Подобряване на кръвообращението като предпоставка за изцелението

„Стар си толкова, колкото са стари кръвоносните ти съдове“  – Изречение, което преминава през медицинските кръгове от години и безспорно илюстрира значението на доброто кръвообращение и снабдяването на органи с прясна кръв, богата на кислород и хранителни вещества. За съжаление, с течение на времето се наблюдава поява на кръвоносни съдове с намалена еластичност, забавяне на кръвния поток и съсирване на кръвта, което води до хронично страдание и влошаване на всички органи и колапс на здравето. Изучавайки дългогодишните резултати на потребителите на диск ПОЛАРИС, стигнахме до извода, че той е един от основните механизми, който води до бързо нормализиране на състоянието, а  именно драстичното подобрение на кръвообращението в лекуваните области.

Ако вземем за пример мигрента  (главоболие). Известно е, че една от основните причини за продължително главоболие е липсата на кислород и глюкоза поради вазоспазъм на кръвоносните съдове на мозъка. След кратко лечение с диск ПОЛАРИС  имаме подобрена проводимост  на кръвоносните съдове и осигурен  нормален приток на кръв към мозъка. Резултатът е много бързо намаляване или пълно спиране на болката. Голям брой хора са благодарни, че след дългогодишни страдания най-накрая са намерили такова просто решение на техния проблем. Можете да проверите ефекта на вазодилатацията (разширяване и отпускане на кръвоносните съдове) като измервайте кръвното си налягане сутрин, докато все още сте в леглото.

Поставете диска ПОЛАРИС на 3та чакра точно над стомаха в легнало положение. След 10 мин. отново измерете кръвното и вижте, че налягането е по-ниско с 15-20 единици. Така, че при острите скокове на кръвното налягане знанието и използването на диск ПОЛАРИС  е от голямо значение. При по-дълъг период на използване на диска, съгласно горните инструкции има хармонизиране на енергийния поток и следователно на стабилизирането на кръвното налягане; разбира се ще се наложи в началото да вземате всички други препоръчани мерки при такива условия. Но сами ще забележите, че с времето част от тях постепенно ще стават излишни. Една от най-големите епидемии днес е болестта на Алцхаймер, която засяга над 50 милиона души по света. Лошата циркулация заедно с други причини  са сред основните за това заболяване. Не е трудно да се заключим какво е значението на ежедневната употреба на диска за подобряване на притока на кръв към мозъка за предотвратяване на това злокачествено заболяване. За да потвърдим ефекта от  употребата на диска върху подобряването на кръвообращението, направихме ултразвуково цветно доплерово кръвоносни съдове преди и след използването на ПОЛАРИС .

На фиг. 1 и фиг.2  може да се види с  невъоръженото око, както и в цифровото изражение, че  след 10 минути използване на диска, увеличаването на кръвния поток през каротидния сплит се е увеличил с 30%. Да се отделят 10 мин. за лечение не е голям залог за 10 или повече години качествен живот на човека независимо от възрастта .

Подобряването на кръвообращението с помощта на диск ПОЛАРИС обяснява и по-бързото течение на рани по краката, които в продължение на години с различни  лечения не успяват да се излекуват. На фиг.3 и фиг.4 е показано, че само след три седмици използване на диска резултатите наистина заслужават внимание .

Получаваме ежедневна информация за подобренията в различните аспекти на здравето, които увеличават нашето вече голямо хранилище на положителния опит на потребителите на диск ПОЛАРИС. Някой да каже „Благодаря ви, че ви имае безценно.

Коментарите са затворени