началото  го купих от   интерес  и  не го  ползвах, но  ето, че се  наложи и    ми  помогна  и  помага вече  няколко   години. Много   познати    се   интересуват, но   не   опитват.  Скоро го  дадох  на познат, за няколко   дни  със силни     и   внезапни   болки  в кръста. Разбира   се, не   е добре  да давам  своя, но  ми   се наложи, за да  му   помогна. Винаги е с  мен в дамската чанта, дори да не го ползвам. Понякога помагам  на хората   около   мен и на себе си. Чисти цялата енергийна  система и помага   при   болки. Разбира  се, ако  имате сериозни  здравословни   проблеми  лечението е  комплексно.  Единственият начин да разберете неговата  сила е да го ползвате  и повярвайте – заслужава си. Лекарства и лекари – не съм   ползвала от 40 години. Нямам нищо против  тях, но просто не се е налагало. Ако   искате   един  добър  помощник, това е диск   Поларис.   При мен   е  помагал за зъби, кости, чистене   на чакри, за  глава, нос, менструални   болки. Изобщо, където чувствате, проблем, го  слагате.

 

Светослав 80 г., гр. София

 
Използвам диска от края на декември 2018 г., и много ми помага. Имах проблем с венците, които ме боляха, слагах диска горе на 5,6 и 7 чакри за венците и щитовидната жлеза. Преди използвах Елудрил, сега не ми трябва, защото имам ПОЛАРИС. За шипове – като седна на стола, сядам върху диска, взимам и лекарства. Винаги, когато сядам под един от краката ми има диск и така махнах шип в предната част на десния крак. Сега се сещам, че можеше да използвам едновременно и диска на жена ми да стъпвам и на него с другия крак, но ето от сега нататък ще го правя. Жена ми вземаше хапчета за сън, а сега не се налага. Дадохме на племенницата ни да пробва диска и тя също поиска един, първата положителна реакция от диска е спокойният и пълноценен сън, който тя не можела да има от доста време насам. Диска помага и е хубаво да споделим опита си с другите.

Вяра Минева – 55 г. – София

Здравейте,

започнах да вярвам,че няма случайни неща. По-една случайност се запознах с действието на диска и го закупих по принуда. Обяснявам защо. Отивах в кварталния магазин и срещнах един познат от квартала. Той седна на пейката,защото го боляха колената в градинката при магазина и каза,че си  е купил  за болките в колената доста скъпа хранителна добавка, която съдържа глюкозамин и то препоръчана му от джипито. Доста се замислих, защото му излизаше  скъпо и тя трябваше да се поръчва. При следваща ни среща го попитах продължава ли с тази добавка. Той ми отговори не – закупих си един диск. Каза ми името му, аз го записах и доста се учудих, как може да вярва на такива неща. Обясни ми, че това е поляризационен диск, с който се зареждаш, като го слагаш на чакрите си. Прочел случайна реклама във вестник. Прибрах се и забравих за диска и за бележката с името на диска в чантата ми. След няколко дни майка  ми ми каза, че ми се е появило петно отстрани на пътя на главата. Тоест имах оголване. Липсваше коса. Доста се стреснах. Имам коса дълга под кръста от детството си. Доста гъста и обемна. Сега съм на 55г. Имала съм косата си като даденост. Винаги съм се чудила, защо някои хора си правят маски, пият витамини, какво ли нe правят за косата си. Всички от квартала се обръщаха след мен, за да видят дължината на плитката ми. Даже са ме питали дали не е изкуствена. Бях много възмутена. И сега изведнъж аз имах оголване.

Искам да ви кажa, че се сринах психически, а аз не се давам лесно. Винаги ходя с шапка с козирка, заради слънцето, но сега се притесних, ако се наложи да отида някъде все пак ще трябва да я махна в даден момент. Започна косата да ми натежава, имах дърпане, щипане и сърбеж. Споделих в нас за диска, намерих го в интернет. И пак не можех да го възприема. Майка ми каза, това са глупости  и каза да не го  купувам.

Да ,ама не!

Ако си притиснат в ъгъла си готов на всичко и опитваш всичко. Закупих го доставиха ми го и започнах да го поставям по-малко на главата си и на челото. Държала съм диска повече от една минута и започнаха проблемите. Тъй като имам проблем на главата трябваше да го държа най-много една минута. Започна реакция на проблемното място-дърпане,мравучене. Даже ми стана лошо. Както е указано се напръсках с вода и легнах. От тогава го държа съвсем малко на темето и на челото. Явно е, че там имам проблем. Майка ми видя, че съм си го купила и си замълча. От този момент аз вече не можех  да се добера до диска. Тя беше прочела всички материали за диска приложени в комплекта и започна да го ползва. Аз се прибирах от задачите си за деня и виждах,че тя продължава да си го слага на чакрите и моят ред не можеше да дойде. Започнаха караници и се принудих да поръчам и за нея. Минаха повече от три месеца откакто го закупих и поставях всеки божи ден. Тогава ми дойде и часът за дерматолог в Токуда болница. Нямаше по-рано  свободно място. Дерматологът ме изслуша и ми каза, че се случват такива неща особено в критична възраст въпреки, че изследванията ми не показвали някакъв проблем. Каза,че имам частична алопеция. Погледна ми пътя на косата на увеличително огледало и ми каза, че ми расте коса. Нямала съм проблем. Учудването ми беше много голямо. Даже не му повярвах. Направо летях към дома си. От този момент съчувствам и напълно разбирам хората, които имат проблем с косата си. Оттогава нямам оголване, но го слагам почти всеки ден на главата си. Последва закупуването на трети брой след като дадох моя на майка, за да мога да си ги слагам 2 диска едновременно и в чехлите си (начин за захранване на първа чакра

Третият брой го поставям  и сега всеки божи ден дори на котката си. По 5 минути на ден. Ако случайно забравя диска под нея тя го избутва, но продължава да си държи лапите върху него и затова сега единия диск  е малко издраскан и му падна покритието, но пак действа. Всяка година слагам на котката си  ваксина в края на годината и отиваме при  ветеринар. При последното ни посещение ветеринара ме попита, какво и давам за козината. Защото и беше лъскава, а тя не е породиста котка, а улична превъзходна. В момента е на 3 г. и половина. За този период от време сме ходили на ветеринар, само за поставянето на ваксина и за ваденето на зъб. Ветеринарите доста се учудват, че не идвам почти през цялата година, а преди като имах кучета бяхме постоянни посетители и доста пари съм оставяла при тях. А сега се виждаме доста рядко. Но сега котката ми има Поларис, а кучетата ми нямаха този късмет.

И аз и майка ми си зареждаме водата за пиене. Преди зареждането водата има лош вкус, а след това става много приятна. Аз си зареждам две кани с вода. Водата се пие с удоволствие. Половин час на ден зареждам и водата на котката. Преди почти не пиеше вода, което не беше добре, а откакто се зарежда пие по три пъти на ден от купичката си. Майка ми си зареждаше и кремовете за лице, но откакто прочете, че слагат избелите ли в тях и те създават проблем,вече не ползва крем. Той стои в хладилника повече от една година. Сега си слага само диска и лицето и е бяло и гладко. Никой не и дава 77 години.

Имах проблем с палеца-щракащ пръст от компютъра. Болката беше голяма. Ходих при джипито. Каза, че е синдром на карпалния канал. Можело операция, за да се разшири. Слагах диска може би повече от 3 месеца всеки божи ден. Имаше болка и то голяма. Един ден някой ме попита, какво стана с палеца ти и аз отговорих, кой палец? Болката  беше изчезнала. Започнах да го свивам както преди и аз бях забравила за него!

Много се възмущавам от мненията на някои лекари за диска. Пишат, че това е шарлатанство и че тези които го хвалят са поставени лица. Честно казано аз се обиждам. Уважавам официалната медицина, но аз не съм поставено лице. И никой никога не може да ме убеди, че от  Полариса няма ефект. Аз го изпробвах и изпробвам постоянно върху себе си, роднини и животни. Наистина имам проблем със стомаха, имам гастрит, рефлукс, хиатална диафрагмална херния, колит на червата. Пия си хапчетата за стомах, но всеки ден слагам дисковете на чакрите  на стомаха и на слънчевия сплит, за да ми премине болката. Седя, докато работя на компютъра или се храня върху диска. Нямам вече проблеми с дебелото черво.

На майка ми се прибраха хемероидите. А на моменти се е чудила преди да има диска, как да спре кръвта от тях като се спукат. Сега няма кръв. Постоянно купувахме свещички за хемороиди, а те не са евтини и витамин К за кръвоспиране при нужда. Още много, много мога да пиша за ползата от диска.

Благодаря на екипа, който го разпространява в България!

И да знаете, че няма случайни неща!

В.Минева-София

Евелина Димитрова

Дискът е страхотен! Помогна ми в борбата с една определена болка. Въпросната болка е в кръста, от лявата му страна, която се простира и по левия крак до долу, в някои случаи тръгва и нагоре по гърба, чак до ръката. Значително намаляха появите й, т.е. тя е епизодична, непостоянна. Но съм сигурна, че ще изчезне напълно, ако постоянно държа диска до себе си. Той винаги е в мен, но в последно време седи само в чантата ми. Не помня точното време на закупуване, но беше лятото на 2019 г.

Влияе добре и на цялостното ми състояние. Много съм доволна!

В. Илиева – гр. Г. Оряховица

Аз си закупих от Вас един диск преди месец и съм много доволна. Където ме боли – сложа го и след около 15 минути отзвучава болката, за което съм много благодарна. Сега съм готова да дам заявка за още 2 диска, за децата си по един. Те живеят в чужбина и бих искала да им направя подарък за Нова Година.

Прекалено съм доволна и на колкото хора съм разказала, не мога да изкажа с думи благодарността си към д-р Дино Томич и Вашият екип.

През лятото лежах в болницата с вътрешен кръвоизлив. Диксофен вземах за обезболяване, много ме боляха колената. Но сега всичко отзвуча. Сутрин правя процедурата по 1-2 минути на всяка чакра. Освен на чакрите прилагам там, където ме боли. Зашила съм го в една платнена носна кърпичка, за да не се уврежда покритието. Слагам го от лечебната страна на местата, където изпитвам болка. По начало, аз се движа с помощта на количка и бастун. Обаче сега, мога да стигна до площада пеша (не е много далеч на 5-10 мин), докато преди това си вземах такси. Сега започнах да не използвам таксито. Слизам до площада, напазарувам си и пак се връщам – пеш, разбира се, движението става много бавно, но важното е, че се движа. И кръста ме отпусна – слагам диска за 5 минути там.

