Лечение на туморни образувания – ПОЛАРИС ДИСК приложения, духовен и енергиен аспект на лечението.

В тази статия решихме да наблегнем повече на енергийният и духовният аспект от лечението на заболелите от доброкачествени и злокачествени туморни образования. Понеже тази част от лечението за съжаление все още е доста неглижирана, а не би трябвало да бъде така. Старите и добре изградени навици и стереотипи на обществено мнение и поведение пречат за даването на възможността на много болни да си помогнат. Затова ние поощряваме вярата и волята в енергиите, защото те са там, ние сме енергия, само трябва да разберем законите и да ги приложим в животите си.

Какво е тумор?

Туморът представлява тъканно образувание, което се характеризира с ненормално разрастване на клетки. Обикновено клетките ни се образуват, остаряват, умират и заместват отново с нови клетки в процес наречен регенерация за определен срок от време. При заболявания като туморите се наблюдава нарушаване в цикъла, като туморните клетки растат, въпреки че тялото не се нуждае от тях и за разлика от старите здрави клетки, туморните не умират. Докато този процес продължава, туморът продължава да расте, тъй като все повече клетки се добавят към масата.

Видове

Туморите биват два вида – доброкачествени и злокачествени. Рак се нарича всеки злокачествен тумор. Нормално, за да протича жизнената функция на организма се изисква жизнена енергия, благодарение на която деленето на клетките може да се осъществи. Ако даден орган или област са затлачени с болестотворна енергия за продължителен период от време, това може да се прояви като ненормално разрастване на клетките или тумор. Хората с развити способности могат да засекат натрупаната болестотворна енергия в засегнатата от тумора област или орган. При доброкачествени тумори са засегнати следните чакри:

  • Аджна чакра – затлачена с мръсна болестотворна енергия. Тази чакра е отговорна за здравословните ни възприятия, които спомагат за изграждане на разбиранията ни, както и за мислите, които се зараждат благодарение на възприятията. Тези възприятия са основно свързани с инат, обида нанесена от Ваш партньор (удар по женското Его в случай на миома в матката), отказ да се променят старите модели, като старателно се отглеждат стари рани и сътресения, в допълнение се трупат и угризения.
  • Чакра на слънчевия сплит – затлачена с мръсна болестотворна енергия. Аджна чакра и чакрата на слънчевия сплит са тясно свързани, когато има неправилно възприятие, то се предава надолу по нервните окончания към слънчевият сплит, който контролира кръвта и енергията в тази част на тялото. В повечето случаи възприятието е свързано със „заплаха“, което автоматично активира симпатиковата нервна система, което е отговорна за реакцията на „бягство или бой“. Това означава, че цялата кръв и енергия бива насочена към крайниците, за да може да сме подготвени за защитна реакция. Тук е необходимо да отбележим, че в процеса на еволюция – в сравнение с животните, ние сме на по-високо ниво. НО… за съжаление, първичната реакция, която организма си разбира е тази на защита и няма как, освен с възприятията си, да контролираме дейността на тялото. За да запазим действието на парасимпатиковата нервна система, която поощрява регенерацията на тялото, ние трябва да осъзнаем страховете си, да анализираме себе си и как реагираме на определени ситуации, за да можем да спрем този омагьосам кръг на действие. С други думи, необходимо е да станем по-чувствителни към тялото си, за да можем да коригираме фино реакциите в моменти на стрес. Които моменти на стрес, както споменах по-горе се разбират погрешно от тялото – в първичната му програма и за това много хора заболяват.
  • Коренна чакра – затлачена с мръсна болестотворна енергия. Тази чакра е много важна, защото тя захранва костната система и мускулатурата, както и е мястото, откъдето тялото се захранва със земна енергия.

Туморите по произход могат да бъдат: физически, етерни (енергийни) или емоционални. Ето пример за тумор с емоционален произход – дългото подтискане на отрицателни емоции се проявява като задържане и натрупване на мръсна енергия в определени части на тялото. Тези части са индивидуални за всеки човек, защото всеки от нас натрупва проблемните си емоции на различни места в тялото. Това състояние може след време да се прояви като ненормален растеж на клетки в областта, където е натрупана болестотворната енергия. Но отново, болестотворната енергия = болестотворни мисли. Това мигновено означава, че е задължително да се промени стереотипа на мисли, стереотипа на поведение, които са довели до текущото състояние.

