Отдавна е доказано, че човешките същества имат електромагнитна природа. Множеството диагностични методи в класическата медицина се базират на измерването на нашите електромагнитни параметри и по този начин се преценява степента на физическото здраве или функцията на отделните органи. Най-известните от тези методи са EKG, EEG, EMG, магнитен резонанс и други по-малко известни. Абсурдът в случая е, че тази диагностика не е съпроводена и със съответния начин на лечение, а всичко се свежда до прилагането на фармацевтични продукти, чиято ефикасност е под въпрос, а има и ужасни странични проявления. Дали е оправдано някои болести да бъдат обявявани за нелечими и терапията им да се свежда до доживотна зависимост от лекарствата, ако се знае, че тези болести са били лекувани преди няколко десетилетия?
Удивителни са резултатите, които д-р Джордж Лаковски и Никола Тесла са постигнали чрез прилагане на своите високоефективни осцилатори и vorteks (въртящи се) антени върху голям брой пациенти с различни здравословни проблеми. Снимки 1,2 и 3 говорят сами по себе си, а са направени през 40-те години на миналия век.
Ако се вгледате внимателно в снимка № 3, ще забележите, че не само е изчезнал струпеят от лицето, но и бръчките са се изгладили, и косата е станала по-гъста. Жената не само е излекувана, но и значително и видимо се е подмладила. Ако това е било възможно преди толкова години, какво ли е възможно днес?

slika2

РАБОТА С ВИБРАЦИОННИТЕ АПАРАТИ

 

Очарован от тази история, д-р Дино Томич заедно с още няколко лекари и инженери успява да набави и направи повечето апарати и уреди, които са били използвани някога.
Всъщност, набавихме оригиналните схеми от музея „Никола Тесла” в Белград и от различни страни по света, където бяха достъпни. Резултатите, които постигнахме с тези апарати, са забележителни. Някои проблеми например с опорно-двигателния апарат [гръбнак, стави, сухожилия, лигаменти (връзки)], измъчвали пациентите дълги години въпреки всички класически медицински методи на лечение, решихме за кратко време, само с няколко процедури. Излекувахме също и хипотиреозата (синдрома на Хашимото), както Лаковски и Тесла преди толкова години. И все пак от цялата техника, която използвахме, на мен най-силно, поразително впечатление ми направи поляризационната антена, т.е. диск. Това е малък уред, който без електрическо зареждане постига такива ефекти, че е достоен за внимание и възхишение.
Като лекар гинеколог в класическата медицина достигнах тавана, границата, до която може да се помогне на пациента. След тази граница всичко започва да се върти в кръг и това ме накара да търся други начини на лечение. Завърших квантова медицина, акупунктура, хомеопатия, ядрено-магнитен резонанс, енергетични методи като реконекция, рейки и някои от по-новите технологии на съзнанието. Работих и работя с най-съвременните диагностични и терапевтични апарати, които изпреварват днешната класическа медицина с хиляда години. Но нищо не ми направи такова впечатление като ПОЛАРИС, поляризационния диск, и то именно със своята простата и ефикасност. Правихме различни опити с този прост уред. Например върху растенията. Онези от тях, които бяха изложени на въздействието на ПОЛАРИС, се развиваха много по-бързо от другите. Това може да се види на снимка № 4. Беше очевидно, че пшеницата, под която беше поставен поляризационният диск, имаше по-голяма маса поне с 30% и по-дълги и по-жизнени листа от онази, която не се развиваше под въздействието на диска.

polarisbiljke003

Пшеницата вдясно е третирана с Поларис.

ОПИТЪТ НА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ

 

Същото се случва и с човешкия организъм, на който въздейства дискът. За много кратко време здравословните проблеми изчезват и се постига жизненост на организма. Известно е например, че щитовидната жлеза е диригент на целия организъм. Когато тя е във хипофункция (синдром на Хашимото), се стига до рязко разрушаване на органите, до появата на много тежки автоимунни заболявания и до бързо остаряване на организма. Чрез третиране на щитовидната жлеза само по 5-10 минути на ден, човек може да се справи с хипотиреозата, а здравите хора да постигнат изключителна жизненост и да се започне процес на подмладяване.
Сега вече имаме обратна информация от стотици ползватели на ПОЛАРИС: от благодарността на онези, които години наред не са могли да спят, а сега с ПОЛАРИС до леглото или възглавницата спят като бебета, до онези, които са имали различни здравословни проблеми, а сега вече ги нямат.
Той се оказа феноменален в моята практика на гинеколог. Съветвах пациентките си, докато си бъбрят с приятелки и пият кафе, да седят върху диска. Това е достатъчно терапевтично време, за да се преборят не само с баналните вагинални инфекции, но и със сериозни гинекологични проблеми. Между другото дамите ще се отърват и от упоритите урологични страдания и от досадните хемороиди. По същия начин мъжете ще оздравят простатата, ще подобрят либидото, а в резултат на това и сексуалния си живот.
Известно е също, че с намаляването или спирането на хормоналната дейност на яйчниците при жените се стига до ускорено стареене и разрушаване на здравето под формата на остеопороза, сърдечно-съдови заболявания и др. Третирането на долните части на корема довежда до стимулиране и ревитализиране на яйчниците, а чрез това до установяване на нормален хормонален баланс, продължаване на жизнеността и забавяне на стареенето на организма. Чрез стимулирането на по-горните зони на корема се решават дългогодишни проблеми с храносмилането и опстипацията или се регулира телесното тегло поради активизиране на работата на червата и общия метаболизъм.
Някои пациенти са третирали челната област и не са могли да повярват какво са изхвърлили от своите болни синуси. С периодичното третиране на черния дроб и слезката – което е много важно – ще стимулирате детоксикацията на организма и ще засилите драстично имунната си система. Списъкът с опита на ползвателите е твърде дълъг, за да можем да изредим всичко, но е важно да се подчертае, че не съществува здравен аспект, върху който ПОЛАРИС да не се е отразил положително.
Нещо изключително важно, което трябва да се спомене, е, че този необикновен уред, наречен поларис, няма излъчване. Става въпрос за чиста наука и ефекти от приложението на физиката.
Уредът просто многократно засилва притока на жизнена енергия (биоенергия) в организма и го стимулира сам да се излекува по естествен начин. Ние притежаваме в себе си всички механизми за самоизцеление и всички природни лекарства, които въздействат безпогрешно и не могат да бъдат предозирани. Проблемът възниква, когато се стигне до спад на нивото или до нарушаване на притока на енергия, но тогава на сцената се появява ПОЛАРИС и всичко се решава успешно.
При използването на ПОЛАРИС всеки без изключение ще почувства някакви изненадващи реакции в определена част на тялото си, които могат да се проявят като засилване на болката, парене, дърпане, притискане, пробождане, затопляне, засилена работа на червата и други подобни. Хората в по-лошо здравословно състояние ще имат по-силно изразени неприятности.
Нека това не ви плаши, защото то говори, че на това място има проблем и организмът в момента се е заел с отстраняването му. С всеки изминал ден от прилагането на диска тези реакции ще стават все по-малко, докато не изчезнат, т.е. докато проблемът на това място не бъде напълно отстранен и организмът не се изчисти от натрупаните токсини.