Да ви кажа, моя метод за времетраене е като броя до 80. Защо? Защото според Кабала, числото 8 е магическо. Скоростта на отброяването е сравнително бърза, като общо времетраене на място излиза около 30 сек. На всяка точка, където го сложа броя до 80. Така си отчитам времето, иначе като засичам по часовника някой път на човек му се отвлича вниманието и може да го забрави. Понеже аз съм на 76 г. и нали на възрастните хора според упътването не е много препоръчително да стои по-дълго време. Общо взето в рамките на 15 минути минавам цялото тяло – раменете много ме болят, и други места. Като всеки възрастен човек се чувствам като разглобена машина (усмихна се жената). За 10 години съм изпратила 4 души – родителите ми, една леля имах, и последен мъжа ми почина. Седем години го гледах със сгрешена диагноза от GP-то. Лекувах го за бронхит, той бил със спукана жлъчка и 7 години продължи мъчението му – накрая беше нещо ужасно – по 5-7 пъти на ден съм сменяла памперси. Той нямаше вече усещане за тоалетна да ходи – просто много тежък период беше за мен – милия почина 2010 г. Но след като ми се отпусна организма т.е. като се махната тези проблеми – де бях спала, де бях яла – не знаех ни каква дата е, ни какъв месец – и организма като се отпусна, направо цялото тяло ме заболя. Бе очите, бе ушите, абе каквото има по тялото всичко ме болеше. Обаче, този диск – Господ здраве да дава на този д-р Дино Томич, където го е измислил – Просто, избави ме от тези целодневни болежки и ми върна, да Ви кажа, импулса за живот. Бях много отчаяна. Децата ми заминаха в чужбина да се спасяват, за съжаление нали са такива обстоятелствата в страната. Синът ми каза: „Майко, готов съм да остана да ти помагам. Обаче парите никак не достигат и си вземам семейството.“. Аз им викам: „Ами заминавайте, той моя живот е минал вече.“. И родителите ми живееха в същия блок починаха, и съпруга ми почина, и останах съвсем сама. Трябва по някакъв начин да излизам от ситуация – да си изпера, да си приготвя храна, да си напазарувам. Имам и социален работник, който идва и ми пазарува, обаче той е за един час, два пъти в седмицата. Това е малка помощ за мене. Но пак, съм много благодарна, че и толкова има помощ от държавата. Защото например, ако вали сняг навън – страхувам се да не се подхлъзна, да падна и да счупя нещо. И така, просто съм доволна, прекалено доволна даже от дискакойто ми помогна да възвърна енергията и подвижността си. Споделям на всички мои познати, на етърва ми – тя е с кърпен глезен – казах на синът и да и купи един диск, понеже тя има и метални импланти и пейсмейкър – и диска може да се приложи без никакъв проблем. Поръчах му, Васко се казва, викам: „Васко, на всяка цена купи диск на майка си“. И той: „Стринке, веднага ще направим всичко възможно да се снабдим с този диск.“. И кръвното ми се регулира – пак вземам лекарствата, но разликата с преди беше, че дори и с лекарства то беше нестабилно и неравномерно. Границите му варираха неприятно, а сега е напълно нормално за мен – 130/75. Пак вземам лекарствата, но с диска- пак казвам – регулира се. Сега, няма колебания на кръвното налягане, което за мене е много важно.

Няма как с думи да изкажа благодарността, която чувствам към Вас, като дистрибутори на това чудо.

Диска за човешкият организъм е едно чудо, защото при болка, след прилагането я премахва и лекува в дългосрочен планЕто, жлъчката ми не е добре, което означава, че трябва да вземам лекарства за жлъчка. След това, трябва да вземам лекарства за обезболяване – какво означава това, че аз от сутрин до вечер трябва да вземам хапчета, за да си поддържам състоянието, което всъщност не е никак балансирано, а ставаше по-зле. Като минат още няколко месеца ще се чуем пак, за да Ви разкажа как върви подобряването на състоянието ми. Така ще си изкарам живота, с диска, да си помагам в ежедневието, защото лекарства не мога да вземам – стомаха ми е увреден. Хирурга ми каза „В никакъв случай да не вземате лекарства. Стремете се да намалите като оставите само лекарствата за кръвно налягане, един аналгин на ден, който е смлян с машинка за подправки, и един невробекс. Само това мога да Ви препоръчам. Всичко друго е на Ваша отговорност, аз не мога да гарантирам, че стомаха Ви ще издържи.“. И така, с диска ще се поддържам.

Имах една задна хрема, която ми пълнеше носоглътката със секрет и на всеки 2-3 часа през нощта ставам, за да го премахна от гърлото си. Пия малко вода, стоя седнала, след това лягам и след 3 часа наново същата работа. Тази задна хрема сега – изчезна. И зрението ми се подобри – дали е внушение, дали е истина няма как да знаем на 100%. За мен обаче – това е истина! Диска ми създаде голям комфорт. Започнах да вдявам конеца в иглата без допълнителната помощ на вдевачката (която ми служеше добре за тази цел). Определено, толкова комфорт ми създаде този диск, че просто, как да Ви кажа – Ако го видя д-р Дино Томич ще му направя поклон до земята, дето е предприел тази инициатива да помогне на хората и да излезе извън стереотипа на медицината, която лекува само с лекарства и препарати. А тези лечения струват безкрайно много пари. Нали като отидеш на лекар, даде ти една рецепта за 30 лв. и казва „Ела след 10 дни на проверка и ще видим как е работата.“. Отиваш след 10 дни на проверка – изписват ти лекарства за нови 30 лв., които да минат през здравната каса, за да се прави и на нея оборот. И какво става? Става една приказка безкрай с пари.

Още веднъж Ви благодаря на Вас и на цялата фирма, която се е заела с тази дейност – да снабдява хората с това медицинско чудо. Живи и здрави бъдете. Желая Ви весели празници, много здраве на Вас и на цялото Ви семейство.  

 К. Киров – гр. Добрич

Здравейте! И сърдечни благодарности за създаването на този диск!

Поръчвам за втори път – този път за роднини и близки. Ползвам диска от близо година и половина, кажи-речи ежедневно. Работя с хора (като учител и обучител) и в голяма част от времето си съм или на крак, или седнал пред компютър. В изправено положение в активна дейност рядко успявам да следя и да внимавам за баланса в тялото си. Това като цяло засилва травми и проблеми, които имат от предишни години, свъзани с болки в гръб, таз, колене, глезен, петаПолзата от диска усещам в две направления: от една страна, емоционално ми помага да запазвам баланс и дистанция в натоварващи ситуации по време на работа – не се напрягам и оставам с меко отношение и към себе си, и към другите, а от друга страна, вечер или сутрин, докато съм на компютър или чета книга, минавам с диска по цялото си тяло – под ходилата, пета, колене, таз, корем, слънчев сплит, сърце, гърло, чело, теме – и усещам хармонизирането, затоплянето, движението на вълни в тялото си (доста сходно на процедури Рейки или медитации).

Споделял съм диска с познати и роднини, които в даден момент имат болки или някакво напрежение, без да им казвам какво и защо им го давам. Обратната връзка от тях е също затопляне, успокояване, отшумяване на проблема.

Ще ми се да науча повече за технологията и за начина на работа на това (на пръв поглед) обикновено дискче. Дано се използват принципите и разбиранията за човешката същност във все повече направления и аспекти от живота ни!

Благодарности и всичко добро!

С уважение,

К. Киров

Оливера Ефтимовски, Белград

Моя приятелка лекарка ми препоръча ПОЛАРИС за невралгия на троичния нерв. Използвам биоптронна лампа, плочата на Тесла, също така процедури с комбиниран апарат – 7 терапии на месец и пия карбапин. Не считах, че ми е нужен и ПОЛАРИС, докато тя не ми даде своя да се опитам да го държа. Реакцията беше много силна – сълзене на очите и течене на носа, не можах да издържа повече от 3 минути. На вашия сайт не успях да открия споделен опит за това заболяване. Поръчах си ПОЛАРИС и през първите десет дни реакцията намаляваше, сега без проблеми го държа по десет минути сутрин и десет вечер. Чувствам подобрение, смятам, че това се дължи на ПОЛАРИС. Искрено го препоръчвам при проблеми със заболявания на синусите, щитовидната жлеза, болки в ставите. Досега всички ползватели за доволни.

Сърдечен поздрав, магистър фармацевт Оливера

Яворка Радович, Белград

Уважаеми, д-р Томич, благодаря ви до небето, задето се спасих от болките в ставите, използвайки ПОЛАРИС.

Мария Зорец, Марибор                                                                                                        

Здравейте, д-р Дино!

Много благодаря за отговора. Чрез списание „Мистерии” поръчах 10 броя ПОЛАРИС и ще ги продавам на приятели (договор с Господин Ветрович).

И на края да не забравя за себе си: От десет години имам проблеми  с износване на ставите. ПОЛАРИС ми премахва болките, когато работя по-дълго на земята. До него спя като малко дете. Имам нужда от по-малко почивка, от спане, сутрин се събуждам като нова – свежа и пълна с енергия. БЛАГОДАРЯ НА БОГА, НА НИКОЛА ТЕСЛА И НА ВАС, ДОКТОРЕ, ЧЕ СМЕ ОТКРИЛИ ЧУДОДЕЙНИЯ ПОЛАРИС. Според мен всяко семейство трябва да притежава поларис.

Желая ви много успехи и всичко най-хубаво!

С благодарност,

Мария Зорец, Марибор

Оливера Ефтимовски, Белград

Моя приятелка лекарка ми препоръча ПОЛАРИС за невралгия на троичния нерв. Използвам биоптронна лампа, плочата на Тесла, също така процедури с комбиниран апарат – 7 терапии на месец и пия карбапин. Не считах, че ми е нужен и ПОЛАРИС, докато тя не ми даде своя да се опитам да го държа. Реакцията беше много силна – сълзене на очите и течене на носа, не можах да издържа повече от 3 минути. На вашия сайт не успях да открия споделен опит за това заболяване. Поръчах си ПОЛАРИС и през първите десет дни реакцията намаляваше, сега без проблеми го държа по десет минути сутрин и десет вечер. Чувствам подобрение, смятам, че това се дължи на ПОЛАРИС. Искрено го препоръчвам при проблеми със заболявания на синусите, щитовидната жлеза, болки в ставите. Досега всички ползватели за доволни.

Сърдечен поздрав, магистър фармацевт Оливера

Диана на 43г. от  София

Майка ми прехвърля топката на мен да дам обратна връзка – аз също използвам диска и съм много въодушевена от въздействието му.

При мен беше такъв случая – Февруари 2019 почувствах, че в областта на жлъчката/черния дроб и накрая се присъедини и стомаха – нещо не е наред. Направиха ми изследвания с ехограф, както и изследвания на кръвта, като се търсеха причините за състоянието. Обаче от резултатите на изследванията се видя, че далака ми е увеличен, и че имам увеличена продукция на тромбоцити, като цялото внимание се насочи в тази посока. Няколко пъти докторите ме питаха дали имам някакви други оплаквания, но не обръщаха внимание на оплакванията ми в дясно, които същевременно ускорено и застрашително се изостряха. Неразположението ми не беше взето особено сериозно, но на мен ми ставаше все по зле. Накрая майка ми каза „Абе вземи и пробвай диска“. Обясни ми на какъв принцип действа, и аз веднъж го сложих, като по-скоро ми се стори, че неразположението се засили. Отначало си казах „Той май на мен не ми действа“ – като го махнах от себе си за момент, но майка ми каза да го подържа по-продължително. Аз го закрепих в областта на черния дроб и направо изключих, че е там. Тръгнахме да пазаруваме, ходихме на кафе и т.н. отидоха 2-3 часа и изведнъж се сещам аз, че диска е още там (той се закрепя лесно на тялото, така че можеш наистина да забравиш, че си го поставил особено на не много подвижни места)  .  Болките и изключителното неразположение, които изпитвах почти повсеместно, отпред и отзад в дясната част под гръдния кош и вече непрестанно раздразнения ми стомах, всичко това на куп беше утихнало, сякаш нищо не е имало. Тогава го махнах, за да продължим с предприетата програма, но около половин час след махането усетих неразположението да се възвръща. От този момент нататък го ползвах ежедневно така – докато болката/бодежите и т.н. не стихнеха, го държах на болезнените места (тези фази ставаха все по-къси) и след това го махах. Сега (средата на юли 2019 г), вече повече от месец аз нямам никакви оплаквания. При изследванията стигнахме и до биопсия на костен мозък, за поставяне на точна диагноза. Но това, което ме караше да се чувствам болна, междувременно го премахна диска, защото лечението все още не беше започнало.

След като се поразрових и зачетох, видях че в началото диска може да увеличи неразположението/болките (реакция на тялото, която често е знак за активиране на оздравителния процес), като в последствие се редуцира до изчезване, както беше при мен. От тогава аз го използвам ежедневно и го поставям върху всичките чакри, като неразположението изчезна напълно. Споделям за чудесните ефекти на диска на много мои познати, които вече направиха своите поръчки.