Приложение на ПОЛАРИС ДИСК

  1. Приложете диска според упътването на всичките посочени главни чакри. Прилагайте ежедневно в рамките на месец, след което при настъпили подобрения може да намалите приложението на диска на три пъти седмично. (за всичките чакри)
  2. Допълнително прилагайте на следните чакри:
    1. Аджна чакра (трето око) – 1-3 минути (Техника „1“ – засичане по часовник минутите), като може да се направят няколко сесии, но е задължително да има почивка измежду сесиите. (техниката „2“ също може да се използва)
    2. Предна и задна чакра на сърцето (Техника за времетраене „2“ – бройте до 80 – като придържате фокуса си на мястото, където поставите диска – бързината на броенето до 80, се равнява на около 30 сек.) (това е техника, която е споделена от наша клиентка, която има чудесни резултати. Тя е комбинирала знанията си от Кабала. Защо 80 отброявания? Защото в Кабала 8 е магическо число, което прави чудеса.)
    3. Задължително да се работи и върху черният дроб, предна и задна чакра на слънчевият сплит. (техниката „80“)
    4. Да се приложи допълнително на коренната чакра. (техниката „80“)
    5. На засегнатото място да се приложи също – може няколко сесии там с почивка – може да се използва техниката „80“ и тук.

Допълнителното приложение на диска, освен генералното прилагане на всичките чакри – да се прави 2-3 пъти седмично, за такава продължителност, каквато е необходима, за да има подобрение. За всеки човек е индивидуално.

Задължително е да се включат молитви (мантри) в процеса на лечение. Те са с доказан ефект на подпомагане на процеса на лечение. В допълнение, е препоръчително да започнете да работите мисловно с молитвите в насока Прошка, като също може да използвате техниката на д-р Хю Лен, която има доказани лечебни ефекти. Също, ако все още не сте на тази вълна, може да започнете просто с нашата молитва за „Отче наш“, която също е доста силна. Най-добрият вариант е да използвате Ваша лична молитва (мантра), която да бъде според Вашият индивидуален случай. Хубаво е да имате предвид, че изразяването Ви има също значение. Запомнете, Твореца (Господ, Енергията, Източникът, Вселената, и т.н. – може да вярвате във всяко едно, защото то е едно и също) ще Ви даде това, за което се молите т.е. ако се молите да имате кураж – ще Ви бъдат предоставени ситуации, които ще Ви дадат възможност да проявите куража си. И така… Изключително важно е да внимавате за какво се молите, и как се молите.

Злокачествени образувания – Рак

В случаите на злокачествени тумори са засегнати следните чакри:

  • Коренна чакра и второстепенна чакра на перинеума – затлачени с болестотворна мръсна енергия.
  • Менг мейн чакра – затлачени с болестотворна мръсна енергия.
  • Чакра на слънчев сплит
  • Чакра на сърце
  • Аджна чакра (трето око)

По правило, по-високо разположените чакри се водят по-слабо активни от нормалното. След като се започне работа по чакрите, и когато чакрата на сърцето и аджна чакра бъдат доведени до нормалното им състояние, останалите чакри също ще започнат да се нормализират. Чакрата отговаряща за засегнатия орган е блокирана и изпълнена с мръсна болестотворна енергия също. Ако са засегнати белите дробове, то трябва да се работи върху задната чакра на сърцето. Ако е засегнат мозъкът, тогава е необходимо да се работи с чакрата на третото око (аджна) и второстепенната чакра на тила.

Засегнатият орган от рака, нормално е също затлачен с мръсна, болестотворна енергия. Наличието на твърде голямо затлачване довежда до неконтролиран растеж на раковите клетки. Колкото по-голямо затлачването, толкова по-бурно и бързо е разрастването на клетките му. И обратното, когато има по-малко затлачване, растежът е по-бавен.

По произход ракът може да бъде физически, етерен (енергиен), емоционален или кармичен, или комбинация от всичките. Отрицателните емоции като гняв, възмущение, яд, негодувание, отчаяние и омраза поощряват чакрата на слънчевият сплит да работи по усилено, което състояние, ако продължи продължително време, може да се прояви като рак на физическо ниво. Изглежда отрицателните емоции като гняв, възмущение, яд, негодувание или омраза, изпитвани за дълъг период от време, са главна причина за развитието на рак. Ако ракът се дължи на отрицателна карма, тогава се предполага, че е много труден за лечение. Природата на тази отрицателна карма е физическа жестокост.