НАЧИНИ НА УПОТРЕБА
Един от най-полезните начини за приложение на ПОЛАРИС е да го сложите под кана с вода. След 30 минути ще получите най-мощната лечебна напитка. Вместо мъртва, безполезна вода ще пиете жива и енергизирана вода, ще пиете чиста енергия, повече от необходима за вашия организъм. Водата от чешмата, която много често има неприятна миризма и вкус, става мека и много пивка, със сладникав вкус. Заради транспортирането, дългото престояване по рафтовете на магазините, пластмасовата опаковка и т.н. дори изворната вода, която купувате бутилирана от магазините, няма вече онези качества, които е имала в момента на вземането й от извора и бутилирането й. Тя също трябва да бъде подложена на пречистване и енергизация, за да бъде елиминирана отрицателната информация, която е насъбрала по пътя от извора до вашия дом. Същата процедура трябва да се приложи и спрямо дестилираната вода, защото тя също не спада към така наречената жива вода. Водата има способността да помни; надявам се, че това е известен факт. Някои дори й приписват и атрибутите на живота, затова е много важно каква вода пием.
Нещо любопитно, което ще забележите, ако сложите ПОЛАРИС в леглото или в къщичката на вашето куче или на друг домашен любимец , е, че те няма да ви позволят да си го вземете обратно, защото инстинктивно усещат какво е добро за тях. Малките деца и животните реагират инстинктивно и безгрешно.
Нужно е да се напомни, че ПОЛАРИС – ако го държите в помещение, в което пребивавате (дневна, спалня или офис) – ще изчисти вашето пространство от вредните електромагнитни излъчвания и дори от отрицателната енергия, оставяна от хората.
Трябва винаги да го държите близо до себе си, защото той е непресъхващ източник на жизнена енергия. Наблюдавайте настроението на близките ви вкъщи или на колегите в офиса в помещението, където е ПОЛАРИСЪТ. Ще бъдете приятно изненадани.

ДОМАШЕН ТЕРАПЕВТ ЗАВИНАГИ
Наскоро решихме този уред да се разпространява на много изгодна цена, не по-скъпа от кутия мултивитамини. Ако пренебрегнем коментара за ефектите, кутията мултивитамини ще ви стигне за 1-2 месеца, докато ПОЛАРИС има неограничен срок на годност без никаква поддръжка (каквато например е необходима при кристалите). Срещу малка парична инвестиция хората получават доживотен домашен енерготерапевт и приятел в беда. Нашето желание е уредът да бъде наистина достъпен за всички, които го пожелаят. По принцип може да се ползва от цялото семейство и дори от вашите домашни любимци, и вашите растения. Моето лично мнение е, че във всеки дом трябва да има термометър и поларис, като термометърът трябва да лежи в чекмеджето, а ПОЛАРИС трябва да се употребява.
Всичко изредено до тук е плод на личния опит на ползвателите на ПОЛАРИС. Надяваме се, че и вашият опит ще обогати нашата вече голяма съкровищница от знания за ефектите и възможностите за приложение на този уред. Това са само някои бележки и отзиви за въздействието на поляризационния диск; подробна информация и упътване за употребата ще получите заедно с уреда, който можете да видите на снимка № 5.

polaris-promo

Наистина, ние трябва да осъзнаем, че нашето здраве е изключително в нашите ръце.

Сега, когато имаме такова мощно средство за въздействие върху здравето си, наистина всичко зависи от нас. Хубаво е да знаеш, че няма нищо невъзможно, нали? Бъдещето с ПОЛАРИС до голяма степен е започнало.

 

За автора:

Д-р Дино Томич, специалист по акушерство и гинекология
Над 20 години се занимава
с проучването на други възможности за лечение
извън ограничените области на действие
на класическата медицина. Занимава се
с квантова и биорезонаторна медицина,
завършва хомеопатия и акупунктура,
с някои енергийни техники като
реконекция и рейки, нови технологии на съзнанието.

Коментарите са затворени