Диска за мен е едно невероятно разкритие, което трябва да бъде споделено с възможно повече хора. На мен ми хареса принципно и това, че от разпространителите му не се търси търговския интерес, защото пише, че „Достатъчно е да имате един диск, който може да се използва от цялото семейство“, т.е. не се внушава нуждата от индивидуално ползване, за да се купува за всеки по отделно, както и – диска е конструиран така, че е много издръжлив и не е нужно при всяка драскотина да се опасяваме, че е повреден и би трябвало да закупим нов. Напротив, обяснено е, че може да се използва и цял живот (стига да не го губим). Което веднага говори за една хуманна и морална позиция на хората стоящи зад диска.

Искрено съм благодарна на майка ми, че не ми позволи да игнорирам диска като опция да си помогна! Защото може би щях вече да гълтам лекарство след лекарство, чиито негативни странични въздействия щяха да ме карат да си блъскам главата със следващите здравословни проблеми, възникнали на тази база ..

Благодаря и на активните български разпространители, без които нямаше да стигнем до това чудесно откритие!

И от все сърце съм благодарна на Д-р Дино Томич, че е реализирал продукцията и разпространението на тази невероятно полезна разработка на гениалните за мен Джордж Лаковски и Никола Тесла.

Вяра Минева – 55 г. – София

Здравейте,

започнах да вярвам,че няма случайни неща. По-една случайност се запознах с действието на диска и го закупих по принуда. Обяснявам защо. Отивах в кварталния магазин и срещнах един познат от квартала. Той седна на пейката,защото го боляха колената в градинката при магазина и каза,че си  е купил  за болките в колената доста скъпа хранителна добавка, която съдържа глюкозамин и то препоръчана му от джипито. Доста се замислих, защото му излизаше  скъпо и тя трябваше да се поръчва. При следваща ни среща го попитах продължава ли с тази добавка. Той ми отговори не – закупих си един диск. Каза ми името му, аз го записах и доста се учудих, как може да вярва на такива неща. Обясни ми, че това е поляризационен диск, с който се зареждаш, като го слагаш на чакрите си. Прочел случайна реклама във вестник. Прибрах се и забравих за диска и за бележката с името на диска в чантата ми. След няколко дни майка  ми ми каза, че ми се е появило петно отстрани на пътя на главата. Тоест имах оголване. Липсваше коса. Доста се стреснах. Имам коса дълга под кръста от детството си. Доста гъста и обемна. Сега съм на 55г. Имала съм косата си като даденост. Винаги съм се чудила, защо някои хора си правят маски, пият витамини, какво ли нe правят за косата си. Всички от квартала се обръщаха след мен, за да видят дължината на плитката ми. Даже са ме питали дали не е изкуствена. Бях много възмутена. И сега изведнъж аз имах оголване.

Искам да ви кажa, че се сринах психически, а аз не се давам лесно. Винаги ходя с шапка с козирка, заради слънцето, но сега се притесних, ако се наложи да отида някъде все пак ще трябва да я махна в даден момент. Започна косата да ми натежава, имах дърпане, щипане и сърбеж. Споделих в нас за диска, намерих го в интернет. И пак не можех да го възприема. Майка ми каза, това са глупости  и каза да не го  купувам.

Да ,ама не!

Ако си притиснат в ъгъла си готов на всичко и опитваш всичко. Закупих го доставиха ми го и започнах да го поставям по-малко на главата си и на челото. Държала съм диска повече от една минута и започнаха проблемите. Тъй като имам проблем на главата трябваше да го държа най-много една минута. Започна реакция на проблемното място-дърпане,мравучене. Даже ми стана лошо. Както е указано се напръсках с вода и легнах. От тогава го държа съвсем малко на темето и на челото. Явно е, че там имам проблем. Майка ми видя, че съм си го купила и си замълча. От този момент аз вече не можех  да се добера до диска. Тя беше прочела всички материали за диска приложени в комплекта и започна да го ползва. Аз се прибирах от задачите си за деня и виждах,че тя продължава да си го слага на чакрите и моят ред не можеше да дойде. Започнаха караници и се принудих да поръчам и за нея. Минаха повече от три месеца откакто го закупих и поставях всеки божи ден. Тогава ми дойде и часът за дерматолог в Токуда болница. Нямаше по-рано  свободно място. Дерматологът ме изслуша и ми каза, че се случват такива неща особено в критична възраст въпреки, че изследванията ми не показвали някакъв проблем. Каза,че имам частична алопеция. Погледна ми пътя на косата на увеличително огледало и ми каза, че ми расте коса. Нямала съм проблем. Учудването ми беше много голямо. Даже не му повярвах. Направо летях към дома си. От този момент съчувствам и напълно разбирам хората, които имат проблем с косата си. Оттогава нямам оголване, но го слагам почти всеки ден на главата си. Последва закупуването на трети брой след като дадох моя на майка, за да мога да си ги слагам 2 диска едновременно и в чехлите си (начин за захранване на първа чакра

Третият брой го поставям  и сега всеки божи ден дори на котката си. По 5 минути на ден. Ако случайно забравя диска под нея тя го избутва, но продължава да си държи лапите върху него и затова сега единия диск  е малко издраскан и му падна покритието, но пак действа. Всяка година слагам на котката си  ваксина в края на годината и отиваме при  ветеринар. При последното ни посещение ветеринара ме попита, какво и давам за козината. Защото и беше лъскава, а тя не е породиста котка, а улична превъзходна. В момента е на 3 г. и половина. За този период от време сме ходили на ветеринар, само за поставянето на ваксина и за ваденето на зъб. Ветеринарите доста се учудват, че не идвам почти през цялата година, а преди като имах кучета бяхме постоянни посетители и доста пари съм оставяла при тях. А сега се виждаме доста рядко. Но сега котката ми има Поларис, а кучетата ми нямаха този късмет.

И аз и майка ми си зареждаме водата за пиене. Преди зареждането водата има лош вкус, а след това става много приятна. Аз си зареждам две кани с вода. Водата се пие с удоволствие. Половин час на ден зареждам и водата на котката. Преди почти не пиеше вода, което не беше добре, а откакто се зарежда пие по три пъти на ден от купичката си. Майка ми си зареждаше и кремовете за лице, но откакто прочете, че слагат избелите ли в тях и те създават проблем,вече не ползва крем. Той стои в хладилника повече от една година. Сега си слага само диска и лицето и е бяло и гладко. Никой не и дава 77 години.

Имах проблем с палеца-щракащ пръст от компютъра. Болката беше голяма. Ходих при джипито. Каза, че е синдром на карпалния канал. Можело операция, за да се разшири. Слагах диска може би повече от 3 месеца всеки божи ден. Имаше болка и то голяма. Един ден някой ме попита, какво стана с палеца ти и аз отговорих, кой палец? Болката  беше изчезнала. Започнах да го свивам както преди и аз бях забравила за него!

Много се възмущавам от мненията на някои лекари за диска. Пишат, че това е шарлатанство и че тези които го хвалят са поставени лица. Честно казано аз се обиждам. Уважавам официалната медицина, но аз не съм поставено лице. И никой никога не може да ме убеди, че от  Полариса няма ефект. Аз го изпробвах и изпробвам постоянно върху себе си, роднини и животни. Наистина имам проблем със стомаха, имам гастрит, рефлукс, хиатална диафрагмална херния, колит на червата. Пия си хапчетата за стомах, но всеки ден слагам дисковете на чакрите  на стомаха и на слънчевия сплит, за да ми премине болката. Седя, докато работя на компютъра или се храня върху диска. Нямам вече проблеми с дебелото черво.

На майка ми се прибраха хемероидите. А на моменти се е чудила преди да има диска, как да спре кръвта от тях като се спукат. Сега няма кръв. Постоянно купувахме свещички за хемороиди, а те не са евтини и витамин К за кръвоспиране при нужда. Още много, много мога да пиша за ползата от диска.

Благодаря на екипа, който го разпространява в България!

И да знаете, че няма случайни неща!

В.Минева-София

Г-жа Вълчева гр. Пловдив

Имам болки във врата,  жлъчката и черен дроб.
Имам хроничен фарингит,  сливиците ми да са постоянно увеличени. Медицинско лице съм холистик и натуропат. Свикнала  съм  да наблюдавам .

Когато не  работи добре черният дроб и жлъчката, кожата на лицето  се омазнява много
сериозно – челото, брадата и т.н.  Искам да споделя, че жлъчката и черният дроб подобриха функцията си значително. Извода ми се базира на промяната в кожата на лицето ми. Омазняването не се наблюдава вече. Ползвам дисковете ежедневно . Подбирам този тип дрехи, за да мога да ги нося винаги до мен, а и да съм сигурна, че няма да ги загубя.

Ако случайно почувствам, че имам проблем с жлъчката, поставям директно
диска върху нея – като за около 2-3 минути максимум болката изчезваПодобри се паметта, концентрацията, а нервното напрежение и безпокойството изчезнаха. Увеличи се енергията и издръжливостта  на тялото ми. Водата, храната добиват друг вкус, ако оставя диска до тях.

Мога да разказвам много,но нека всеки открие ползите за себе си.

Бих казала ,че Поларис Диск е лекар на постоянно разположение.

Успех!

Саня Антунович, Сремска Митровица

Докторе, ПОЛАРИС ми вдъхна такава вяра… сила и дръзновение. Хемороидите ми се прибраха. Нищо не ме боли… пигментът ми се появява почти на всички места (витилиго). Сега нямам запек, а преди имах, толкова съм се измъчвала. Много съм щастлива и позитивно настроена. Аз, която нощем се стрясках, будех, сега спя спокойно и се събуждам отпочинала с ПОЛАРИС.

Много ви благодаря.

Светослав Кирилов – гр. София 

За диска разбрах от приятелка и през пролетта на 2019 г. поръчах 2 броя – за мен и за майка ми, която беше с тежки болести – Саркоидоза, Хашимото и т.н. Трупайки опит с прилагането му, ние с майка ми установихме, че реално той повлиява на доста болежки, като болки в кръста, болки в ставитеполагаме диска на болното място и болката изчезва. Човек се чувства по-добре, по-жизнен, и активен.

Мога да споделя, че диска действа най-добре и бързо когато го  използваш редовно и го поставяш на всички точки описани в упътването за ползване, а ако има локална болка поставяш го на мястото и тя по-бързо минава.

От пролетта на 2019г. до момента  семейството ни получи много поводи, с които да твърдим, че ПОЛАРИС диск има невероятното положително въздействие върху здравето.