За да се осъществи лечението е необходимо болният да прости на другите за нанесените съзнателни или несъзнателни наранявания. Прошката освобождава дълго таените отрицателни емоции и затова има лечебен и изчистващ ефект. Той трябва да промени отношението към околните, към себе си и към живота като цяло. Нужно е да премине от състояние на омраза към състояние на обич и състрадание. От критичност към толерантност и одобрение. От алчност и прекален егоизъм към чувствителност и благотворителност. От възмущение, гняв, негодуване и отмъстителност към разбиране и прошка. От песимизъм и потиснатост към щастие и оптимизъм.

Лечението на рака изисква работа на няколко фронта:

  • Правилно медицинско лечение, което зависи от лекуващият лекар и пациента. Всеки пациент има право да избере вида на лечение. Задължително е да се информирате добре, преди да предприемете лечението (било то химиотерапия, различни видове лъчения и т.н.).
  • Енергийно лечение
  • Изготвяне на хранителен режим, който трябва да стане начин на живот на пациента
  • Работа с възприятията и емоциите на пациента
  • Прилагане на Закона за прошката и Закона за Милосърдието (състраданието)

Енергийно лечение с Поларис Диск или Мултивълновият осцилатор в клиниката за Интегративно Лечение в София.

Лечението може да протече по следният начин:

  • Изчистване
  • Балансиране на чакрите
  • Стимулиране на имунната система
  • Разрушаване на раковите клетки

Чрез изчистване на мръсната болестотворна енергия от засегнатата област или орган, безконтролният растеж бива спрян поради премахването на болестотворната енергия, която ги подхранва. Това спомага на тялото да започне процес на регенерация или поне в началото да се забави скоростта на напредване на заболяването.

При болните от рак пациенти по-високо разположените чакри са по-слабо действащи особено чакрата на третото око и чакрата на сърцето, докато чакрата на слънчевият сплит, чакрата менг мейн и коренната чакра са в по-активни, за да компенсират работата на по-слабите. За да се постигне баланса на чакрите Поларис диск се прилага ежедневно на всичките чакри, за да може да им се даде възможност да разпознаят здравословната си честота, и от там с постоянството на приложението да се постигне запаметяване на здравата честота.

Понеже раковите състояния са добре отглеждани за дълги периоди от време, е необходимо да се има предвид и кармичният фактор, който може да се окаже бариера дотогава, докато не се отработи кармата от пациента. За това може да прочетете по-надолу в статията.

Тумор на простатата

Подходящ хранителен режим

Индивидуално изготвеният хранителен подходящ режим е от изключителна важност. Тялото на пациента е доста изтощено, като способността му да изхвърля болестотворна енергия е силно занижена. Месните диети съдържащи голямо количество тежка енергия само би влошило състоянието на пациента. Свинското месо, риба, пикантните храни трябва да бъдат избягвани.

Принципно е задължително пациента да спазва строго вегетарианско хранене. Това значително ще намали количеството тежка енергия, която трябва да бъде изхвърляна от тялото. Приемането на зеленчуци и плодове съдържащи Ян енергия е необходимо да бъде сведено до минимум или дори премахнато, тъй като те съдържат много енергия, която би поощрила растежа на раковите клетки. Плодове и зеленчуци с „Ян“ свойства са тези, които карат тялото да се чувства „горещо“

Работа с възприятията и емоциите.

Раздразнителността, гневът, ядът, чувството за безнадеждност и отчаяност т.е. всички нискочестотни емоции е задължително да бъдат избягвани:

  • Поддържането на дълго време емоции с отрицателен заряд е един от главните фактори допринасящи за развитието на рак.
  • Отрицателните емоции допринасят за допълнителното енергийно изтощаване върху вече изтощеното тяло. Поради това те биха влошили състоянието.
  • Отрицателните емоции нарушават баланса на чакрите, което оказва отрицателно въздействие върху имунната система и защитните сили на организма. За да бъде здраво тялото чакрите му трябва също да бъдат здрави.

Толерантност, прошка, мир, щастие и радост, топлина, нежност, сърдечност, любов, надежда, и други положителни емоции са необходими да бъдат захранвани на ежедневни начала. При изпитването на положителни емоции се отделя голямо количество здравословна жизнена енергия, която подобрява работата, изчиства и балансира чакрите и меридианите, и в следствие се поощрява регенеративната дейност на организма.

От АРОМА терапията може да се използва етерични масло от роза, което съдържа голямо количество лечебна енергия. Също то има най-висока честота на вибрация от всички познати етерични масла.  Може да се приема и вътрешно при условие, че се разреди 1 капка розово масло на 1 литър вода. Друг източник на лечебна енергия освен прилагането на Поларис диск върху тялото, е да се зарежда питейната вода, като бутилката или чашата се постави върху диска за 30 мин. Пациентите болни от рак не се препоръчва да носят бижута с кристали, в това число и диаманти, или да стоят в близост до големи кристали. Кристалите притежават способността да активират по-ниско разположените чакри, като по този начин влошават състоянието на тумора.