При майка ми, която е  регистрирана с  Саркоидоза, при пореден преглед лекарите установиха, че разрастванията бяха изчезналидробът беше напълно изчистен от имунните грануломи и дори те изумени попитали какво е правила или пила, за да се стигне до този впечатляващ резултат. Майка ми споделила за диск ПОЛАРИС и приложението му, и че не беше провеждала никакви други лечения, освен редовното прилагане на диска. Това заболяване, според класическата медицина – не се лекува – може да се сравни с рак.  Когато отидохме на поредния преглед занесохме старите изследвания за сравнение (снимка на дроб, и др.).  В допълнение,  майка ми  е трудно подвижна,    документирано износени стави (лекарите намекваха за  смяна ), а в момента подобрението е  повече от  невероятно. Тя не можеше да спи от болка, да се качва до 2 етаж на къщата и имаше нужда от помощ в градината. След редовното приложение на диска  и от благоприятното му влияние тя започна да прави разходки спокойно, да си копае и сади сама в градината – нищо друго като лечение и препарати не е правила. В началото на 2019г. закупих  ПОЛАРИС диск и за баща ми , а  есента, той го закъса със сърцето (поне така му бяха казали). Настанихме го в болница, за да изследват сърцето, но след направени манипулации се установи, че той има злокачествен тумор (аденокарцином) в терминален стадий.  Не подлежи на операция т.к. имаше  разсейки, не се прилага и лъчетерапия. Дори не се вписа и за новите видове терапия, защото клетките бяха недиференцирани. Общата химиотерапия беше останала, като единствен вариант, но той се отказа от нея. Тогава със сестра ми започнахме да проучваме алтернативни форми на лечение – алое, канабидиолни капки, аюрведичен хранителен режим и билколечение и ПОЛАРИС диск разбира се, който прилагаше локализирано, където е туморът.  Поставяше два диска  /отпред и отзад като сандвич/, всеки ден минаваше за по няколко минути през всички точки /чакри/ за общо изчистване на организма. По времето на биопсии и болници той беше отслабнал много, загуби си гласа. Лекарите ни казваха, че едва ли ще посрещнем Новата 2020г. цялото семейство… Но към момента май 2020г.   баща ми /да чукна на дърво/ е жив и в чудесна форма, настроение, кондиция. Възстановил е теглото и гласа си……е, дробът остава увреден и  работи с  намален капацитет заради тумора, но по нищо не личи това да му пречи да води нормален и пълноценен живот.  Подходихме към баща ни  тактично, не сме крили състоянието му и не  си позволихме да го оплакваме докато е още жив. Той повярва, че е  възможно да се случи чудото и тази вяра ускори лечебният процес.

Аз също имам какво да допълня за своето преживяване с диск ПОЛАРИС – повече от 10 години имам брадавица в основата на мишницата, която премахнаха в МВР болница и след биопсия потвърдиха, че не е злокачествена.  След 2-3 три месеца  на същото място, се появи черно петно като „бенка“ като до миналата пролет беше достигнало с размер на 2 стотинки. По това време бях започнал да прилагам ПОЛАРИС диск по цялото тяло.  Есента при посещение при дерматолог за липом се сетих за „бенката“ – да я прегледат и да я махнат едновременно с липома. „Бенката“ беше напълно изчезнала.

Прилагам ПОЛАРИС  диск и  когато получа  крампи в краката  –  отпуска мускула в рамките на около 30 секунди – големия мускул,  подбедрица, а прасеца още по-бързо.

Присъствието на ПОЛАРИС ДИСК във всеки дом на семейството ни осигуравя спокойствие, хармония и увереност, че каквото и да поднесе живота с вяра и енергиита му мощ ще се справим.

Благодаря Ви.

Йелка Русмир, Босна и Херцеговина

Мъжът ми имаше възпаление на бъбреците, повече от месец се борихме с температура 37,3. Високо кръвно налягане, подуване на ставите и 4  плюса в урината. В началото на декември поръчах ПОЛАРИС и от тогава мъжът ми го използва редовно. Кръвното му налягане сега е идеално, ставите му вече не се подуват. 3 седмици кихаше, кашляше и храчеше секрет, от носа му течеше поток и бяхме страшно притеснени. А след това последва подобрение: кашлицата спря, носът му вече не тече, но продължава да има плюсове в урината, сега са 3, и бъбреците му пропускат протеините.  Докато ви пиша, нямам под ръка изследванията, за да отразя точно резултатите, но разликата между първите и последните изследвания е очевидна към по-добро. Този път искам да благодаря за полариса и се надявам, че скоро ще мога да ви се обадя с още по-добри резултати.

МНОГО БЛАГОДАРЯ, с уважение, Йелка

Марина Панич, Белград


Първо да ви се представя. Казвам се Марина, живея и работя в Белград. Работя във фармацевтична компания, но истинското ми житейско призвание е да помагам на другите с енергийни техники. На 34 години съм, рейки мастър, третирам редовно себе си и другите, имам и редовни Tesla healing treatment. За първи път научих за ПОЛАРИС на atma.hr. Поръчах го и го притежавам от десетина дни. Не е достатъчно да се каже, че съм във възторг от диска. Неговата енергия е мощна и прекрасна. Най-силно я чувствам на слънчевия сплит. През това кратко време майка ми се спаси от главоболието си, а приятелката ми – от възпаление на пикочния мехур. Дискът е мнооого мощен! Обичам го и му се възхищавам. Желанието ми е да намери път до колкото се може повече хора. Приятелски поздрав.

Светлана Кокотович, Шабац

Ползвам вашия диск почти година и съм много доволна, имах чести възпаления на пикочния мехур, откакто ползвам ПОЛАРИС, вече нямам. Благодаря ви, вие наистина ме спасихте от дългогодишния ми кошмар. Поздрави.

Силвия Гинчева

Много Ви благодаря, зарадвахте ме. Бременна съм в 6-та седмица и само диска облекчава неразположенията, които имам вследствие на бебето. И аз усещам, че действа, ползвам го от един месец, зареждайки чакрите всеки ден и наистина усещам разлика!
Благодаря Ви!

Н. Матеев – гр. Варна

Ползвам диска от 2 години като го държа на седемте чакри по 10 минути и проблемите ми с простатата намаляват в сравнение с дните, когато по обективни причини не го ползвам. Редовно си енергетирам водата за пиене. По принцип имам проблеми със зъбите, но откакто ползвам диска те постепенно отшумяха.

И. Тодорова – гр. София

Здравейте!

Ползвам    диска   от   няколко  години.   Не  само   аз, но и  семейството    ми  и  приятели.  В началото  го купих от   интерес  и  не го  ползвах, но  ето, че се  наложи и    ми  помогна  и  помага вече  няколко   години. Много   познати    се   интересуват, но   не   опитват.  Скоро го  дадох  на познат, за няколко   дни  със силни     и   внезапни   болки  в кръста. Разбира   се, не   е добре  да давам  своя, но  ми   се наложи, за да  му   помогна. Винаги е с  мен в дамската чанта, дори да не го ползвам. Понякога помагам  на хората   около   мен и на себе си. Чисти цялата енергийна  система и помага   при   болки. Разбира  се, ако  имате сериозни  здравословни   проблеми  лечението е  комплексно.  Единственият начин да разберете неговата  сила е да го ползвате  и повярвайте – заслужава си. Лекарства и лекари – не съм   ползвала от 40 години. Нямам нищо против  тях, но просто не се е налагало. Ако   искате   един  добър  помощник, това е диск   ПОЛАРИС.   При мен   е  помагал за зъби, кости, чистене   на чакри, за  глава, нос, менструални   болки. Изобщо, където чувствате, проблем, го  слагате.

Антон Ризман, Любляна

Уважаеми господине д-р Дино Томич,

Бог да ви благослови вас и вашия ПОЛАРИС. Използвам го от две седмици и вече забелязвам положителна промяна в поведението на моята уголемена простата. Но аз съм убеден, че с него лесно ще се справя и с още един проблем, който имам понякога – с ускорения пулс.
Най-добри пожелания и всичко хубаво!

Антон Ризман

Ормож

Блаженка М, Паро, Паг, Хърватия

Уважаеми доктор Томич,

Почти две години имах две бучки на гърдата с големината на грахово зърно вследствие на мастит. Преди три месеца те отново се активизираха, беше много болезнено и продължи цял месец. През тези две години изобщо не можех да спя на дясната си страна заради болки в гърдата (като типичен медицински работник отлагах изследването с ултразвук, защото знаех, че хирургията няма да ме отмине), но преди 3 седмици сложих диска и още на шестия ден почувствах облекчение, тъканта стана мека и вече не напипвах бучките. Веднага отидох на ултразвук и резултатът е наред. При третирането се съсретоточих повече на чакрите, а на гърдата си го слагам само между другото и не очаквах да има резултат, но бях изненадана положително. Докторът каза, че е рядко кистите да се пукнат от само себе си, а затворените инфекции понякога пламват и се разрешават оперативно… Имаше и някакви реакции на 3-тата и 5-тата чакра, а на 6-тата ми се появи епистаксис. Колкото и невероятно да звучи, изглежда, че дискът действа. Благодаря ви и сърдечен поздрав.

Катарина Попович, Котор

Моите уважения. Пиша, за да благодаря за съветите и подкрепата. Точно днес, на този ден на жената, цикълът ми се възстанови. От 2 месеца не съм пила хапчетата, благодарение, на които той ми се възстановяваше. И след 2 месеца на здравословно хранене и ПОЛАРИС най-накрая чудото се случи. Много благодаря.Не можех да повярвам, че това ще се случи, но наистина се случи. Благодаря до небето!

Юлия Смолецова – гр. Варна

Здравейте,

Много съм доволна от приложението на Поларис диск, след операция в устната кухина. Липса на болка, бързо спадане на отоците и затваряне на шевовете – всичко това дължа на този диск.

Сега, когато всичко премина, продължавам да го ползвам профилактично – захранвам всички чакри, зареждам питейната си вода, а вечер го поставям в спалнята – и безсънието ми изчезна.

Благодарение на Вас притежавам това малко чудо 🙂

Препоръчвам на всички, които все още не са опитали.

Поздрави!

Роланда Долар, Жировница, Словения

Преди една седмица майка ми падна и си счупи бедрото. Когато я вдигнахме, почувствах болка в гръбначния стълб. Болката се засили вечерта, когато легнах да спя – не можех нито да лежа, нито да заспя. На другия ден си спомних, че имам  ПОЛАРИС. През целия ден си слагах  диска на лубмалните прешлени и болката изчезна. Също така чувствам колко силно въздейства.

Весна Джукич, Маастрихт, Холандия

Добър вечер, доктор Томич,

Бих искала да споделя своя опит с ПОЛАРИС и да ви благодаря, че ми дадохте възможността да го използвам. Още преди да поръчам вашия ПОЛАРИС, аз вече вярвах, че точно това ми трябва, но благодарение на личния си опит сега съм напълно убедена.

Имах например болки в коляното, което увредих вследствие на падане от скутер. Вечер държах полариса на мястото на болката и още на другия ден всичко беше нормално и без болки.

От дълго време имах проблеми с дясното ухо и  някакво постоянно леко възпаление, като понякога болката е по-силна. Когато държа поларис на ухото си, след половин час болката изчезва.

Мога да посоча още много примери, но най-голяма радост ми доставя това, че в моя дом сега има много повече позитивна енергия и аз вече не съм така потисната. Не се отделям от ПОЛАРИС и когато излизам, го слагам в чантата си.

Десетгодишната ми дъщеричка също го ползва и вече чувства колко й помага.

Това е засега.

Много ви благодаря, че ни дадохте възможност да си осигурим нещо толкова просто и ефикасно за нашето здраве.

Сърдечно ви поздравявам,

Весна Джукич

Дамян Комич, Кран

(имейл след два месеца)

Миналия път пак имах случка с един господин. Беше претърпял операция в коремната кухина, а след това раната изобщо не можеше да зарасне… Един приятел му дал ПОЛАРИС и човекът се ядосал – какво ще прави сега с тоя кръг като някаква вещица… но след известно време и лекарите били изненадани.

Често проверявам как се чувстват и моите родители. Майка ми казва, че сънят й е невероятно дълбок и качествен, става рано, а при баща ми няма и следа от болките в рамото… Сега ПОЛАРИС е техен спътник и те не могат да се начудят…

И по принцип, Дино, ПОЛАРИС работи невероятно. Истинска електроцентрала.

Татяна Караянов, Нови Сад

Травмирах ръката си, държах диска 10-15 минути на болното място и болката изчезна напълно, фантастично.

Николай Иванов, гр. София

Ползвам диска Ви от 20 април 2019г. Ежедневно в енергийно активните точки от 1 до 7 включително и допълнителните от блога Ви. До тук имам почти напълно изчезнал невродермит по дланите на ръцете(от 10 балната система – на 1).
Опитвам се да елиминирам диабет тип 2 който ми диагностицираха  август 2018г. След като третирах няколко пъти ( дотук 4 ) на местата с мравучкане и сърбеж има добър ефект. Сърбежа е почти изчезнал. Естествено използвам диета. Многа съм доволен от ефекта върху здравето ми.

Благодарности на д-р Томич и екипа му, че са довели до хората това полезно устройство!

Моля в следващите статии в блога ви да опишете по-подробно за различните видове енергии в организма и влиянието им.

Желая ви Успех!
Николай Иванов

Вяра Минева – 55 г. – София

Здравейте,

започнах да вярвам,че няма случайни неща. По-една случайност се запознах с действието на диска и го закупих по принуда. Обяснявам защо. Отивах в кварталния магазин и срещнах един познат от квартала. Той седна на пейката,защото го боляха колената в градинката при магазина и каза,че си  е купил  за болките в колената доста скъпа хранителна добавка, която съдържа глюкозамин и то препоръчана му от джипито. Доста се замислих, защото му излизаше  скъпо и тя трябваше да се поръчва. При следваща ни среща го попитах продължава ли с тази добавка. Той ми отговори не – закупих си един диск. Каза ми името му, аз го записах и доста се учудих, как може да вярва на такива неща. Обясни ми, че това е поляризационен диск, с който се зареждаш, като го слагаш на чакрите си. Прочел случайна реклама във вестник. Прибрах се и забравих за диска и за бележката с името на диска в чантата ми. След няколко дни майка  ми ми каза, че ми се е появило петно отстрани на пътя на главата. Тоест имах оголване. Липсваше коса. Доста се стреснах. Имам коса дълга под кръста от детството си. Доста гъста и обемна. Сега съм на 55г. Имала съм косата си като даденост. Винаги съм се чудила, защо някои хора си правят маски, пият витамини, какво ли нe правят за косата си. Всички от квартала се обръщаха след мен, за да видят дължината на плитката ми. Даже са ме питали дали не е изкуствена. Бях много възмутена. И сега изведнъж аз имах оголване.

Искам да ви кажa, че се сринах психически, а аз не се давам лесно. Винаги ходя с шапка с козирка, заради слънцето, но сега се притесних, ако се наложи да отида някъде все пак ще трябва да я махна в даден момент. Започна косата да ми натежава, имах дърпане, щипане и сърбеж. Споделих в нас за диска, намерих го в интернет. И пак не можех да го възприема. Майка ми каза, това са глупости  и каза да не го  купувам.

Да ,ама не!

Ако си притиснат в ъгъла си готов на всичко и опитваш всичко. Закупих го доставиха ми го и започнах да го поставям по-малко на главата си и на челото. Държала съм диска повече от една минута и започнаха проблемите. Тъй като имам проблем на главата трябваше да го държа най-много една минута. Започна реакция на проблемното място-дърпане,мравучене. Даже ми стана лошо. Както е указано се напръсках с вода и легнах. От тогава го държа съвсем малко на темето и на челото. Явно е, че там имам проблем. Майка ми видя, че съм си го купила и си замълча. От този момент аз вече не можех  да се добера до диска. Тя беше прочела всички материали за диска приложени в комплекта и започна да го ползва. Аз се прибирах от задачите си за деня и виждах,че тя продължава да си го слага на чакрите и моят ред не можеше да дойде. Започнаха караници и се принудих да поръчам и за нея. Минаха повече от три месеца откакто го закупих и поставях всеки божи ден. Тогава ми дойде и часът за дерматолог в Токуда болница. Нямаше по-рано  свободно място. Дерматологът ме изслуша и ми каза, че се случват такива неща особено в критична възраст въпреки, че изследванията ми не показвали някакъв проблем. Каза,че имам частична алопеция. Погледна ми пътя на косата на увеличително огледало и ми каза, че ми расте коса. Нямала съм проблем. Учудването ми беше много голямо. Даже не му повярвах. Направо летях към дома си. От този момент съчувствам и напълно разбирам хората, които имат проблем с косата си. Оттогава нямам оголване, но го слагам почти всеки ден на главата си. Последва закупуването на трети брой след като дадох моя на майка, за да мога да си ги слагам 2 диска едновременно и в чехлите си (начин за захранване на първа чакра

Третият брой го поставям  и сега всеки божи ден дори на котката си. По 5 минути на ден. Ако случайно забравя диска под нея тя го избутва, но продължава да си държи лапите върху него и затова сега единия диск  е малко издраскан и му падна покритието, но пак действа. Всяка година слагам на котката си  ваксина в края на годината и отиваме при  ветеринар. При последното ни посещение ветеринара ме попита, какво и давам за козината. Защото и беше лъскава, а тя не е породиста котка, а улична превъзходна. В момента е на 3 г. и половина. За този период от време сме ходили на ветеринар, само за поставянето на ваксина и за ваденето на зъб. Ветеринарите доста се учудват, че не идвам почти през цялата година, а преди като имах кучета бяхме постоянни посетители и доста пари съм оставяла при тях. А сега се виждаме доста рядко. Но сега котката ми има Поларис, а кучетата ми нямаха този късмет.

И аз и майка ми си зареждаме водата за пиене. Преди зареждането водата има лош вкус, а след това става много приятна. Аз си зареждам две кани с вода. Водата се пие с удоволствие. Половин час на ден зареждам и водата на котката. Преди почти не пиеше вода, което не беше добре, а откакто се зарежда пие по три пъти на ден от купичката си. Майка ми си зареждаше и кремовете за лице, но откакто прочете, че слагат избелите ли в тях и те създават проблем,вече не ползва крем. Той стои в хладилника повече от една година. Сега си слага само диска и лицето и е бяло и гладко. Никой не и дава 77 години.

Имах проблем с палеца-щракащ пръст от компютъра. Болката беше голяма. Ходих при джипито. Каза, че е синдром на карпалния канал. Можело операция, за да се разшири. Слагах диска може би повече от 3 месеца всеки божи ден. Имаше болка и то голяма. Един ден някой ме попита, какво стана с палеца ти и аз отговорих, кой палец? Болката  беше изчезнала. Започнах да го свивам както преди и аз бях забравила за него!

Много се възмущавам от мненията на някои лекари за диска. Пишат, че това е шарлатанство и че тези които го хвалят са поставени лица. Честно казано аз се обиждам. Уважавам официалната медицина, но аз не съм поставено лице. И никой никога не може да ме убеди, че от  Полариса няма ефект. Аз го изпробвах и изпробвам постоянно върху себе си, роднини и животни. Наистина имам проблем със стомаха, имам гастрит, рефлукс, хиатална диафрагмална херния, колит на червата. Пия си хапчетата за стомах, но всеки ден слагам дисковете на чакрите  на стомаха и на слънчевия сплит, за да ми премине болката. Седя, докато работя на компютъра или се храня върху диска. Нямам вече проблеми с дебелото черво.

На майка ми се прибраха хемероидите. А на моменти се е чудила преди да има диска, как да спре кръвта от тях като се спукат. Сега няма кръв. Постоянно купувахме свещички за хемороиди, а те не са евтини и витамин К за кръвоспиране при нужда. Още много, много мога да пиша за ползата от диска.

Благодаря на екипа, който го разпространява в България!

И да знаете, че няма случайни неща!

В.Минева-София

.

Кристина, Земан, Мишчевич, Сремска Митровица

Драги Дино, обещах да ти пиша какво се случи при прилагането на диска у нас. Най-голямо въздействие имаше при алергията на майка ми. Тя имаше алергия под гърдите и между тях, която предизвикваше сърбежи и се проявяваше като  малки мехурчета. Мажеше ги със синодерм и екодерм, но това имаше нищожен ефект. След като започна да третира тези места с диска, първо изчезна сърбежът, а после и мехурчетата. И то много бързо! Сега останаха само тъмни петънца.

С една дума, благодаря ти. Прекрасно е.

Саня Антунович, Сремска Митровица

Докторе, ПОЛАРИС ми вдъхна такава вяра… сила и дръзновение. Хемороидите ми се прибраха. Нищо не ме боли… пигментът ми се появява почти на всички места (витилиго). Сега нямам запек, а преди имах, толкова съм се измъчвала. Много съм щастлива и позитивно настроена. Аз, която нощем се стрясках, будех, сега спя спокойно и се събуждам отпочинала с ПОЛАРИС.

Много ви благодаря.

Светослав 80 г., гр. София

 
Използвам диска от края на декември 2018 г., и много ми помага. Имах проблем с венците, които ме боляха, слагах диска горе на 5,6 и 7 чакри за венците и щитовидната жлеза. Преди използвах Елудрил, сега не ми трябва, защото имам ПОЛАРИС. За шипове – като седна на стола, сядам върху диска, взимам и лекарства. Винаги, когато сядам под един от краката ми има диск и така махнах шип в предната част на десния крак. Сега се сещам, че можеше да използвам едновременно и диска на жена ми да стъпвам и на него с другия крак, но ето от сега нататък ще го правя. Жена ми вземаше хапчета за сън, а сега не се налага. Дадохме на племенницата ни да пробва диска и тя също поиска един, първата положителна реакция от диска е спокойният и пълноценен сън, който тя не можела да има от доста време насам. Диска помага и е хубаво да споделим опита си с другите.

И. Тодорова – гр. София

Здравейте!

Ползвам    диска   от   няколко  години.   Не  само   аз, но и  семейството    ми  и  приятели.  В началото  го купих от   интерес  и  не го  ползвах, но  ето, че се  наложи и    ми  помогна  и  помага вече  няколко   години. Много   познати    се   интересуват, но   не   опитват.  Скоро го  дадох  на познат, за няколко   дни  със силни     и   внезапни   болки  в кръста. Разбира   се, не   е добре  да давам  своя, но  ми   се наложи, за да  му   помогна. Винаги е с  мен в дамската чанта, дори да не го ползвам. Понякога помагам  на хората   около   мен и на себе си. Чисти цялата енергийна  система и помага   при   болки. Разбира  се, ако  имате сериозни  здравословни   проблеми  лечението е  комплексно.  Единственият начин да разберете неговата  сила е да го ползвате  и повярвайте – заслужава си. Лекарства и лекари – не съм   ползвала от 40 години. Нямам нищо против  тях, но просто не се е налагало. Ако   искате   един  добър  помощник, това е диск   Поларис.   При мен   е  помагал за зъби, кости, чистене   на чакри, за  глава, нос, менструални   болки. Изобщо, където чувствате, проблем, го  слагате.

Г-жа Вълчева гр. Пловдив

Имам болки във врата,  жлъчката и черен дроб.
Имам хроничен фарингит,  сливиците ми да са постоянно увеличени. Медицинско лице съм холистик и натуропат. Свикнала  съм  да наблюдавам .

Когато не  работи добре черният дроб и жлъчката, кожата на лицето  се омазнява много
сериозно – челото, брадата и т.н.  Искам да споделя, че жлъчката и черният дроб подобриха функцията си значително. Извода ми се базира на промяната в кожата на лицето ми. Омазняването не се наблюдава вече. Ползвам дисковете ежедневно . Подбирам този тип дрехи, за да мога да ги нося винаги до мен, а и да съм сигурна, че няма да ги загубя.

Ако случайно почувствам, че имам проблем с жлъчката, поставям директно
диска върху нея – като за около 2-3 минути максимум болката изчезваПодобри се паметта, концентрацията, а нервното напрежение и безпокойството изчезнаха. Увеличи се енергията и издръжливостта  на тялото ми. Водата, храната добиват друг вкус, ако оставя диска до тях.

Мога да разказвам много,но нека всеки открие ползите за себе си.

Бих казала ,че Поларис Диск е лекар на постоянно разположение.

Успех!