При тежките заболявания е изключително важно да се премахнат всякакъв вид негативни емоции и да се преживяват активно положителните емоции. Редовното и/или ежедневно практикуване на медитация върху сърцата близнаци (може да я намерите в интернет търсачката) е много полезно, тъй като поражда чувството за вътрешен мир, хармония и щастие. Това стимулира също жизнеността и любовта в медитиращия, разбира се, ако се практикува постоянно и упорито.

Усвояването на Божествена лечебна енергия освен чрез диска, може да бъде подобрено като се използва следното утвърждение и се повтори 3 пъти:

„Моят ум, тяло и емоции са сега изчистени. Божествената лечебна енергия се усвоява свободно. Чакрите, меридианите и всяка частица в тялото ми е изчистена, захранена енергийно и излекувана. Моята цялост е възстановена. Аз съм излекуван/а. Аз с желание и благодарност приемам божествената лечебна енергия, с благодарност и пълна вяра.“

Закон за прошката и Закон за милосърдието (състраданието)

За да може да се работи с отрицателната карма и да се неутрализира в последствие може да се приложи Закона за прошката и състраданието. Необходимо е да се прости на тези, които са Ви наранили. Това може да се направи, като се състави списък с тези хора. След това си ги представете един по един. Мислено простете на всеки един от тях, като ги благословите с добро здраве, щастие, успех, изобилие и божествена закрила. За да бъде опростена негативната карма на някого необходимо е самият той да прости на другите „Защото ако простите на човеците съгрешенията им, и Вам ще прости небесния Ви Отец; ако ли не простите на човеците съгрешенията им, и Вашият Отец няма да прости съгрешенията Ви“ (Свето евангелие от Матея 6:14-15)

Законът за милосърдието означава следното – за да получиш милосърдие (състрадание) е необходимо да проявяваш състрадание. „Блажени са милостивите, защото те ще бъдат помилувани“ – Свето евангелие на Матея 5:7. Препоръчително е всеки месец да се отправят дарения и/или да се вършат благотворителни дела. Тези прояви на милосърдие генерират положителна карма и позволяват човека, който е извършил тези дела да получи състрадание. Дори Вегетарианството е акт на милосърдие към животните. Затова вегетарианството е препоръчително, особено за хората с тежки заболявания. Проявяването на жестокост, нараняващите думи и критичните отрицателни мисли е необходимо да бъдат избягвани. Как някой може да очаква милосърдие, когато причинява болка на другите? „Бог поругаван не бива. Каквото посее човек, това и ще пожъне“. (Послание на апостол Павел до галатяни 6:7).

Тези прекрасни цитати от евангелието са чудесен пример на част от Вселенските закони според, които е желателно да се живее. Важно е да се приложат във всеки един момент, не само в моментите, когато сме в безизходица. Но затова и си учим уроците, и затова ни се пращат подобни бичове, като тежките заболявания, страдания и болки, и те се задържат при нас, докато не направим необходимите промени в живота си.

Прилагайки ПОЛАРИС ДИСК Вие правите крачка напред в осъзнаването и приемането на своята енергийна същност, която е неизменна част от нас. Осъзнаването на това уникално наше същество е от огромно значение за здравето и добруването ни. Следващата изключително важна стъпка, която вече сте предприели щом четете тези редове е храненето и работата с възприятията, намеренията и емоциите, които са друг важен двигател на Вселената (или Вселената в нас – понеже всеки си живее в негов собствен свят малко или много). Разбирането и осъзнаването, че Вселената е всъщност в нас самите. Затова се пригответе за едно пътешествие, което ще Ви изпълни с благодат и удовлетвореност от живота.

Завършваме статията с един от любимите ни цитати на Никола Тесла

„Майка ми разбираше човешката природа по-добре и никога не ме мъмреше. Тя знаеше, че човек не може да бъде избавен от глупостта си чрез усилията на друг или чрез наказания, а само чрез задействане на собствената му воля.“ – Никола Тесла

N.Tesla

ЗАПОМНЕТЕ!

ТЯЛОТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА НАШИТЕ МИСЛИ!

За повече информация за диск ПОЛАРИС кликнете тук, консултация и поръчки се обадете на 0886 777 126, за поръчки кликнете тук. 

ПОЛАРИС ДИСК – ИЗБОРЪТ ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ!

Коментарите са затворени