В. Илиева – гр. Г. Оряховица

Аз си закупих от Вас един диск преди месец и съм много доволна. Където ме боли – сложа го и след около 15 минути отзвучава болката, за което съм много благодарна. Сега съм готова да дам заявка за още 2 диска, за децата си по един. Те живеят в чужбина и бих искала да им направя подарък за Нова Година.

Прекалено съм доволна и на колкото хора съм разказала, не мога да изкажа с думи благодарността си към д-р Дино Томич и Вашият екип.

През лятото лежах в болницата с вътрешен кръвоизлив. Диксофен вземах за обезболяване, много ме боляха колената. Но сега всичко отзвуча. Сутрин правя процедурата по 1-2 минути на всяка чакра. Освен на чакрите прилагам там, където ме боли. Зашила съм го в една платнена носна кърпичка, за да не се уврежда покритието. Слагам го от лечебната страна на местата, където изпитвам болка. По начало, аз се движа с помощта на количка и бастун. Обаче сега, мога да стигна до площада пеша (не е много далеч на 5-10 мин), докато преди това си вземах такси. Сега започнах да не използвам таксито. Слизам до площада, напазарувам си и пак се връщам – пеш, разбира се, движението става много бавно, но важното е, че се движа. И кръста ме отпусна – слагам диска за 5 минути там.

Да ви кажа, моя метод за времетраене е като броя до 80. Защо? Защото според Кабала, числото 8 е магическо. Скоростта на отброяването е сравнително бърза, като общо времетраене на място излиза около 30 сек. На всяка точка, където го сложа броя до 80. Така си отчитам времето, иначе като засичам по часовника някой път на човек му се отвлича вниманието и може да го забрави. Понеже аз съм на 76 г. и нали на възрастните хора според упътването не е много препоръчително да стои по-дълго време. Общо взето в рамките на 15 минути минавам цялото тяло – раменете много ме болят, и други места. Като всеки възрастен човек се чувствам като разглобена машина (усмихна се жената). За 10 години съм изпратила 4 души – родителите ми, една леля имах, и последен мъжа ми почина. Седем години го гледах със сгрешена диагноза от GP-то. Лекувах го за бронхит, той бил със спукана жлъчка и 7 години продължи мъчението му – накрая беше нещо ужасно – по 5-7 пъти на ден съм сменяла памперси. Той нямаше вече усещане за тоалетна да ходи – просто много тежък период беше за мен – милия почина 2010 г. Но след като ми се отпусна организма т.е. като се махната тези проблеми – де бях спала, де бях яла – не знаех ни каква дата е, ни какъв месец – и организма като се отпусна, направо цялото тяло ме заболя. Бе очите, бе ушите, абе каквото има по тялото всичко ме болеше. Обаче, този диск – Господ здраве да дава на този д-р Дино Томич, където го е измислил – Просто, избави ме от тези целодневни болежки и ми върна, да Ви кажа, импулса за живот. Бях много отчаяна. Децата ми заминаха в чужбина да се спасяват, за съжаление нали са такива обстоятелствата в страната. Синът ми каза: „Майко, готов съм да остана да ти помагам. Обаче парите никак не достигат и си вземам семейството.“. Аз им викам: „Ами заминавайте, той моя живот е минал вече.“. И родителите ми живееха в същия блок починаха, и съпруга ми почина, и останах съвсем сама. Трябва по някакъв начин да излизам от ситуация – да си изпера, да си приготвя храна, да си напазарувам. Имам и социален работник, който идва и ми пазарува, обаче той е за един час, два пъти в седмицата. Това е малка помощ за мене. Но пак, съм много благодарна, че и толкова има помощ от държавата. Защото например, ако вали сняг навън – страхувам се да не се подхлъзна, да падна и да счупя нещо. И така, просто съм доволна, прекалено доволна даже от дискакойто ми помогна да възвърна енергията и подвижността си. Споделям на всички мои познати, на етърва ми – тя е с кърпен глезен – казах на синът и да и купи един диск, понеже тя има и метални импланти и пейсмейкър – и диска може да се приложи без никакъв проблем. Поръчах му, Васко се казва, викам: „Васко, на всяка цена купи диск на майка си“. И той: „Стринке, веднага ще направим всичко възможно да се снабдим с този диск.“. И кръвното ми се регулира – пак вземам лекарствата, но разликата с преди беше, че дори и с лекарства то беше нестабилно и неравномерно. Границите му варираха неприятно, а сега е напълно нормално за мен – 130/75. Пак вземам лекарствата, но с диска- пак казвам – регулира се. Сега, няма колебания на кръвното налягане, което за мене е много важно.

Няма как с думи да изкажа благодарността, която чувствам към Вас, като дистрибутори на това чудо.

Диска за човешкият организъм е едно чудо, защото при болка, след прилагането я премахва и лекува в дългосрочен планЕто, жлъчката ми не е добре, което означава, че трябва да вземам лекарства за жлъчка. След това, трябва да вземам лекарства за обезболяване – какво означава това, че аз от сутрин до вечер трябва да вземам хапчета, за да си поддържам състоянието, което всъщност не е никак балансирано, а ставаше по-зле. Като минат още няколко месеца ще се чуем пак, за да Ви разкажа как върви подобряването на състоянието ми. Така ще си изкарам живота, с диска, да си помагам в ежедневието, защото лекарства не мога да вземам – стомаха ми е увреден. Хирурга ми каза „В никакъв случай да не вземате лекарства. Стремете се да намалите като оставите само лекарствата за кръвно налягане, един аналгин на ден, който е смлян с машинка за подправки, и един невробекс. Само това мога да Ви препоръчам. Всичко друго е на Ваша отговорност, аз не мога да гарантирам, че стомаха Ви ще издържи.“. И така, с диска ще се поддържам.

Имах една задна хрема, която ми пълнеше носоглътката със секрет и на всеки 2-3 часа през нощта ставам, за да го премахна от гърлото си. Пия малко вода, стоя седнала, след това лягам и след 3 часа наново същата работа. Тази задна хрема сега – изчезна. И зрението ми се подобри – дали е внушение, дали е истина няма как да знаем на 100%. За мен обаче – това е истина! Диска ми създаде голям комфорт. Започнах да вдявам конеца в иглата без допълнителната помощ на вдевачката (която ми служеше добре за тази цел). Определено, толкова комфорт ми създаде този диск, че просто, как да Ви кажа – Ако го видя д-р Дино Томич ще му направя поклон до земята, дето е предприел тази инициатива да помогне на хората и да излезе извън стереотипа на медицината, която лекува само с лекарства и препарати. А тези лечения струват безкрайно много пари. Нали като отидеш на лекар, даде ти една рецепта за 30 лв. и казва „Ела след 10 дни на проверка и ще видим как е работата.“. Отиваш след 10 дни на проверка – изписват ти лекарства за нови 30 лв., които да минат през здравната каса, за да се прави и на нея оборот. И какво става? Става една приказка безкрай с пари.

Още веднъж Ви благодаря на Вас и на цялата фирма, която се е заела с тази дейност – да снабдява хората с това медицинско чудо. Живи и здрави бъдете. Желая Ви весели празници, много здраве на Вас и на цялото Ви семейство.  

Оливера Ефтимовски, Белград

Моя приятелка лекарка ми препоръча ПОЛАРИС за невралгия на троичния нерв. Използвам биоптронна лампа, плочата на Тесла, също така процедури с комбиниран апарат – 7 терапии на месец и пия карбапин. Не считах, че ми е нужен и ПОЛАРИС, докато тя не ми даде своя да се опитам да го държа. Реакцията беше много силна – сълзене на очите и течене на носа, не можах да издържа повече от 3 минути. На вашия сайт не успях да открия споделен опит за това заболяване. Поръчах си ПОЛАРИС и през първите десет дни реакцията намаляваше, сега без проблеми го държа по десет минути сутрин и десет вечер. Чувствам подобрение, смятам, че това се дължи на ПОЛАРИС. Искрено го препоръчвам при проблеми със заболявания на синусите, щитовидната жлеза, болки в ставите. Досега всички ползватели за доволни.

Сърдечен поздрав, магистър фармацевт Оливера

Весна Джукич, Маастрихт, Холандия

Добър вечер, доктор Томич,

Бих искала да споделя своя опит с ПОЛАРИС и да ви благодаря, че ми дадохте възможността да го използвам. Още преди да поръчам вашия ПОЛАРИС, аз вече вярвах, че точно това ми трябва, но благодарение на личния си опит сега съм напълно убедена.

Имах например болки в коляното, което увредих вследствие на падане от скутер. Вечер държах полариса на мястото на болката и още на другия ден всичко беше нормално и без болки.

От дълго време имах проблеми с дясното ухо и  някакво постоянно леко възпаление, като понякога болката е по-силна. Когато държа поларис на ухото си, след половин час болката изчезва.

Мога да посоча още много примери, но най-голяма радост ми доставя това, че в моя дом сега има много повече позитивна енергия и аз вече не съм така потисната. Не се отделям от ПОЛАРИС и когато излизам, го слагам в чантата си.

Десетгодишната ми дъщеричка също го ползва и вече чувства колко й помага.

Това е засега.

Много ви благодаря, че ни дадохте възможност да си осигурим нещо толкова просто и ефикасно за нашето здраве.

Сърдечно ви поздравявам,

Весна Джукич

Светослав 80 г., гр. София

 
Използвам диска от края на декември 2018 г., и много ми помага. Имах проблем с венците, които ме боляха, слагах диска горе на 5,6 и 7 чакри за венците и щитовидната жлеза. Преди използвах Елудрил, сега не ми трябва, защото имам ПОЛАРИС. За шипове – като седна на стола, сядам върху диска, взимам и лекарства. Винаги, когато сядам под един от краката ми има диск и така махнах шип в предната част на десния крак. Сега се сещам, че можеше да използвам едновременно и диска на жена ми да стъпвам и на него с другия крак, но ето от сега нататък ще го правя. Жена ми вземаше хапчета за сън, а сега не се налага. Дадохме на племенницата ни да пробва диска и тя също поиска един, първата положителна реакция от диска е спокойният и пълноценен сън, който тя не можела да има от доста време насам. Диска помага и е хубаво да споделим опита си с другите.

М. Ревенска – гр. София

Ползата от ПОЛАРИС може да се обобщи с едно изречение – прекрасен диск, който носи почти моментално облекчение както физическо, така и на душата и настроението!

Малък, лесен и удобен – препоръчвам го на всеки!

К. Киров – гр. Добрич

Здравейте! И сърдечни благодарности за създаването на този диск!

Поръчвам за втори път – този път за роднини и близки. Ползвам диска от близо година и половина, кажи-речи ежедневно. Работя с хора (като учител и обучител) и в голяма част от времето си съм или на крак, или седнал пред компютър. В изправено положение в активна дейност рядко успявам да следя и да внимавам за баланса в тялото си. Това като цяло засилва травми и проблеми, които имат от предишни години, свъзани с болки в гръб, таз, колене, глезен, петаПолзата от диска усещам в две направления: от една страна, емоционално ми помага да запазвам баланс и дистанция в натоварващи ситуации по време на работа – не се напрягам и оставам с меко отношение и към себе си, и към другите, а от друга страна, вечер или сутрин, докато съм на компютър или чета книга, минавам с диска по цялото си тяло – под ходилата, пета, колене, таз, корем, слънчев сплит, сърце, гърло, чело, теме – и усещам хармонизирането, затоплянето, движението на вълни в тялото си (доста сходно на процедури Рейки или медитации).

Споделял съм диска с познати и роднини, които в даден момент имат болки или някакво напрежение, без да им казвам какво и защо им го давам. Обратната връзка от тях е също затопляне, успокояване, отшумяване на проблема.

Ще ми се да науча повече за технологията и за начина на работа на това (на пръв поглед) обикновено дискче. Дано се използват принципите и разбиранията за човешката същност във все повече направления и аспекти от живота ни!

Благодарности и всичко добро!

Г-жа Вълчева гр. Пловдив

Имам болки във врата,  жлъчката и черен дроб.
Имам хроничен фарингит,  сливиците ми да са постоянно увеличени. Медицинско лице съм холистик и натуропат. Свикнала  съм  да наблюдавам .

Когато не  работи добре черният дроб и жлъчката, кожата на лицето  се омазнява много
сериозно – челото, брадата и т.н.  Искам да споделя, че жлъчката и черният дроб подобриха функцията си значително. Извода ми се базира на промяната в кожата на лицето ми. Омазняването не се наблюдава вече. Ползвам дисковете ежедневно . Подбирам този тип дрехи, за да мога да ги нося винаги до мен, а и да съм сигурна, че няма да ги загубя.

Ако случайно почувствам, че имам проблем с жлъчката, поставям директно
диска върху нея – като за около 2-3 минути максимум болката изчезваПодобри се паметта, концентрацията, а нервното напрежение и безпокойството изчезнаха. Увеличи се енергията и издръжливостта  на тялото ми. Водата, храната добиват друг вкус, ако оставя диска до тях.

Мога да разказвам много,но нека всеки открие ползите за себе си.

Бих казала ,че ПОЛАРИС Диск е лекар на постоянно разположение.

Успех!

Юлия Нейчева

Уважаема г-жо Янкова,
Споделям с удоволствие и благодарност ползите за мен от диска ПОЛАРИС. Прилагам го вече втора година при усещане за нервно напрежение. При покачване на кръвното получавам болки в тила и това влияе зле на зрението ми. Като положа диска под тила болките изчезват и зрението се нормализира. Подарих оригинални дискове на цялото си семейство и всички активно ги използват в ежедневието си. А сега възнамерявам да подаря и новия вариант на диска (този с 9 кръга) на сина ми – специалист психиатър за неговата практика.
Поздрави: Юлия Нейчева, Бургас

Мирослав Сукур, Белград

Приятно ми е, докторе, по-добре спя… преди и Мелатонин не помагаше. Много ви благодаря.

Мики

Дядо Илия 86г.– с. Брезник

Използвам диска от почти година и половина. Имах момент, в който го споделих с приятели, но изчезна, не ми се върна. След няколко месеца успях да си закупя нов и да продължа лечението си. Имам венозна недостатъчност, която се повлия отлично от диска. С ежедневното прилагане запушената вена в областта на глезена беше отпушена. Кракът ми беше отекъл, не можех да си обуя панталона нормално, имах болки и сърбеж. След полагането на диска редовно на крака, отока и запушването се премахнаха, крака започна да се оросява, движението ми стана по свободно. Понеже има още за изчистване в крака и кръвта ми, затова си взех още един диск, който ще полагам от двете страни на крака (като сандвич), за по-бърз и оптимален ефект.

Юлия Нейчева

Уважаема г-жо Янкова,
Споделям с удоволствие и благодарност ползите за мен от диска ПОЛАРИС. Прилагам го вече втора година при усещане за нервно напрежение. При покачване на кръвното получавам болки в тила и това влияе зле на зрението ми. Като положа диска под тила болките изчезват и зрението се нормализира. Подарих оригинални дискове на цялото си семейство и всички активно ги използват в ежедневието си. А сега възнамерявам да подаря и новия вариант на диска (този с 9 кръга) на сина ми – специалист психиатър за неговата практика.
Поздрави: Юлия Нейчева, Бургас

Малгожата Слайф, Бечей


Майката на моя приятелка, която е на 80 години, благодарение на ПОЛАРИС реши проблема си със студените крака, който се дължеше на лошата циркулация. Вечер слагала ПОЛАРИС под стъпалата си по за 20 минути и казва, че цяла нощ краката й са горещи. Много е доволна!

Опитайте водата преди и  след като сте я третирали с ПОЛАРИС. Разликата е очевидна!

Павел Алексиев – гр. Белица

Вълшебен уред помага във всичко!

 

М. Ревенска – гр. София

Ползата от ПОЛАРИС може да се обобщи с едно изречение – прекрасен диск, който носи почти моментално облекчение както физическо, така и на душата и настроението!

Малък, лесен и удобен – препоръчвам го на всеки!

Д-р Сладжана Велков, Скопие


Майка ми има положителен опит с ПОЛАРИС. Казва, че когато го сложи, чувства леко мравучкане и може по-дълго да издържа на физическо напрежение.

Даниела Пеева

Здравейте,

Пиша ви, за да благодаря на създателите на диска. Аз го ползвам за очите си. От 4- години започнаха да излизат ечемици непрекъснато капсоловани, некапсоловани. В око обикновенно над 3, стигала съм и до 9 на око. Съпроводено е с кръвоизливи, бялото на лявото око въобще не се виждаше, беше си цялото кървясало и това беше непрекъснатото му състояние. Стандартната медицина не помогна, капах , мазах, компреси, в добавка илачи за пречистване на кръвта, специален хранителен режим, повлиава се временно и то само за некапсолованите, в момента, в който спра химията до две седмици окото е в същото състояние. Хирург любезно предложи капсолованите да ги отвори, категорично отказах , та те непрекъснато се появяват нови и нови. Ходила съм при трима специалисти, в най-добрите клиники, по едно време измислиха нова екстра херпес в окото. След химията реших да пробвам всякакви бабини илачи: кърма в окото, очанка, сребърна вода , варени яйца, лайка… няма нещо за което да съм прочела и да не е тествано като теста продължава средно 2 месеца . Просто не можех да намеря причинителя на проблема. Ходих на различни видове терапии, които не използват традиционна медицина, в момента в който спра терапията отново се влошава. В момента съм на хранителен режим и диск ПОЛАРИС. Ечемиците изчезнаха, остана само един. От капсолованите няма следа, тялото ги абсорбира въпреки уверенията на хирурзите, че това не е възможно без хирургична намеса. Все още има кървясване на окото, но е все по-рядко и за все по-кратко време надявам се скоро да изчезне завинаги . Дискът го ползвам близо 2 месеца всеки ден. Просто исках да ви благодаря! Желая здраве и упех на всички!

Й. Колева – гр. София

Много съм доволна от продукта. Бърза доставка, коректно отношение.

Препоръчвам ПОЛАРИС диск!

 

 

Г. Попов – гр. София

Аз въобще не съм от лесните потребители. Принадлежа към тези, опарили се по различни причини при купуването на стоки от различен характер във време, в което интернет до немалка степен облекчава избора ни. И това е първият път, когато си правя труда да оценя една покупка. Вероятно защото покрай масовия пласмент с подозрително качество, пласиран днес на пазара, научнотехническият прогрес създава и стоки с трудно оценима на пръв поглед полза, нямаща нищо общо с ползата от нещата, които като убедени консуматори сме приемали за стойностни.

Дискът на Поларис първо го изпробвах благодарение на майка ми, която го беше купила с препоръката на нейна позната. Понеже и двете си падат малко по „онези работи“ – мистика, извънземни, конспирации и прочие (аз пък съм твърде практичен и изпитвам досада от подобни неща), нищо чудно, че първоначалната ми реакция беше да се присмея, макар и учтиво. Не че имах съмнение в гения и изследванията на Тесла, но някои неща като че ли идват в повече. Практицизмът ми обаче ме подтикна към анализ на диска, в желанието си да убедя околните, че това е поредната измама и че за пореден път са си дали парите си напразно. Постфактум с известно неудобство следва да призная, че първоначалният ми стремеж бе изместен с една несигурност по отношение на позицията си… понеже с диска усетих неща, които водеха до следствия, обратно противоположни на очакванията ми. И понеже в проклетията си съм упорит, реших, че всичко е въпрос на самовнушение, т.е. се самозалъгвах от очевидното. Но дори и да е самовнушение, че след продължителното му използване върху дадени части на тялото, основно върху вътрешните органи, определени притеснителни симптоми или болки изчезваха – без рецидив впрочем, а при физически наранявания травмите отшумяваха странно бързо, това дойде да ми подскаже, че в този малък и странно успокояващ зелен уред има нещо повече, за което бихме допуснали от пръв поглед. Най-малкото доведе до явни положителни здравословни промени в мен.

Това бе в средата на 2017 г. или вече повече от две години от тогава. Днес.. глупаво е да твърдя, че отношението ми към диска е като на Ам-гъл към Безценното, но винаги гледам  да е близо мен. Чувствам се наред. Дали ще е заради психологическото усещане за спокойствие или пък заради облекчението, което получавам при неприятни физически несгоди, или че уискито и водата са по-сладки, когато стоят известно време върху диска, а растенията се развиват по-добре до него… И не мога да скрия мисълта, щом такива от прима виста елементарни уреди дават такъв резултат, до какво ли биха довели технологиите, развити на тяхна основа?

И въобще, да не повярваш. При всички случаи желая на всички вас светли празници, житейска мъдрост и физическо здраве.

В. Цветкова – гр. Троян

Поларис е едно малко бижу, без което не тръгвам никъде! ПОЛАРИС ме спасява винаги когато изпитвам болка и дискомфорт, дори когато нищо друго не помага. Дори синът ми не тръгва на училище без него. Цялото ми семейство и приятели го ползват и всеки има полза от него.

Благодаря Ви от сърце!

Любица Кърнач, Ердевик

Три години имах пронизваща болка в главата, на 2 см вляво от темето. Направила съм всички снимки, но нищо не могат да открият, а от лекарства почти не се повлиява. Използвах ПОЛАРИС по 2-3 минути на това място и болката напълно изчезна. Невероятно! Поздравявам ви и ви благодаря.

Д-р Небойша Джорджевич, Ниш

Уважаеми господин Томич, аз съм специалист по спешна медицинска помощ, като вас и аз се занимавам с алтернативна медицина – акупунктура, квантова диагностика, метода Боуен, су йоко, лайф коучинг и др. Предлагам ви съструдничество за пласирането на ПОЛАРИС в нашия град Ниш, възхитен съм от неговите качества.

Малгожата Слайф – д-р Сладжана Велков

И аз го ползвам. Супер е!

Весна Джинович, Белград


Бъди здрав! Моят опит е положителен. Спя с твоя ПОЛАРИС до възглавницата. Събуждам се отпочинала и без схванат врат.

 Бояна Шошкич, Подгорица


А за диска бих могла да ви кажа, че снощи го сложих на нощното шкафче до главата си и спах до сутринта като бебе, ще видя как ще бъде нощес, защото вече почти 15 дни се събуждам всяка нощ около 3 часа, а главата ми е мокра от пот, нещо нормално, защото на 50 години вече навлизам в менопаузата.

Барбара Сарич, Любляна

Хай, хай, Дино, кажи ми, моля те, колко струва този диск в евро, защото  майка ми е толкова силно впечатлена, че ми трябва още един. Дино, моля те, приготви ми още един диск, защото освен майка ми е впечатлена и приятелката ми.

Драгана Бачанек, журналистка, (life coach) Белград


Хей, точно си мислех за теб от сутринта, не се разделям с ПОЛАРИС, някак си го обикнах, по принцип аз използвам интуитивно всички тези продукти, така постъпвам и с него.

Та, слагам го всекидневно на трите долни чакри и на гърлото, защото след онзи твой текст разбрах, че щитовидната ми жлеза функционира по-бавно. След няколко дни започнах да я усещам като кнедла в гърлото си. Тъй като вече ми е ясен принципа на холистичното лечение, приех това като реакция, която води към излекуване.

Допълнително включих и Луголов разтвор и ми се струва, че нещата се подобряват.

Но онова, което зная, е, че не бих могла да ползвам нещо, ако не ме влече към него… ти го разбираш… а виждам, че и синът ми също често държи диска в ръцете си, което също ме радва.

Благодаря ти, Дино, че попита.

Д-р Марина Релич, Сремска Митровица

Дискът работи. Аз си живея с него в джоба. Много ти благодаря.

Йоки Безовник, Хвар

Добър ден.
Аз съм една много щастлива ползвателка на ПОЛАРИС, моите приятели ме слушат предимно с недоверие, но това не ме интересува. Котката ми се спаси от отравяне, преживя, слагах ПОЛАРИС под нея, когато и където тя паднеше, ето на, жива е!

Мерсия Мустафич, Нови Пазар


Действа, Бога ми, детето ми по-бързо заспива, мен престана да ме боли главата, ето, в момента седя върху него, толкова е добър, че не можеш да повярваш.

Марина Йованович, Белград


Купих поляризационния диск и съм страшно доволна. Чувствам неговата чудесна енергия. Много благодаря.

Ярослав Чорни, Бели Поток-Авала

Уважаеми д-р Томич,

Много поздрави и благодарности за вашия диск „ПОЛАРИС”. Боледувам от параплегия и другите съпътстващи заболявания от 63-тата си година. След двумесечно ползване на ПОЛАРИС по вашите напътствия забелязвам следното:

– Сънят ми е по-спокоен и без сънища със сцени от филми на ужасите. Сутрин се събуждам без невроза.

– Метаболизмът ми се подобри, нямам запек.

– Болките в гърдите, както и в ставите и т.н. местещи се болки изчезнаха или значително намаляха.

– Изкашлянето е облекчено.

– Синусите са изчистени и проходими.

– Либидото е засилено.

-Засега толкова. Продължавам да употребявам диска и да пия вода, стояла половин час върху него.

В очакване на нови здравословни подобрения препоръчвам диска на всички хора с нарушено здраве.

Още веднъж благодаря,

Ярослав

Снежана Юрас, Риека

Честити празници на вас и вашето семейство, с пожелание за здраве, щастие и радост. Много ви благодаря, че помагате на хората да оздравеят и връщате надеждата им за по-добър живот!

Йока Йованович, Германия

Уважаеми д-р Томич,
Благодаря ви за вашата коректност и за едно наистина чудесно човешко качество – искреността. Благодаря ви от сърце… рядко се среща такъв лекар. 39 години работих в областта на медицината, щастлива съм, че се запознах с вас. Бъдете здрав, живейте здравословно и мислете здравословно… бъдете честити… бъдете!

Сърдечен поздрав,

Йока Йованович

Елена Кодзо, Лондон

Отлично! Много се радвам за онази жена, която имаше проблеми с менструацията. Тя го е използвала и е впечатлена, защото ми каза, че е имала много съсиреци, а сега мензисът й се е регулирал. Мисля, че тя има и сериозен емоционален проблем – патологична привързаност към майка си и е извънредно недоверчива. Ако малко повече вярва в себе си, всичко ще се оправи. ПОЛАРИС действа! Сигурна съм.

Аз го използвам редовно и никъде не ходя без него. Бях в Непал, получих хранително отравяне, Боже мили, ако не беше той, сигурно щях да свърша в болницата, сигурна съм сто на сто. За една нощ той ми помогна да си възстановя баланса, естествено имаше реакции, но такива, които говорят, че организмът е максимално задействан за самозащита или за промяна на всички енергийни структури, значи и срещу бактериите и вирусите. Невероятно. Чудесно. Благодарна съм на всички, които са го създали независимо какво са имали предвид.

Въздейства и на съня. Бях в едно семейство, в което млад човек страда от инсомния. Тази нощ, след като държа диска на слънчевата чакра, бързо заспа. Прекрасно.

 Алма Фугер, Загреб

Държах диска десет минути на стомаха на Джошуа, както пише в упътването,
и той не пожела да яде до осем и половина вечерта. Имам проблеми с него, непрекъснато е гладен, на всеки два часа иска да яде. Аз не се разделям с диска.

Забележка: Джошуа е седемгодишният син на Алма.

Стояна Зиберт, Копър

Надявам се, че няма да ме укорите и че това известие, че ще ви намери в добро настроение и чакането няма да бъде напразно.

Чувствам се много по-добре. Светът не ми се струва вече така сив. Започнах дори да се смея. Понякога дори запявам. Вече имам желание. Стигнах до извода, че хората не са толкова лоши, както понякога си мислех в последно време. Започнах да правя кратки разходки рано сутрин, щом стана. Сърцето вече не ме боли. Храносмилането ми се подобри. Краката и гърбът вече не ме болят така. Но с пикочния мехур нещата не са каквито трябва да бъдат. Той пропуска, хахахаха…

Вие, скъпи д-р Дино, върнахте надеждата ми за живот с уреда ПОЛАРИС, който ми изпратихте като подарък по пощата. Отново много, много благодаря и нека Бог ви върне стократно добрината!

Анита Шипе, нутриционист, писател, Загреб

Anita Šupe commented on this.
1 hr · Edited ·
Отличен текст и умен лекар, който разсъждава извън рамките на класическия медицински поглед на „специалист” за тялото като съвкупност от несвързани части.Изглежда и по нашите краища лека-полека си пробива път функционалната медицина, прогресивна форма на медицината, която гледа на човека като на цялост, т.е. като на взаимодействие между генетиката, околната среда и начина на живот (хранене, стрес, начин на мислене, емоционално състояние) на всеки индивид.

ALTERNATIVAINFORMACIJE.COM

Миленко Милосавлевич, Кула

Поздравления за Дино и браво на него, ПОЛАРИС е едно чудо!

Катарина Попович, Будва

Нямам думи да изразя благодарността си към вас за съветите и за ПОЛАРИС.

 Д-р Андрей Краснюк, Земун        

Уважаеми доктор Томич,

ПОЛАРИС пристигна чрез магистър Оливера преди около месец и половина и първото, което ме въодушеви е, че още от първите дни престанах да чувствам умора, особено в следобедните часове, след работа, така че можех да свърша много повече задачи от обичайното. След това спонтанно забелязах, че мога да се разхождам много по-дълго, макар да не съм в някаква особена кондиция, и разходката ме изморява по-малко от обикновено.  Тъй като работя предимно седнал, от време на време имах болки в гърба, но сега веднага поставям диска на болното място и болката много бързо отзвучава. Дискът въздейства положително на настроението и подобрява качеството на съня. Използвах го според упътването, но понякога и по-дълго без никакви проблеми. Не пречи на животните вкъщи, а когато се отбият приятели, казват, че се чувстват приятно. Ето, толкова от мен, засега всичко е супер и се надявам, че ще продължа да го ползвам успешно.

Приятелски поздрав,

Д-р  А. Краснюк

Светлана Кокотович, Шабац

ПОЛАРИС е чудо, бих го препоръчала на всички. Мен ме излекува от дългогодишно страдание. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛНА!

Александра Иванкович Банич

Струвате колкото злато, господин Дино, не бъдете скромен, помогнали сте на мнозина… нека късметът бъде навсякъде с вас…

Дамян Комич, Кран

Д-р Томич, благодаря, че приехте приятелството ми.

Вчера правих изследване на една пациентка с уреда на д-р Фол на 10 гочки на едната ръка. Госпожата е на 70 години. При това не знаех, че използва ПОЛАРИС. Всички стойности бяха около 55 +/- 2. Бях учуден и я попитах дали употребява някакъв резонаторен уред. Каза, че не употребява, но след това ми призна, че има някакъв диск… Донесе ПОЛАРИС и тогава го видях за първи път. Бях във възторг, на госпожата нищо не й стана ясноJ Веднага почувствах въздействието му, преди още да го взема в ръце. Госпожата ми каза, че употребява уреда от малко повече от месец, а както ви казах, резултатът на всички десет точки беше около 55.

Ана Арзеншек, Рогашка Слатина

Употребява се за всичко… ПОЛАРИС е закон…

Ивана Стоянович, Лучани

Уважаеми д-р Томич,

Искам по този начин да изразя възхищението си от вашия ПОЛАРИС. Преди петнайсетина дни си поръчах два и започнах по-интензивно да го използвам, както и цялото ми семейство. Преди го вземах назаем от сестра ми, чиято свекърва купи диск за всички членове на семейството и за някои роднини. И всички имат положителен опит с него. Нека спомена и това, че благодарение на ПОЛАРИС успях да съживя почти всичките си повяхнали цветя.

Даринка Вихер, Словения

Много ви благодаря, д-р Томич… ПОЛАРИС е закон! Трябва да ви кажа, че го употребявам от 2 месеца и се оправих  напълно. Много, много съм доволна. Хубав ден.

Предраг Джонич, Горни Рибник

Купихме ПОЛАРИС заради дъщеричката ни, но го ползваме и съпругата ми, и аз. Наистина е чудо.

 Мирослав Иванов

Здравейте д-р. Томич!
Аз също се уверих във истинността и възможностите на „ПОЛАРИС „!
Въздействието върху водата, която обработвам с диска е феноменално и
дава явна, сигурна представа, потвърждава, че „ПОЛАРИС“ е активен! Много Ви моля, да ми кажете и посъветвате, най-вероятно не само мен, мога ли да пречиствам и зареждам кристалите и минералите ми с диска?
Много Благодаря!
Мирослав

Отговор:
Здравейте,
Кристалите се почистват най-добре с  вода, а диск ПОЛАРИС спомага да бъдат зареждани. Кварца почиства пространството и получава добри вибрации. Всички  видове кристали могат да бъде зареждани – поставят се 30 минути върху диска. /Може и по-дълго време, няма да навреди/ и след това се поставят във всички помещения на дома или офиса.

 Владимир Петков

Здравейте, от няколко месеца имам диска и съм много доволен, както от общото енергизиране (слагане последователно на 7-те чакри), така и при болки и проблеми на отделни органи и места. Но имам един въпрос: при изразени разширени вени и на двата крака, къде би трябвало да се слага диска?

Поздрави; Вл. Петков

Отговор:

Постъпили сте много разумно като първо сте ползвали диска на всички чакри. За конкретния проблем Ви препоръчваме да стъпвате върху диска за 15-20мин. всеки ден последователно на двата крака. Наред с това можете да продължите да ползвате диска на всяка чакра. Добре е да зареждате и водата, която употребявате с него. Поставете го за 30мин. под каната или бутилката с вода и след това пийте от нея колкото пожелаете. Това допълнително спомага за решаване на проблема. Желаем Ви здраве и много радости.

 Марина Тешич, Шибеник

Привет, имам въпрос, свързан с поларис, моят диск е в тъмночервен цвят, а на снимките всички са по-различни, означава ли това, че има някаква разлика между тях?
Д-р Томич:
 Не, новите уреди поларис са цветни и в пластична обвивка. По този начин са защитени от водата и металите, които могат да попречат на работата им. Между другото, те са по-дълготрайни и по-устойчиви на механическо действие. Въздействат по същия начин, по-точно казано – фантастично. 

Марина Тешич Сараджен, Шибеник:
ааа, супер, благодаря за бързия отговор. Възможно ли е още днес да се чувствам по-добре, след като съм го ползвала само ЕДИН ден? Вчера имах големи проблеми със ставите, не мигнах цяла нощ, по принцип поради  постоянните болки страдам от хронична умора, но днес през целия ден имам енергия и болките ми намаляха с 80%. Пия поляризирана вода и го слагам на чакрите и през целия ден го държа в джоба си.

Д-р Томич: Възможно е подобряване само след десет минути, а какво остава за един ден. Вашият организъм сега празнува и се къпе в море от енергия, която страшно му е липсвала през цялото време. Когато сте жадни и изпиете чаша вода, моментално се чувствате по-добре; това е нещо подобно, само че става въпрос за енергия.

Марина Тешич Сараджен, Шибеник:
Точно така се чувствам. Хиляди благодарности за статията и за светлината! Нямаше как иначе за узная за този божествен уред!

 

Коментарите са затворени